Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

monro 11-30-2006 21:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 48592)
Ez az A-ban TÉNYLEGESEN játszani akarókat igencsak hátrányosan érinti, lesz a 30% környékén egy csomó full bevédett ország, akik igazábül részt se nagyon vesznek a játékban, csak ott vannak.

Még annyit, hogy most is van ilyen szakasz a pontlistában és ez ellen megoldást kell találni nem pedig homokbadugni a fejünket és bízni benne, hogy nem lesz rosszabb. Most a Top10%-nál van ilyen dugó az elfek miatt... Oldjuk meg, hogy üthetőek legyenek a fullelf-fulltornyos klánok is.

-Fegya- 11-30-2006 21:27

Monro, azt beláthatod, hogy a most bevezetett feltételekkel is könnyebb B-ből fordulni, mint A-ból. Hiszen a nem A-s orinak végig kell mennie 4 szinten, miközben az A-ban lévő orijának elég pár százalékkal feljebb mennie. Te pedig ezen akarsz tovább könnyíteni.

Miért jó az, hogy ha valaki kék számot akar gyűjteni az ezentúl a B-ből fog fordulni? Ez az 1A-nak sem jó, mert ezek nem játszani fognak az 1A-ban, hanem tamagocsizni.

A mostani nehezített szabállyal mindenki játékra lenne kényszerítve az 1A-ban. Ha úgy könnyítünk, ahogy Te írtad, akkor szinte elég lenne csak létezni az 1A-ban a fordulni akaróknak. Jó ez az 1A-nak?

Goldy 11-30-2006 21:29

Jajj de gyönyörűűű kifejezés
játékra kényszerítve
nyami

NorB 11-30-2006 21:34

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 48599)
Monro, azt beláthatod, hogy a most bevezetett feltételekkel is könnyebb B-ből fordulni, mint A-ból. Hiszen a nem A-s orinak végig kell mennie 4 szinten, miközben az A-ban lévő orijának elég pár százalékkal feljebb mennie. Te pedig ezen akarsz tovább könnyíteni.

Miért jó az, hogy ha valaki kék számot akar gyűjteni az ezentúl a B-ből fog fordulni? Ez az 1A-nak sem jó, mert ezek nem játszani fognak az 1A-ban, hanem tamagocsizni.

A mostani nehezített szabállyal mindenki játékra lenne kényszerítve az 1A-ban. Ha úgy könnyítünk, ahogy Te írtad, akkor szinte elég lenne csak létezni az 1A-ban a fordulni akaróknak. Jó ez az 1A-nak?

bocs Fegya, bármennyire is tisztellek, engem nem érdekel, mi a jó az 1/A-nak, az azok dolga, akik szeretnek ott játszani
most az a kérdés, miért kéne rákényszeríteni bárkit is az A-ban való játékra, csak mert kék számokat akar

a kis kék 8-9-essel való játék lesz egyébként a játék szépsége, százszor nehezebb lesz, mint az A-s játék

monro 11-30-2006 21:36

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 48599)

Én most spec. nem az 1A érdekeit nézem,hanem a Hódító játékosságának a szempontjait. Ha felteszem,hogy a legtöbben szeretünk játszani minden szinten akkor a legtöbbünk érdeke,hogy az 1A-s orink ne legyen pörgésre kényszerítve hiszen az 1A top elérése valószínűleg több időbe tellik majd mint az aktuális következő ori szintteljesítése.

--> Ebből következik, hogy az 1A-s orit lehessen kikerülni.

Ha ki lehet kerülni akkor viszont miért ne lehetne a másik orikkal kékszámokat is gyüjteni? Ha lehet és ennek a feltételeit az adott ori teljesíti is akkor megvan a kékszám neki is és közben hadakozhat az 1A-ban is. Igenám de itt lassabb lehet a haladás, mint a kiskékszámok terén

--> Ebből pedig következik, hogy hiba lenne egy lassúbb folyamat eredményéhez kötni egy gyorsabb folyamat követelését, ha az egyéb nem kevés szintlépési feltételt egyébként már teljesítette

Pool 11-30-2006 21:36

Monro ötletét támogatom...

Remedy 11-30-2006 21:38

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 48588)
hát nem
öbbségét a fordulatos 5-4-3-2 szinten menő csaták érdeklik, és eszükben sincs az A-ban bohóckodni (már bocs)

Kicsit off: en most ugy erzem, hogy ezek a csataknak a lehetosege is kezd kozbe veszni, az alulrol valo tobb sereges utest ellehetetlenito modositas miatt.....

