![]() |
Quote:
|
Quote:
kezdem elhinni hogy tenyleg nem tudod hogy kit rejt a nev! :D :D :D |
Quote:
|
Quote:
Nemtom mi bajod Serggel, de sztem picit túllősz a célon. Kevés ilyen kitartó játékos van a Hódban és 3-ad X van top1 klánban 3 év alatt. Ha ez számodra nem elismerésre méltó akkor nem vagy közénk való. Aki valamirevaló játékos az tudja, hogy 1A topos nem lesz az ember "véletlenül". 3x pedig aztán végképpen nem. |
Quote:
azert privatban reszletezhetned... :D :D :D |
Mindenesetre az már elmond valamit hogy bujkálsz és nem vállalod fel magad,legalább is személyiségproblémákra vezethető vissza
|
Quote:
Koszonom doktorur a szakvelemenyt! Majd igyekszem valtoztatni ezen! Esetleg egy beutalot kerhetnek szakrendelesre vagy ont keressem meg estenkent terapiaert? :D :D :D |
Quote:
|
Quote:
ok! reszemrol befejeztem... Probaltam privat fele terelni a beszelgetest, de eddig meg nem elt vele a vita partner! |
Quote:
Lehet, hogy rovid a memoriam, de kerlek engedelyezd a privatuzenetkuldest, hogy ezt letudjam Veled tisztazni. Mivel fogalmam sincs, mire gondolsz :( OFF vége |
Lentebi csopiban egy törpe meg kereshet napi 300milliót is, ha a szövijei jók és megvédik a tolvajoktol meg is keresi.
|
Quote:
privat uzenet engedelyeve volt eddig is... Talan probald a privat uzenetnel alul a chekboxot bepipalni... OFF Ez talan Monronal is mukodni fog... OFF |
Szerintem ez a jó téme kezd a TAláld ki ki vagyok játékká alakulni.
Serg a % os korlátozás szerintem nem jo ötlet, mert az is a nagyországok előnyéhez vezet.15 000 hekin 30% bank marha sok.De kis hekin ahol suru a mezony nem is tudz ennyit tartani. A bányákra korlátozhatunk belatom.Szerintem egy törpe nem mászkál magas hekin 30% nal nagyobb össztermőterülettel.Az irgalmatlan sok nyersi.Soha az életbe ne mtudja eladni. Tehat a korlatozas megvalosithato de teljesen értelmetlen. A banknal meg nem korlatozni kell a db szamot hanem a kamatot arányosan csökkenteni. |
Quote:
1000 bank-ig 100% (7500/kör --> 180milla/nap --> 5,4 milliárd/hónap) 1500 bank-ig 90% (6750/kör --> 243milla/nap --> 7,29 milliárd/hónap) 2000 bank-ig 80% (6000/kör --> 288milla/nap --> 8,64 milliárd/hónap) 2500 bank-ig 70% (5250/kör --> 315milla/nap --> 9,45 milliárd/hónap) 3000 bank-ig 60% (4500/kör --> 324milla/nap --> 9,72 milliárd/hónap) innentől kezdve a bankok számának növelésével csökken az elérhető maximum bevétel,tehát értelmetlenné válik 3000 banknál többet tartani akármekkora is az ország. |
k50i0m
Quote:
|
Nekem tetszik, amit most Monro felvalzolt, az is.
|
Quote:
Xep most nem% okrol van szó. Mert akkor ugyanúgy nő a pénz menniysége a hekiszám növelésével. 20k hekis ori meg nagyon ritka.Nem őket kell venni etalonnak. Amit monro és én is támogatunk szerintem az a járható út. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a javaslatom max 30% termelő épület,de egy fajtából csak 15% a max |
Serg
Képzeld tudok olvasni. De te meg a magad igazat véded.Még ha 1 orirol is van szo akkor is nagy előny. Hogy vagy 20k n es tartasz 40-50% bankot. Szerinted ez mekkora gazdasági előny? Miert tenné tönkre a kereskedőt?A havi 9mrd rossz pénz?Ne viccelj már.Jó nem 40-50mrd de az azért elég irreális. A többi terület ki a francot érdekel.Ott a piac megoldja. |
Quote:
|
Serg, igy csak napi 750 milliot kamatozik?
|
Quote:
|
A métékekről én nem beszéltem.Én csak az elvről.
