![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Nem akarunk elmenni korcsolyázni január első, vagy második hétvégéjén megint?
|
Quote:
és akkor mennék én meg barátnőm is :) |
Ok, az nekem is jó. Többiek?
|
nem tudok biztosat mondani:)
irjatok ki egy idopontot, ha tudok, ott leszek :) |
Remedy írj!:P
Lesz min röhögni:D Meglátom még:D A térdem még nem gyógyult meg:D |
Az addig hátralévő időben gyúrjál rá. Voltaren ezerel...:)
|
Én csak a délutánt tudom támogatni. Erre is kicsit (Kicsit:confused: :confused: ) késve érkeztünk. De amúgy jó a hétvége.
|
Quote:
Más van, ami jobb annál:D És nem mondok olyat, ami nem biztos inkább:). Január meg tanulós hónapom:) |
Na ide is rakok egy sort:)
Ha ezt a hétvégi korizást lefixáljátok akkor ezt a Pepa gyereket kirángatom erre is remélhetőleg:) |
váááá
buék!!!!!!! |
Quote:
ez biztos....???????????? |
Quote:
Témábavágóan, 20-án szombaton nincsen kedve valakinek esetleg korcsolyázni? |
Quote:
csak nem fog összejönni :( |
Quote:
Phoenix és Tira jelentkezik :D Drag: várunk téged is :D |
Jan. 20 az két hét múlva lesz igaz?
Mert akkor vsz. ott leszek, ragazkodva a jégkocka imidzsemhez, meg a lila foltjaimhoz.:D |
Quote:
|
Ha Phoenixék eljönnek értünk kocsival, akkor mi is megyünk:)
Igaz, akkor Draginak jobb ha nem jön... :D:D:D |
Quote:
Én remélem, hogy ott lesz.;) |
Quote:
Szegény Dragi... Szegény teknős... |
Quote:
*gonoszan elvigyorodik* Synk, az utolsót ugye te is törölni akarod?(Különben nem csak Dradonkát akarom majd bántani...):D |
Quote:
Én alapvetően nem törölném:) Mellesleg engem nem könnyű bántani, me gyorsan futok, mint a villám:) |
Quote:
|
A héten kimegyünk és letesztelem a koritudásom, ha megfelelő akár menekülhetek is majd Cassandra elől:)
|
Quote:
|
Ebben nem lennék biztos. Cassandra az, aki megbünteti a rendezőket is a koripályán, ha rosszak, a beceneve elfogóvadász.:D
|
Quote:
Egyébként január 20 de. mindenkinek jó lenne?:) |
Quote:
|
Quote:
Az időpont kitűnő... asszem. Nekem egy problémám van csak, nem tudok korizni. Ennélfogva olyan hely kell, ahol adnak fájdalomcsillapítót az esésre. Folyékonyt. |
Quote:
|
Quote:
Amúgy nem vagyok válogatós, forraltbor is jó:):):) |
hm :)
asszem elnézek én is...remélhetőleg, el is jutok :) ugye nem 21-edike Ágnes nap? :) mert akkor necces :D felavatom az uj jegkorimat :) |
Lehet eltolom magam én is:)
Szecsa új koriját csak meg kell nézni:D |
Quote:
|
Quote:
Mi.....?:) |
Quote:
|
Quote:
Az rám férne már:) |
akkor gyere el :-p
|
Van egy rossz hírem (Bár tuti van aki most kifejezetten örülni fog.).
Megeshet, hogy én nem leszek ott 20-án. Ez a napokban, még kiderül biztosan, legkorábban a jövő hét elején biztosat mondok, addig itt írogatom, hogy ki mit igért, ki tud ott lenni és ki nem, egyelőre magamat ebben a felsorolásban erősen kérdőjelesként tartom nyilván majd.:) Akinek megigértem, hogy ott leszek, az ne haragudjon. De mostanában nem úgy alakulnak a dolgaim, ahogy szeretném, szal nem akarok, mint hangulatromboló elem ennek az egyébként jó kis bulinak a részese lenni. Ha tisztázódik minden és ott tudok/akarok lenni, akkor ti lesztek az elsők, akik megtudjátok és tényleg sorry, mindenkitől, akivel még nem találkoztam és azoktól, akikkel oly hosszú idő után ott lenne csak lehetőségem beszélgetni egy sort.:o Eddigi jelentkezők: • Szecsa • tdomo • Synkel(?) • Phoenix + Tira(?) • Puma • Steve(?) • Dragi(?) • Jómagam(???) |
All times are GMT +1. The time now is 17:19. |