Pool 11-30-2006 21:41

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 48607)
Kicsit off: en most ugy erzem, hogy ezek a csataknak a lehetosege is kezd kozbe veszni, az alulrol valo tobb sereges utest ellehetetlenito modositas miatt.....

Hogy ez miért kellett, csak a Jóisten a megmondhatója...:(

monro 11-30-2006 21:43

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 48603)
a kis kék 8-9-essel való játék lesz egyébként a játék szépsége, százszor nehezebb lesz, mint az A-s játék

Ezt saját tapasztalatból mondod? Nekem nem úgy tűnt eddig a hozzászólásaid zöme mint egy emberé aki végigpofozta az 1A-t... Ellenben azt állítod,hogy minden csopiban topszövi vagy ahol jársz. Számomra ez a kettő üti egymást :) Ha nehezebb az amit most csinálsz akkor miért nem vered le az 1A-t is? Ez most nem irónia komolyan. Érdekel, hogy miért nem akarod leverni ott is a trónoló kiskirályokat?

Pool 11-30-2006 21:45

Quote:

Originally Posted by monro (Post 48610)
Ezt saját tapasztalatból mondod? Nekem nem úgy tűnt eddig a hozzászólásaid zöme mint egy emberé aki végigpofozta az 1A-t... Ellenben azt állítod,hogy minden csopiban topszövi vagy ahol jársz. Számomra ez a kettő üti egymást :) Ha nehezebb az amit most csinálsz akkor miért nem vered le az 1A-t is? Ez most nem irónia komolyan. Érdekel, hogy miért nem akarod leverni ott is a trónoló kiskirályokat?

G-ben, és B-ben biztos nem topszövi, akkor tudnék róla :D

-Fegya- 11-30-2006 21:46

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 48603)
bocs Fegya, bármennyire is tisztellek, engem nem érdekel, mi a jó az 1/A-nak, az azok dolga, akik szeretnek ott játszani
most az a kérdés, miért kéne rákényszeríteni bárkit is az A-ban való játékra, csak mert kék számokat akar

Evvel egyetértek. De ez azt eredményezné, hogy az A rossz híre miatt sokan ki sem fogják próbálni az A-t. Az A létszáma ismét csökkenni fog, majd szép lassan kihal. Én szeretek lent is játszani, de sajnálnám, ha megszűnne az 1A.

NorB 11-30-2006 21:50

Quote:

monro, ez nem túl érdekes, de egyszerűen azért, mert 4-en szeretek játszani, nem 2-en, és nem 6-an
van egy klán, ahol szívesen látnak, nem rossz klán, és ott eleget láttam az A-ból
de a lényeg, hogy a zárt 4-es szövikben való játék stílusában különbözik az A-tól méghozzá drasztikusan, és bizony vannak sokan hozzám hasonlók, akik a szövit szeretik, de a klánt nem szeretik
és ha 4-en vagy, nem lehetsz jó az A-ban, és főleg nem tudod kialakítani a klánt, hogy mind a 4 feljuthasson egyszerre

monro 11-30-2006 21:52

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 48611)
G-ben, és B-ben biztos nem topszövi, akkor tudnék róla :D

Nem azt mondta, hogy mindig mindenhol csak ahol éppen járnak ott általában topszövik :) Legalábbis mintha ezt olvastam volna, de majd visszakeresem.

monro 11-30-2006 21:57

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 48613)
és ha 4-en vagy, nem lehetsz jó az A-ban, és főleg nem tudod kialakítani a klánt, hogy mind a 4 feljuthasson egyszerre

Ezt semmiképp sem tudod alátámasztani úgy érzem. Én viszont egy tucat ellenpéldát tudok mondani cáfolatként. Akár a mai állapot alapján is. Kérdezd csak meg Csongort pld (itt: Gyerek) asszem ők 3-an vannak talán és kb 750-800K pontosak jelenleg. De ez csak 1 a tucatból, mert róla vannak napi infóim mondjuk úgy.

Nagyon az a gyanum, hogy az állításod épp ellenkezője igaz ma. Könnyebb 3-4 fősklánnal egyéniben magasra jutni,mint nagyobb klánlétszámmal!

NorB 11-30-2006 22:04

Quote:

Originally Posted by monro (Post 48617)
Ezt semmiképp sem tudod alátámasztani úgy érzem. Én viszont egy tucat ellenpéldát tudok mondani cáfolatként. Akár a mai állapot alapján is. Kérdezd csak meg Csongort pld (itt: Gyerek) asszem ők 3-an vannak talán és kb 750-800K pontosak jelenleg. De ez csak 1 a tucatból, mert róla vannak napi infóim mondjuk úgy.

