![]() |
Quote:
|
Az oviban van olyan könyv ami harmonikaszerűen szétnyitható és csak képek vannak benne...
Kérsz olyat mert akkor rendelek Neked. :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
ugye Hai? :D |
Quote:
Sasának lesz igaza... :D:D:D |
az Európa újra kiadta Jerzy Kocinski: A festett madár című könyvét
keressétek, asszem érdemes elolvasni, de senki ne számítson romantikus történetre |
Quote:
|
Nos akkor ismét HP. A 7. rész. Megnéztem az 5.-ik részt és utánna elolvastam és meg kell hagyni a fiúk nem tudnak filmet készíteni.
|
Quote:
|
Quote:
|
Lion Feuchtwanger: A hamis Néró
|
hogy mit olvasok?
Andrey Nikolaevich Kolmogorov - A valószínűségszámítás alapfogalmai Aristide Leonte, Rodica Trandafir - A valószínűségszámítás klasszikus és aktuális problémái :D |
Feuchtwanger kivégezve.
Könyedebb olvasmánynak Douglas Adams: Dirk Gently holisztikus nyomozóirodája című művét olvasom ma el... :) |
Quote:
Én mostanában tartózkodom a komolyabb témáktól,jelenleg Leslie L. Lawrence regényeket falok :) |
Quote:
Viszont olvasmányos. |
Quote:
Ceretem,na :) |
Quote:
|
Quote:
Most pedig az orosz remekírók sorozat egyik tagjából a Krilov mesékből fogok szemezgetni, néhány Aesopusit. :) |
Quote:
Ettől függetlenül imáádom :D |
Géntechnológia...
|
Lehet hülye kérdés, de "A Gyűrűk Ura"-nak könyvben is ez a címe? Illetve mi a címe annak a könyvnek, amit az elfek - tündék- bibliájaként ismernek?
|
Quote:
A Szilmarillok szól a világuk teremtéstörténetéről, és kezdeti izgalmaikról. :) |
Quote:
Ki írta ? |
Thomas Harris - Hannibal
|
Most olvastam Rejtőtől a Texas Bill, a fenegyereket, és szerintem nagyon jó! Olyan tipikus Rejtős! A Sárga garnizont is most végeztem ki, az annyira nem volt nagy szám, mint az előbbi, de az is tetszett!
Most éppen az ellopott századot lapozgatom, utána meg a Dűne 4. része lesz a soros! Majd Asimov robot univerzum összes. Na de azt biztos nem viszem a vonatra magammal...:D:D gondolom láttátok már a "most" kiadottat. 1000oldal, meg jó nagy is mellé... :D |
Vityu!
Most fejeztem be az Alpítvány és a Földet... :) |
Quote:
|
Asimov jó!
De az alapítványt talán az Acélbarlangokkal kellene kezdeni. Vagy a Robottörténetekkel. Meg fogsz lepődni mennyi film vett át ötleteket Tőle... |
Quote:
|
A Dűnét azért nem említettem, mert Frank Herbert ezen művei kiemelt helyen állnak nálam. Ez talán egy-két orim nevéből is kitűnhet...
;) "Hai, hai Harkonnen! Felkészültél a halálra?" |
Most kezdtem el nézni a (mini)sorozatot. És vélemény, piszkos jól meg lett csinálva! Bocs, ez off volt :D
a 3. könyvemet elnyomták...nagyon idegesítő, amikor 20oldal az 1rész azonos oldalszámán lévő szövege van ott ... persze nincs már meg a blokk, hogy visszavigyem...ráadásul pont a végénél van, amikor mindent meg kellene tudnom, de mindenről lemaradok :mad: |
Nemrég lenyomtam a REjtő - elveszett cirkáló, valamint a megkerült cirkáló című könyvet. Most épp szintén a Jenőtől a 3 testőr Afrikában.:D Viszont a suli miatt mostmár a BTK-t kell olvasgatnom /De j lenne csak olvasgatni :( de meg is kell tanulni:( /
|
:DAsimov nagyon jó, szerintem " alap"könyveket írt:) Jó olvasást
|
Quote:
:D:D:D |
Quote:
Asszem érdemes volt a legelején kezdeni. :) |
Quote:
|
Vass Albert után.
Kiolvastam Wass Albert funtineli boszorkány c. könyvét. Nagyon jó könyv. Tudom mindenkinek ajánlani.
Most a jól bevált Gerald Durrell, már számtalanszor olvasott könyveit veszem elő. Igazán jó humorú könyveket írt és nagyon szeretem:rolleyes::rolleyes: |
Én most éppen a 4. dűnét olvasom...olyan, mint a többi, és ez nem negatívum! :)
|
A 4. Dűnében van a megvakított próféta?
|
Mivel második hete döglök itthon betegen van időm olvasgatni:)
Sven Hassel rulez! 4 könyvén vagyok túl, most kezdem az 5-diket. |
All times are GMT +1. The time now is 10:21. |