![]() |
az utóbbi szösszenetekből a dúsított urános dolog az jó.
a többiben nem nagyon találok poénos dolgot. vagy csak én vagyok túl komoly? 5. szinten lehet tenni valamit a hullalopások ellen. attól, hogy túlélő az orknak a személyisége, nem jelenti azt, hogy kezdő. aki nem profi játékos, az attól még nem feltétlenül kezdő. az utolsó hirdetésben meg tiszta, hogy kezdők keresnek kezdőt maguk mellé. ebben mi a poénos? |
kíváncsi vagyok ennek a hirdetésnek a kommentárjaira (annyit elárulok, hogy a 3. szinten adta fel valaki):
2007-01-18 óó: pp:mm Helyezés: x Érték: kicsivel több még mindig keressük a 4. tagot. legyél valami élő fajjal, lehetőleg legyél a környéken, de nem baj, ha kicsivel fölöttem vagy; látogasd naponta az oridat. és az sem árt, ha legalább a tekijeid fullon vannak. |
az elejét rosszul fogalmazták a vége meg teljesen eggyértelmű.
|
Quote:
|
gondolom az, hogy 3. szinten van és ez tök alapvető lenne.
de ebben egyetértek veled, hogy az itteni elvileg humoros dipik 80%-a tökre nem vicces. ötös szintről kezdők dipijei. néha olvastam pár szellemes dipit életem során, ami elüt a többitől, de még itt eggyel találkoztam csak |
különböző az emberek humora. mondjuk másodszor olvasva mit írtam tényleg nem vicces:o
|
Egy hirdetés a 4. szinten:
Hali mindenkinek!:) 2 profi, mindenre elszánt játékosra lenne szükségem az 5ös szintre... olyanok jelentkezését várom elsősorban akik éjjeli fentléttől se riadnak el, és ha kell jönnek. szeretnék hosszútávra egy összetartó erős szövit:) szegényke kicsit eltévedt :) |
nem biztos:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
én bárkivel szövettkeznék ,ha én vagyok a vezető
és ,ha megmondjátok ,hogy kell. ő lenne ezek alapján a legmegfelelőbb vezér:D:D:D |
Quote:
de lehet elírta, de én szerintem nem. |
Quote:
Együtt akar indulni a szövijével, hogy jó összeállást csinálhassanak, ami ugye már meglévő oriból nehezebb. Vagy lehet más oka volt, én nem tudom, de sejtem hogy ez. |
Xepi sztem meg tök értelmes: olyat keres aki a negyedik szintig már elért tehát az alapokkal tisztában van és együtt regizhetnek egy adott csoportba.
|
szövit keresek. Egy ember már van. Még kéne 3 ember.max 3 kör távolságból. Aki akar jöni küldjön üzit.
vagy nagyon lelkes (ha ő az az egy), vagy nem tud számolni vagy fogalmazni, szintén onnan ahol a legjobb önjelölt vezér is volt:) de ha így akarta, akkor is jópofa |
Helyezés: 4482
Érték: 7922 valaki nem akar szövetkezni tudok 10 varázslót ha 10 elitet ad valaki. |
Quote:
Xepi, Bben is szoktak hirdetni, hogy Aba keresnek orit.. ő is csak előrelátó, több helyen hírdet:) |
Quote:
Esetleg 4 csoportra előre gondolkozik? Lehet hogy nemzetközi sakk nagymester :D |
Quote:
Na jó, sosem olvasok dipit, elsők az ismerősök, de akkor is, ez a verzió is fennállhatna... |
en erdekeset talaltam minap :)
"szövit keresek. Egy ember már van. Még kéne 3 ember... " |
Quote:
|
Quote:
Pedig egyszerű: 4 körröl ker4esnek szövit, elindulnak a másik írányba mondjuk 10 körre, tehát 14 kör oda, meg 14 vissza, az 28 köré s 3 kört pihennek a lovak, az állandó rohanás miatt:D |
Quote:
|
ez volt az, hogy esetleg egyéb okból nem írhat dragi;)
|
Quote:
|
Quote:
|
xy (#z)
2007-01-21 12:56:43 Helyezés: ? Érték: ? Tisztelet mindenkinek! Ha töbre tartod a békés termelést és meglétet akkor te vagy az én emberem,küldj nyugodtan egy MNT-t és én garantálom hogy elfogadom:) Legalább mi békés országok tartsunk össze:) További jó hódítást! Meggondolandó, de én szeretek támadni...:):) |
Quote:
|
Helyezés: xy
Érték: xy Szövit alpitok szükség lenne két hadisra és egy tolisra: -hadis lehet élőhalott,törpe,óriás min.:500elit, legyen a közelben max 4 kör -tolis min.:500 toli napi legaláb 2 felépés (nem vagyok kezdő) látszik |
Quote:
|
Quote:
Időutazás egy középkori világba, ahol a Te döntéseidtől függ egy egész ország sorsa. Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb... Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló? Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból? Tedd próbára Magad, és győzz le mindenkit! De amúgy én se tennék ilyet a helyébe:D |
Quote:
Ebből is látszik, hogy még nem vették el az írásjogom :D (logikáját mondjuk nem értem, hogy egyik oriból nem írhat.... biztos a másikból kedvesebb a stílusa :D ) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Helyezés:xy
Érték:xy Beírná valaki diplomáciára? "********" jeligére keresnénk egy profi 4. tagot. Mérhetetlen net előtt töltött időkeret :)) .. msn, telefonszám, VIP alap.. Másról alkudozhatunk :) Ez a sorrend jellemzi a prioritást is, ahogy foglalkozunk az"üggyel" - fél-elf, ember, elf Tolvajt keresnénk.. mondanom se kell, 2 körre légy, vagy 2 nap alatt érj ide.. Ennyit először.. Remélem csak olyanok jelentkeznek akik megfelelnek minden kritériumnak.. :) Örvendtem... S. speciel őt kitiltották a csillagozott rész meg az akinek kell küldeni az ajánlatot. nem egyezik a feladóval |
a kitiltásról nem tudtam, de ez egy teljesen elfogadható elvárásokat tartalmazó hirdetés:)
|
Quote:
Amúgy csak szivattalak, szerintem se játsszon az ilyen:D |
| All times are GMT +1. The time now is 15:19. |