Nagyon az a gyanum, hogy az állításod épp ellenkezője igaz ma. Könnyebb 3-4 fősklánnal egyéniben magasra jutni,mint nagyobb klánlétszámmal!

már megint ez az A-s szemlélet, amiben benne foglaltatik, hogy végtelen pénzed van
csakhogy aki a B-ből lép fel 1500 heki körül az átlag, annak nincs végtelen pénze, de ha sok pénze is van a B-hez képest, az nem elég több ezer heki beépítésére, a sereg megvételére, a kajára, az épíłőanyagra stb
a tegnapi felhördülése rengeteg játékosnak világosan mutatja, mennyire másként látják a népek a dolgot

-Fegya- 11-30-2006 22:13

Quote:

Originally Posted by monro (Post 48605)
Én most spec. nem az 1A érdekeit nézem,hanem a Hódító játékosságának a szempontjait. Ha felteszem,hogy a legtöbben szeretünk játszani minden szinten akkor a legtöbbünk érdeke,hogy az 1A-s orink ne legyen pörgésre kényszerítve hiszen az 1A top elérése valószínűleg több időbe tellik majd mint az aktuális következő ori szintteljesítése.

--> Ebből következik, hogy az 1A-s orit lehessen kikerülni.

Ha ki lehet kerülni akkor viszont miért ne lehetne a másik orikkal kékszámokat is gyüjteni? Ha lehet és ennek a feltételeit az adott ori teljesíti is akkor megvan a kékszám neki is és közben hadakozhat az 1A-ban is. Igenám de itt lassabb lehet a haladás, mint a kiskékszámok terén

--> Ebből pedig következik, hogy hiba lenne egy lassúbb folyamat eredményéhez kötni egy gyorsabb folyamat követelését, ha az egyéb nem kevés szintlépési feltételt egyébként már teljesítette

Én azt nem látom be, hogy miért lenne lassabb a haladás az 1A-ban. A mostani állapotban valószínűleg igazad van, de ha az új szabályoknak megfelelően a fordulni akarók 1A-s országa egyszer elérte a szükséges szintet, akkor onnan miért lenne lassabb a következő szintet elérni? Igen sok ideje lesz rá, hiszen a fordulni akaró kis orija is a megemelt követelmények miatt nem 1000 körönként fog továbbjutni és 4 szintet kell teljesítenie.

Panyi 11-30-2006 22:54

Sziasztok!

Az a gond, hogy tényleg olyanok vitáznak, akik ismerik az 1/A-t, és olyanok akik teljesen idegenek tőle, és semmit nem tudnak róla.
Olvastam régebben valakitől, hogy az mf-nek rosszabb az 1/a-ban, ha fellép,
de ez nem igaz, az mf arról híres, hogy a jég hátán is megél és halad előre, megvan a szövi nélkül is. Egy jó klánnal az mf-ek az egyéni támadásokat játszva megoldják.
Építkezés?:D az 5 szint közül némelyik 5. szinten olcsóbb csak az építőanyag, nem beszélve a tekikről, és seregekről...
Aki egy orival játszik az szinte 1-2 évente kerül az 1/A-ba, annyi idő alatt vannak változások amikre megoldást kell találni, és kész:)
Akinek meg több orija van, annak nem árt, ha van 1 orija bent.
A pénzről pedig annyit, hogy mindenkinél annyi van, amennyit hagytok nála...
Alsóbb szinteken is vannak akik 20 milliárdokkal gazdálkodnak...
A valós életben is szídja mindenki a gazdagokat, ítt annyiból jobb a helyzet, hogy lehet őket ütni is, elismerem, hogy nagyon nehéz, de majd csak lesz itt is egy Leo(Mátrix:D), aki felülkerekedik a nagyokon.
Egyébként itt könnyebb gazdag ismerőst találni, mint bárhol máshol...
Az pedig elég ciki, hogy egy moderátor fél az 1/A-tól... Mivel a moderátorok a jók, ennyire sok a gonosz csúnya bácsi az 1/A-ban, hogy nem mersz a közelébe jönni?
Az pedig csak jót tenne, ha többen lennénk az 1/a-ban többen férnek a topban is el.... Mástrészt a diplomácia most is tele szabad klánhelyekkel, magányos sehol.... Gyertek az 1/A-ba!!!!