A téma pedig a nygorik gazdasái előnye ami a banknál totál egyértelmű.Most ne mhiszem hogy ezt vitatjátok. Serg nem arról van szó hogy neked mid van meg mid nincs hanem hogy mi lehet meg mi nem.Nem szémelyeskedés. Nem az irigység beszél belőlem mert ha nincs 25% os bankos oritok akkro még nálunk is volt több bank. Kérelk ne ved magadra amit irok csak azert mert most te vagy elol.Ez pusztan egy téma amibnél szerintem kijön a nagy orik gazdasái előnye.És ez csak megbezsélés nem javaslat.itt csak beszélgetünk és mindenki elmondja a véleményét. |
Szerintem pusztán a terület különbségből eredő gazdasági többletet nem kellene elvenni a nagyoriktól (egy nagyori természetes hogy többet termel mint egy kisebb) -én legalábbis csak az extrém országépítések ellen vagyok, abból fakadhat az igazságtalan előny.
|
De xepi mit er a bank az A ban?Semmitsem mert ha legalabb annyi van ami egy kicsit is megeri az mar az ori rovasara lesz.
Csak magas hekin jó a bank.100-200 bank nem ér semmit. De magas hekin mar lehet sok-sok bankot tartani.Igy adódik az előny. |
[quote=Alba;39630]De xepi mit er a bank az A ban?Semmitsem mert ha legalabb annyi van ami egy kicsit is megeri az mar az ori rovasara lesz.
Csak magas hekin jó a bank.100-200 bank nem ér semmit. De magas hekin mar lehet sok-sok bankot tartani.Igy adódik az előny.[/QUOTE Amit meg ti javasoltok az a ló túloldala és nem értem 10% bank vagy akár 15% miért is menne az ori rovására ha 30 % tanya nem?Kissé ellentmondásos vagy |
4k hekin (nem tűnik túl magasnak) napi 72 millát hozhat 10% bank, 108-at 15%... hol van ezzel a baj?
|
Quote:
Ha tudnék adnék is érte pontot :) Ezt úgy ahogy van támogatom! |
Quote:
Quote:
Folyamatos függvény esetén nincs olyan, mint a fenti javaslatban, hogy például 1425 bank többet hoz, mint 1600 bank. 1425 bank, 6750/kör, 9618750/kör 1600 bank, 6000/kör, 9600000/kör Ha azt mondanánk, hogy 1000 bank felett bankonként 1.5 arannyal csökken a kamatbevétel, akkor a határoknál ugyanazt az értékeket kapnánnk, mint Monronál, de nem lenne az a hülyeség, amit a példámban említettem. Ez összességében nem csökkenti annyira a kamatot, mint Monronál. Ezért lehet, hogy a bankonkénti 1.5 aranyat egy picit növelni kéne. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
aaaa.. matek:)
amit monro írt, az egy parabolikus függvény:) lehetne éppen hiperbolikust képezni belőle, ha mondjuk a hektáronkénti hozomány-növekedést (tehát nem a hozományt, hanem az x-1 és x függvényérték különbségét) ábrázolnánk, de az egy másik függvény. "Sztem meg egy hiperbolikus függvény minden esetben parabolikus ha az X és Y tengelyeket felcseréled. Ha az X tengelyen ábrázolod a bankok számát és az Y-on a hozamot akkor hiperbolikus a függvényed képe ha fordíva akkor parabolikus." ezt viszont nem értem:) attól hogy invertálod, nem lesz a parabolából hiperbola, se a hiperbolából parabola. gondolj mondjuk a létező legegyszerűbbre, a gyök x-re meg az x négyzetre (>0) mellesleg amit írtál eredetileg az úgy festene kb mint a gyök x amire remy gondolt, az meg ilyen 1/x szerű.. azt is lehetne, csak más (lásd korábban). szerintem:) de lehet hülye vagyok, már késő van nekem |
Quote:
<On> Szerintem is sokkal jobb egy szig. mon. nov. fuggveny(!), mint egy olyan, amiben konstans szakaszok vannak. |
Tényleg csak ennyit ér ez a téma, hogy így elmarháskodjátok?
|
Quote:
(Ertem ez alatt, hogy hozzasimul-e a gorbe a vegtelenben egy konstanshoz, vagy megy fel az egbe, csak egyre lassabban) Lehet tul szukszavu voltam, vagy matekos, remelem mostmar ertheto. |
Quote:
Amúgy Fegya módosításával jobban tetszik a dolog, mint a durva 500 hekinkénti ugrással (én jobban szeretem a folytonos függvényeket :) ). |
All times are GMT +1. The time now is 06:57. |