![]() |
Amiben én játszottam este, az 40fős, 88+8 cnt a beugró, tehát még 1$-t sem éri el. Az első 9-et díjazzák, az első helyezett 10.56$-t kap. Ez azért nem olyan rossz, a második is valami 7$-t és összesen max 1óra alatt megvan. Tegnap megnyertem, jó órabér.
|
az a baj kutyus, hogy a freeroll verseny és egy normál akár pár dolláros freeze is tök más. nézz meg egy 10k-s indulós freerollt, első körben mindenki overbetel folyamatosan, 300as kasszára hívnak 400-500akat vagy komplett stacket. nem játék. ezért tanácsolom azt amit. ill. h hétfőnként gyere el velem az alfába :)
|
Quote:
|
Quote:
:) |
Quote:
|
most készülök megnyerni egy 2200fős freerollt:D
legalábbis remélem nem rontok itt már, utsó 5 és magasan chip leader vagyok (kb 3x akkora a stackem mint a 2.nak:D) Nyerek vmi oktató DVD-t ezzel:D |
már csak 3an vagyunk és mégnagyobb az elönyöm:D
|
És igen:D:D:D:D:D
|
Quote:
A szerintemet is csak azért raktam oda, mert nem indultam túl sok 2-10$ nevezési díjú versenyen, így lehet, hogy csak véletlenül hozott össze ilyenekkel a sors :) Viszont a 3$ 10fős SNG-n is eléggé értelmetlen játék folyik :o |
Quote:
|
Nah és kezd gyünni a pénz:D
Most nyertem egy FTP-s freerollt és ezáltal nevezést egy 15k$-s versenyre:D 216. helyig fizet de az is 15$, ha 400nál kevesebben leszünk, akkor indulok, ha nem inkább kiveszem:D még 55perc a startig;) |
mégse vettem ki a nevezésem, inkább maradtam az 1500fő között:D
fő az önbizalom:p |
faxom a mázlista lámákba. hogy lehet megadni egy all in-t 68-ra (még nem is suited), mindezt AK7 flopon...erre jön turnre egy 9 és riverre egy 5
elegem van,hogy a legtutibb lapokkal esek ki a cél elött mindig:( most pl AK suited. |
Quote:
Bár a leírás alapján úgy érzem ez nem az az eset volt :) |
A sorsnak miért mindig velem kell igazolnia, hogy jó lapokkal lehet nagyot bukni?
|
Quote:
10 fős játék volt, és 45 perc múlva még hatan ültek az asztalnál, a zsetonok szép egyenletesen elosztva, én lógtam ki csak +1000-el a sorból, de mivel közben annyira megnőtt a vak, hogy hibázni nem szabadott. Blöffölni sem lehetett, mert gyakran még az SB sem szállt be, három négy kör lement . Ritka idegesítő volt. Aztán hatszázas nagyvaknál sikerült kettőt egy blöffre emeléssel eldobatnom, idegesek lettek ezért amikor KK-ra emeltem, megadták :). A negyediket egy másik ejtette ki, maradtunk hárman, és akkor úgy gondoltam, ideje átvenni a kezdeményezést, és egy agresszív játékkal sikerült öt perc alatt kiütnöm mindkettőt, de akkor már annyira utáltam, hogy örülni sem tudtam neki. |
Quote:
|
csak az idegrendszerem ment tönkre bele :)
(meg abba, hogy ma háromból háromszor buktam el AA-t.) |
a 4 napos hosszú hétvége alatt tulajdonképpen minden meccset elvesztettem. :D:D:D még jó, hogy nem voltak komolyak a tétek. :D:D
|
sng-ben eljutottam oda, hogy napi szinten a befektetett összeg dupláját tudom kiszedni. Az a baj, ilyen alacsony téten ez napi egy dollár haszon csak, de egyelőre még nem szándékozom feljebb lépni
|
Most hetvegen eletemben masodjara tortent ilyen velem, eloben :)
http://csomalin.csoma.elte.hu/~remedy/kepek/royal.jpg |
Quote:
|
Jaja, elég jól néz ki! :) Nekem még csak pókerem se volt élőbe... :( De azért jó látn, hogy nem lehetetlen! :)
|
Quote:
|
Gracca Remy, bár szivesebben látnék 50$-kat a potban;)
Mondjuk párszor én is láttam ilyet, csak sajnos nem a sajátlapjaim közt, így inkább Gyulát tudom megérteni:) |
Quote:
Gyula(soresely(?)) Meg Zoli(dama drill) meg kuzdottek egymassal es osszehoztak emlekeim szerint egy 700 ftos side potot. (sajnaltam, hogy azt nem tudtam megnyerni, de low chips voltam) :) |