Goldy 11-30-2006 22:58

Quote:

Originally Posted by Panyi (Post 48627)
Sziasztok!

Az a gond, hogy tényleg olyanok vitáznak, akik ismerik az 1/A-t, és olyanok akik teljesen idegenek tőle, és semmit nem tudnak róla.
de ez nem igaz, az mf arról híres, hogy a jég hátán is megél és halad előre, megvan a szövi nélkül is. Egy jó klánnal az mf-ek az egyéni támadásokat játszva megoldják.
Építkezés?:D az 5 szint közül némelyik 5. szinten olcsóbb csak az építőanyag, nem beszélve a tekikről, és seregekről...
Aki egy orival játszik az szinte 1-2 évente kerül az 1/A-ba, annyi idő alatt vannak változások amikre megoldást kell találni, és kész:)
A valós életben is szídja mindenki a gazdagokat, ítt annyiból jobb a helyzet, hogy lehet őket ütni is, elismerem, hogy nagyon nehéz, de majd csak lesz itt is egy Leo(Mátrix:D), aki felülkerekedik a nagyokon.
Az pedig elég ciki, hogy egy moderátor fél az 1/A-tól... Mivel a moderátorok a jók, ennyire sok a gonosz csúnya bácsi az 1/A-ban, hogy nem mersz a közelébe jönni?
Az pedig csak jót tenne, ha többen lennénk az 1/a-ban többen férnek a topban is el.... Mástrészt a diplomácia most is tele szabad klánhelyekkel, magányos sehol.... Gyertek az 1/A-ba!!!!

1,A félelem és az utálat két különböző dolog
2,nem vagyok moderátor legalább lennél napra kész ha már beszólsz

Panyi 11-30-2006 23:00

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 48619)
Én azt nem látom be, hogy miért lenne lassabb a haladás az 1A-ban. A mostani állapotban valószínűleg igazad van, de ha az új szabályoknak megfelelően a fordulni akarók 1A-s országa egyszer elérte a szükséges szintet, akkor onnan miért lenne lassabb a következő szintet elérni? Igen sok ideje lesz rá, hiszen a fordulni akaró kis orija is a megemelt követelmények miatt nem 1000 körönként fog továbbjutni és 4 szintet kell teljesítenie.

Aki felfedezni akar, az biztos lassabban halad, de ez egy stratégiai játék, melynek az alapja a harci cselekmények... Aki lop, és háborúzik az mindig gyorsabban halad, mint aki termel és épít, ez mindenütt így van....

Panyi 11-30-2006 23:03

Akkor nem moderátor, hanem adminisztrátor...
Ez olyan mint a darukezelő, és a logisztikai munkatárs.... ugyanaz....

NorB 11-30-2006 23:05

Quote:

ja, és mi is az a topszövi monro?
általában az a szupercsávók csapata, akik jól beütik saját magukat 16*, és hiperszuper csávók lesznek hirtelen, lásd szinte az összes csopi topja
rossz esetben az egész csopi teteje egy kézben van
a másik az A, ott aztán tényleg szuprecsávó az, akinek akármennyi pénze van, mégis felfedezget, mert jaj a multkor is visszacsaptuk, osztán pár nap mulva már a csillagos égben van, mert felengedik a bratyik
szóval mi is az értékmérő? jelen változásokkal egy szövi kitömve nagy kék számokkal, ez bizony értékmérő lehet, de ne az A csopitól függjön
nem arról van szó, hogy speciel én, vagy akárki más nem akar egy orijával A-t nyerni majd a megfelelő időben, de ennek semmi köze ahhoz, hogy a B-ből fordulhasson, aki akar

NorB 11-30-2006 23:07

Quote:

Originally Posted by Panyi (Post 48627)
Sziasztok!

király Panyi, akkor Te lesz az, aki bebizonyítja nekem, hogy mf.ként nem ügy az A tetejére kerülni
hajrá :)

Goldy 11-30-2006 23:07

Quote:

Originally Posted by Panyi (Post 48630)
Akkor nem moderátor, hanem adminisztrátor...
Ez olyan mint a darukezelő, és a logisztikai munkatárs.... ugyanaz....

Panyi száljál már le rólam rendben?, a H-ban nem vagyok én senki se...
Hogy itt mi van a nevem mellé firkantva az meg hót közömbös a H szempontjából...

Panyi 11-30-2006 23:36

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48633)
Panyi száljál már le rólam rendben?, a H-ban nem vagyok én senki se...
Hogy itt mi van a nevem mellé firkantva az meg hót közömbös a H szempontjából...

Rendben, látom túl feszült a hangulat...
De azért emlékeztetnék mindenkit, hogy ez egy játék...
Ahol szabályok vannak. Mivel szintekre épül, ez olyan mintha elővennénk egy küldetésekből álló játékot aztán úgy döntünk, hogy elő a cheat kódot és ugorjunk szintet, mert a haver azt mondta, hogy a következő szinten hatalmas szörny vár ránk...
Tudom, hogy a régi játékosok könnyebben hozzájutottak a kis számokhoz.
De azzal nem lesz jobb ha engedményeket tesznek Atiék, és csökken az 1/a létszáma... Nem igaz hogy 400000 oriból nem futja legalább 1000 aktív 1/A-s orira....
Most 616-an vagyunk csak... Nem mind1, hogy mekkora a top30 létszáma 200, vagy 300 ember....

Panyi 11-30-2006 23:37

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 48632)
király Panyi, akkor Te lesz az, aki bebizonyítja nekem, hogy mf.ként nem ügy az A tetejére kerülni
hajrá :)

Merre jársz? Melyik szinten?

Grabi 11-30-2006 23:40

B szinten járnak.

Panyi 11-30-2006 23:44

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 48636)
B szinten járnak.

Köszi. Akkor őket is hamarosan érinti a dolog....

bitboss 12-01-2006 00:04

engem felettébb érint a dolog, mert ma, a változtatások után felléptem 1/A-ba. nem voltam még itt soha, nem ismerem. de kipróbálom.
természetesen könnyebb lenne, ha a mult havi követelmények élnének, és ha lenne lehetöségem, talán arra szavaznék. de nem hiszem, hogy a korábbi, lezárt szavazást, bevezetett módositás után visszaállitják. a jelenleg érvényben lévö követelményektöl pedig itt, a szuper magas pontszámu top miatt _félek_, mert nincs senki ismerösöm.
emiatt javasoltam kompromisszumos megoldást

Arrakis 12-01-2006 02:07

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 48618)
már megint ez az A-s szemlélet, amiben benne foglaltatik, hogy végtelen pénzed van
csakhogy aki a B-ből lép fel 1500 heki körül az átlag, annak nincs végtelen pénze, de ha sok pénze is van a B-hez képest, az nem elég több ezer heki beépítésére, a sereg megvételére, a kajára, az épíłőanyagra stb
a tegnapi felhördülése rengeteg játékosnak világosan mutatja, mennyire másként látják a népek a dolgot

Tudod pont ezekkel van bajom úgy általában.
Fellép 1500 hekin, ahova addig is nagy üggyel - bajjal fedezett fel, s nulla tartalékkal, bányával, kováccsal, meg 40% körüli barakk + torony%al nekivág az Anak.
És csodálkozik, hogy nem megy semmire.
Ami igazán csalódás volt nekem, hogy ilyen orikat láttam még 3, 3.5kn is az Aban.
Hihetetlen.
S csiripelnek, hogy így az As játék, úgy... jajj de miről is beszélek... ha legalább játszanátok... mert ez minden csak nem az.
Ha legalább megpróbálnátok..
Jap, de mit is kérek, aki addig nem tudott játszani, az ott sem fog megtanulni, csak onnan akkor nem tud továbblépni, mint addig sok helyről tette, mert a kis gyeszora oriját leverik a csudába. Bár azért jópár elérte a top 30% ot, ami szúrta is a szemem.
És akkor ezek a drága jó játékosok jönnek, hogy így kis szám, meg úgy, és hogy milyen nehéz lesz, meg minden.
Dehogy! vannak akiknek sosem kéne kis számot szerezni, még a 2 is sok.

Azzal, hogy az Aban való játék ne legyen kötelező éppen azért nem értek egyet, mint Fegya, nem lenne 150 orinál több az Aban megint, s igen is legyen rákényszerítve minden játékos arra, hogy a játék csúcsán elérjen valamit.
Persze, sok az ori, mert ott zsúfolódik össze mindenki, de csak azért, hogy mindenki mehessen 5. szintre ne adjunk neki kis számot. Mondjuk azt el tudom képzelni, hogy nem teljesít semmit, s akkor is mehet az 5. szintre 1k kör után, csak nem is kap ott semmit, aki meg kis számmal fordult, annak ugyanez a lehetőség - 1 kis számmal. És akkor azért sincs jajveszékelés, hogy nem akarok az Aban játszani, stb.