Quote:
Te vakon betetted az utols 60ft-od úgy hogy meg sem nézted a lapot, Zolinak és nekem is magas lapjaim voltak, mindketten nyerni akartunk emeltük a tétet és végül én elbuktam a fél vagyonom :) |
Quote:
|
A nap handje :)
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/thumbs/p_ker.JPG Még jó, hogy vannak ilyen emberek :D Tegnapelőtt volt egy arc 3szoros beülővel ült az asztalnál, és minden körben 2BB-s nyitással kezdett. Flo után is elég agresszívan tolta az 1BB-s emeléseket :D Mondtam magamnak addig nem állok fel, míg el nem veszti a pénzét, jó esetben én nyerem el, de néha sajnos másnak sikerül előbb. Pont a legjobb helyen ült előttem. AJ-t kaptam, szokásos emelése jött, én ráemeltem 10BB-ig, ahogy vártam mindenki dobta is. Laza arc meg betolta a 15$-ját, én persze megadtam a saját 5-ömmel. QT volt nála. Flop semmi, turn tízes, river bubi :) Aztán vártam a jó lapot, közben márcsak 4$-ja maradt, és megjött az AA. Emeltem 4BB-t, ő vissza 7, én vissza 15BB. Ő megadt, flop után rátoltam a maradékot azt is megadta. JT volt nála :) Újratöltött de mire kaptam volna valami jó lapot már elbukta az egészet :( |
Quote:
|
Quote:
De a lemákolások már nem zavarnak. 40K lejátszott hand után :D |
Quote:
|
Quote:
|
hehe ma voltam haveri póker túrnamenten, és 2. lettem.
kezdésnek kaptam flopra egy 8-as pókert az 1.leosztásból amivel ki is ejtettem az első embert, akinek fullja volt:D utána ment is szekér, final table-nél maradtunk már csak 2-en a 30ból. döntő játszmában kb 40:60 arányban voltak a zsetonok. nálam QJ suited, nála KT szintén zenész. flopra feljött a flös. ő emel, én vissza 3x annyit, all in, call. szentségeltem mint a kocsis amikor megláttam a lapját:((( |
Quote:
|
Quote:
|
kapsz egy elvileg alomflopot amiben nincs K meg A, belehivsz kapsz ra egy reraiset, arra is egy reraiset es egy csapdazo callt. maris nemolyan alomflop ez...a masik meg h durvan otodkasszat hivott, ez mi?
rossz jatek, a 66 meg orul a markaba meg a river sem kellett neki, bar azert ennyi reraise ha van elotted van olyan h a setet is el kell dobnod. bar ritka :) |
Quote:
Olyan játékosok vannak, hogy hasonló flopon emelnek 4centet, miután belimpeltek KK-val. Aztán 4-4centet turnön és riveren is. Képtelenek értéket nyerni a lapjukkal. Én meg végig callozhatom, ha lejön valami nyerek, ha nem, kicsit bukok :) Ilyen ellenfelek ellen nem dobok szetet :) Egyébként asszem el tudnám engedni, asszem :D Talán turnön jó lett volna egyből visszaemelni, hihetetlen sok outja lehet 3ellenfélnek együtt. Quote:
|
20BBs szabaly nincs, csak 20 teljes beulos :) ami amugy 40 es az boven kenyelmes. amugy pedig bonuszokkal akar 50 dollar berakasaval is boven meg lehet ezt a penzt duplazni. de sok sikert hozza :)
|
Quote:
Pénzügyekről: Mint emlegettem korábban van egy oldal, ahol adnak ingyen pénzt (150$-t), az jól is ment egy darabig, asszem 750volt a csúcs. Aztán főleg saját hibák miatt elment kb a 30-40%-a. Úgyhogy 400$-t fogtam és levettem, és otthagytam a pókertermeket, egy időre. Kb 50$ maradt benn, meg az egyik terem annyira hiányolt, hogy ott is adtak 10+10$-t csak úgy ajándékba. Szóval ezzel a 70$-ral nyáron elkezdtem Fix limitezni, hogy az majd jó lesz, sikerül kijátszani a függőbónuszt meg minden. De nem volt jó, úgyhogy 1hét után visszatértem az NL-hez, azóta növöget a pénzem szép lassan :) Most megpróbálok egy új termet, hátha sikerül kijátszani a First depo bónuszukat :) |
All times are GMT +1. The time now is 08:16. |