Igenis ha vki azt akarja, hogy keresnivalója legyen ott próbáljon meg olyan orit építeni, ami tényleg játszható, szedjen össze annyi pénzt, amivel tényleg el tud indulni, s ne arról szóljon minden második beírás, hogy jajj az A ilyen nehéz, jajj a feltételek olyan nehezek.
Hát ettől a sok sipítozástól agybajt lehet kapni.

Arrakis 12-01-2006 02:31

Lehet nem szeretni a véleményemért, de ne haragudjatok, néha úgy érzem már, hogy ez a kis szám olyan lesz, hogy nesze fogd meg jól, s vidd, s adunk mindenkinek egyet, hogy jól érezze magát! Mizzéria, mindenkinek kell egy.
Bubbát idézem, ez sem mindennapi.. :) Szal azt mondta az elsőt megszerezni még kihívás volt.. hát most hol van ez a kihívás?
Fű - fa kap egyet a két szép szeméért lassan, mert ügyesen fedezett a kis tamagocsi bányás orijában.
S utánna azt mondják, hát igen, a fenti milliárdokat kereső tamagocsizók..
Na de kérem, akkor miért azok vannak ott, miért nem Ő?
Én úgy voltam 12. hogy nem vittem milliárdokat, talán még 1 szerencsétlen milliárdom sem volt, nem tömködte senki a zsebem, eleinte klánban ütöttünk annyi lóval, ami volt, íjam is annyi volt, ami bent volt, s még volt pénzem valamennyit venni, aztán nagyon sokáig egyszemélyesben voltam, s termeltem katkát lett kis pénzem, tényleg tamagocsi volt, de figyelni kellett mikor támadnak, stb. egyben élvezetes is. Ha támadtak mérlegelnem kellett tudok e bontani, ha támadni akartam mérlegelni kellett tudok e majd védelmet venni eleget, ha kell...
Nem azt mondom, hogy ez most is sikerülne, vagy hogy odáig eljutottam az nem volt iszonyat nagy mák, de talán néhányan megpróbálhatnák most is, mint ahogy szerencsére, s ezt is ki kell emeljem sok lelkes ifjú van, aki odaáll hadiorival, aztán lesz ami lesz , vagy én ütök le mást, vagy ők engem alapon elkezd játszani.
Hát én mindig is nekik fogok drukkolni, s azért többnyire ő belőlük alakul ki a felsőbb réteg.Ha több lenne belőlük, vagy legalább az, aki megpróbálja, akkor nem lenne ennyi sírás rívás itt teljesítések miatt. Aki sír, az többnyire azért, mert hú de nehéz oda felfedezni, s addig leütnek érzésekkel ragad billentyűzetet. Vagy a másik verzió, hogy hadiorit csinál, de annyira lelketlenül, hogy az hihetetlen. Nem néz morált, semmit, csak támad egyszer, bejön neki, vagy sem, lényegtelen a 2. ilyennél már visszakézből jön is rá egy sereg valahonnan, s visszaüti, s utánna jön panaszkodni, hogy hát igen, milyen nagyon nehéz a feltételt teljesíteni. Nem egy ilyen iskolapélda a hogy nem szabad csinálnira jön, s kezdi el mondani, hogy utálja az At, mert az mennyire gonosz, ott csak a milliárdosok élnek meg, stb blablabla. Én meg azt mondom, jó ez így ahogy van, aki akar had sírdogáljon.
Egyre szimpibb a jelenlegi rendszer, ebben legalább megvan a követelmény, amit teljesíteni kell mindenkinek, ha akar valamit :P
Kicsit durva, de miért kéne mindenkinek kis hatosa, vagy 9ese legyen?

Deni 12-01-2006 02:48

Azt hiszem, hogy eljött az ideje, hogy mindenkit nagyon sajnájak, akinek az 1/A-ba kell lépnie, mert az egy velejéig romlott, gonosz csoport, ahol semmit nem lehet csinálni. Az, hogy a játék szerves része kellene, hogy legyen, az teljesen mellékes ugyebár, nyávogni lehet sokat, teszi is mindenki úgy látom. Az A csopi kihagyása kb annyira nonszensz, mintha én most elkezdenék lobbizni, hogy hadd regisztráljak orit rögtön az A-ba mert, a többi szintet csak időpocsékolásnak érzem, mert jajjj utálok szöviben lenni, és jajjjjj utálok mf is lenni.

A játékon belüli közös fórumon elmondottakat meg csak ismételni tudom. Akik most itt sírnak, azok hol voltak akkor, amikor a megbeszélések zajlottak? Hjah hogy nem tudtak a külső fórum létezéséről?? :eek: Hjah, hogy nem volt idejük és energiájuk végigolvasni a megbeszélések topicot és érdemben hozzászólni?? :eek: Akkor most honnan tudják, hogy van külső fórum és hirtelen honnan lett idejük arra, hogy itt sírjanak naphosszat, hogy ez nem tetszik az nem tetszik ? :rolleyes:

Hozzáteszem az újításokban vannak olyan dolgok amikkel, sem most, sem a megbeszélesek alatt nem sikerült egyetértenem, nem is egy nagyon rosszul érint.. mégsem sértődök be azon, hogy játszanom kell..

Arrakis 12-01-2006 03:02

Ez egy olyan nyugodt óra Deni, ilyenkor nincs itt sok ügybuzgó játékos, aki naphosszat csak azt szajkózza, hogy könnyítsünk, mert neki ez így ugyan nem fog menni.

Reagálnék a piros, fehér, s zöld pontjaimra, amiket a témával kapcsolatban kaptam. Köszönöm mind1iket!
Nagyképű vagyok, ez volt az egyik, igaz hozzátette igazam volt, s ződet adott.
Hát lehet... a nagyképűséget nem támasztanám alá. nyers, cinikus, szarkasztikus, ezt inkább.
piros, mert túl nyers vagyok, oks, elfogadható, sztem is.
piros, mert nah jó, az annyira értelmetlen volt, hogy nem taglalom, örüljön hogy pontozgatott, legalább eljátszott vele:)

Annyit tennék hozzá, mint Deni, nekem is van ami nem tetszik, van ami rosszul érint, de ennyi nyafogást, ami már napok óta megy.. tényleg legalább a fele írhatott volna ide korábban is...

laziga 12-01-2006 05:35

[quote=Deni;48658]Azt hiszem, hogy eljött az ideje, hogy mindenkit nagyon sajnájak, akinek az 1/A-ba kell lépnie, mert az egy velejéig romlott, gonosz csoport, ahol semmit nem lehet csinálni. Az, hogy a játék szerves része kellene, hogy legyen, az teljesen mellékes ugyebár, nyávogni lehet sokat, teszi is mindenki úgy látom. Az A csopi kihagyása kb annyira nonszensz, mintha én most elkezdenék lobbizni, hogy hadd regisztráljak orit rögtön az A-ba mert, a többi szintet csak időpocsékolásnak érzem, mert jajjj utálok szöviben lenni, és jajjjjj utálok mf is lenni.

Tényleg? voltál már 1/a-ba ?
Rosszabb mint az anarch csak ki kit ismer alapon megy a 80%-a. De tudod mit, full ismeretlen orival, bármelyik csopiba (gyorsba) felmegyek a csopi első 5hely valamelyikére. Max 1000k te menj az 1/a-ba fel mondjuk 5000k alatt Egy ismeretrlen orival. Tényleg, akkor látod meg milyen élvezetes játék 1/a. JA, hogy máskép is lehet, tudom azt én is, de miért kellene bárkit is rá kényszeríteni a kisebb nagyobb csalások tökéletes kitanulására ?

Ja, ez nem nyafogás lenne mert ha igy van akko igy van csak neszáljon már el mindenki hogy ki milyen fontos meg aktív meg ilyenek. SOk mident végig olvasok amihez hozzá se szolok mert mások elmondják a vélemenyem, de speciál ebbe a témába nem is emlékszem szavazásra. Mondjuk azon kevés játékososok közé tartozok akiket ez a probléma nem érint.

lacqa 12-01-2006 05:58

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 48659)
Reagálnék a piros, fehér, s zöld pontjaimra, amiket a témával kapcsolatban kaptam. Köszönöm mind1iket!
Nagyképű vagyok, ez volt az egyik, igaz hozzátette igazam volt, s ződet adott.
Hát lehet... a nagyképűséget nem támasztanám alá. nyers, cinikus, szarkasztikus, ezt inkább.
piros, mert túl nyers vagyok, oks, elfogadható, sztem is.

a csökönyöst kihagytad :)

Szecsa 12-01-2006 06:27

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 48666)

Szerintem most is ott van :)

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 48666)
De tudod mit, full ismeretlen orival, bármelyik csopiba (gyorsba) felmegyek a csopi első 5hely valamelyikére. Max 1000k te menj az 1/a-ba fel mondjuk 5000k alatt Egy ismeretrlen orival.

Szerintem Te rosszul latod a dolgokat :)
Deni tudtommal volt topklan tag anno, bar az regebben volt.
De nagyon.
1., Ne hasonlits egy gyors csopit egy 1/A-hoz :) Hiszen oda hogy felmenj az 5. helyig kell egy szovi, ami 3 főt igényel még.
2., 1/A-ban egy joval megszervezettebb csapat kell, amely egyrészt (előbb-utóbb) 10 főböl áll, és sokkalta nagyobb tartalek is kell ahhoz, hogy tudjanak haladni egy ido utan.
3., A korok szama is eleg keves 1/a-ra nezve igen keves, hiszen ha jatszol ott, akkor rajohettel, hogy 5k kor igen keves arra, hogy adott esetben a klan eljusson az elre. Ennyi ido alatt eljut 500k pontig kb egy jol szervezett klan a fellepestol szamitva, szerintem :)
S akkor is lesznek akik lefordulnak a klanbol 5. szintre, helyettuk ujabb embert keresni, ez igen hosszutavu es nem egyszeru feladat, szerintem.

Arrakis 12-01-2006 06:27

[quote=laziga;48666]
Quote:

Originally Posted by Deni (Post 48658)

Rosszabb mint az anarch csak ki kit ismer alapon megy a 80%-a. De tudod mit, full ismeretlen orival, bármelyik csopiba (gyorsba) felmegyek a csopi első 5hely valamelyikére. Max 1000k te menj az 1/a-ba fel mondjuk 5000k alatt Egy ismeretrlen orival. Tényleg, akkor látod meg milyen élvezetes játék 1/a. JA, hogy máskép is lehet, tudom azt én is, de miért kellene bárkit is rá kényszeríteni a kisebb nagyobb csalások tökéletes kitanulására ?

Tényleg voltál már vmelyik csopi első 5 helyén???
Ekkora badarságot, amit írtál.. főleg a gyors.. de bármely normál csopit említhetem szinte. Hogy az Aban kell megtanulni csalni?
nézz már meg egy normál csopit, vagy gyorsot hol vannak az első orik..
inkább nem ragozom tobáb ezt a témát, de nagyon mellényúltál ezzel a véleménnyel.

Egyébként igaz, a csökönyöst is beleveheted, bár nem mint a szamár, kos vagyok kérem szépen, kikérem magamnak;))

Arrakis 12-01-2006 06:32

Bocsi, speciele az Lben felmentem tiszta ütésekkel, de ahogy elnéztem az összes többi csopit ahol perpill volt orim bármelyik másikban esélytelen lett volna.
Ill ha felhúznak:)
De másképp nem.
Ja, de ha ugyanazt csinálom, mint az Ahoz, azaz termelek marha sokat, tamagocsizom marha sokat, akkor talán felfedezéssel eljutottam volna valameddig, pont mint ami az Aban megy. De az A a rossz csopi:)
Az kimaradt, hogy fedezgethettem volna, a köv nyárig nem értem volna utol a top 5 orit.

laziga 12-01-2006 06:45

Na ne hogy már ne lehessen tisztán felmenni az 5helyre nekem mindig sikerül erről ennyit. Az a-ba csinálhatsz te bármit ismeretség nélkül, tisztán max nagyon max csopi 20% a reális. SZétnézzek mondjuk oké perpillanat az 5/u elég durva de
akkor legyen a 10.hely de most azért is megpróbálom 5.hely vs 1000kör

oké számoltam lehetetlen tisztán, ezt benéztem redesen de a 10. hely az megy.
Sorry

lacqa 12-01-2006 07:23

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 48674)
QUOTE=laziga;48666]

Tényleg voltál már vmelyik csopi első 5 helyén???
Ekkora badarságot, amit írtál.. főleg a gyors.. de bármely normál csopit említhetem szinte. Hogy az Aban kell megtanulni csalni?
nézz már meg egy normál csopit, vagy gyorsot hol vannak az első orik..
inkább nem ragozom tobáb ezt a témát, de nagyon mellényúltál ezzel a véleménnyel.

Egyébként igaz, a csökönyöst is beleveheted, bár nem mint a szamár, kos vagyok kérem szépen, kikérem magamnak;))

én meg kikérem magamnak hogy összemosd a véleményem lazigáéval! :D

márcsak azért se, mert már egy napja leírtam amit ti Denivel most hajnalban

monro 12-01-2006 07:24

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 48659)

Én is adnék egx ződet, de nem engedi. Nekem tetszettek a bejegyzéseid!

All times are GMT +1. The time now is 21:05.