Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Póker (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=100)

vityu 04-23-2008 18:13

Amiben én játszottam este, az 40fős, 88+8 cnt a beugró, tehát még 1$-t sem éri el. Az első 9-et díjazzák, az első helyezett 10.56$-t kap. Ez azért nem olyan rossz, a második is valami 7$-t és összesen max 1óra alatt megvan. Tegnap megnyertem, jó órabér.

Grabi 04-23-2008 19:04

az a baj kutyus, hogy a freeroll verseny és egy normál akár pár dolláros freeze is tök más. nézz meg egy 10k-s indulós freerollt, első körben mindenki overbetel folyamatosan, 300as kasszára hívnak 400-500akat vagy komplett stacket. nem játék. ezért tanácsolom azt amit. ill. h hétfőnként gyere el velem az alfába :)

Valezius 04-23-2008 21:17

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 171316)
az a baj kutyus, hogy a freeroll verseny és egy normál akár pár dolláros freeze is tök más. nézz meg egy 10k-s indulós freerollt, első körben mindenki overbetel folyamatosan, 300as kasszára hívnak 400-500akat vagy komplett stacket. nem játék. ezért tanácsolom azt amit. ill. h hétfőnként gyere el velem az alfába :)

Pár dollároson is ugyanezt csinálják szerintem.

Remedy 04-23-2008 22:19

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 171348)
Pár dollároson is ugyanezt csinálják szerintem.

Nekem nincs tapasztalatom, de logikusan gondolkodva nem. Akinek keves a penze, meggondolja, mit csinal. Akinek sok, nem indul ilyenen...

:)

Kutyuleee 04-23-2008 22:39

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 171361)
Nekem nincs tapasztalatom, de logikusan gondolkodva nem. Akinek keves a penze, meggondolja, mit csinal. Akinek sok, nem indul ilyenen...

pedig vale-nek van igaza, a pár dolcsis, meg a freeroll szinte ugyanaz... mindenki All inezik az első párkörökben, full tilten azért más utána a helyzet, mert nagyobb tétje van. ugyanis ha nincs 10k$-od akkor csak innen tudsz bejutni az éves nagy versenyükre (sport1-en láthatod akár magad:D:D)

Kutyuleee 04-24-2008 04:21

most készülök megnyerni egy 2200fős freerollt:D
legalábbis remélem nem rontok itt már, utsó 5 és magasan chip leader vagyok (kb 3x akkora a stackem mint a 2.nak:D)
Nyerek vmi oktató DVD-t ezzel:D

Kutyuleee 04-24-2008 04:23

már csak 3an vagyunk és mégnagyobb az elönyöm:D

Kutyuleee 04-24-2008 04:52

És igen:D:D:D:D:D

Valezius 04-24-2008 07:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 171361)

A logika most csődöt mond :)
A szerintemet is csak azért raktam oda, mert nem indultam túl sok 2-10$ nevezési díjú versenyen, így lehet, hogy csak véletlenül hozott össze ilyenekkel a sors :)

Viszont a 3$ 10fős SNG-n is eléggé értelmetlen játék folyik :o

Darkmaster 04-24-2008 10:14

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 171378)
És igen:D:D:D:D:D

gratu, de az oktatófilmet nem a kiesetteknek kellene inkább akkor felajánlani? :P

Kutyuleee 04-25-2008 04:04

Nah és kezd gyünni a pénz:D
Most nyertem egy FTP-s freerollt és ezáltal nevezést egy 15k$-s versenyre:D
216. helyig fizet de az is 15$, ha 400nál kevesebben leszünk, akkor indulok, ha nem inkább kiveszem:D még 55perc a startig;)

Kutyuleee 04-25-2008 05:05

mégse vettem ki a nevezésem, inkább maradtam az 1500fő között:D
fő az önbizalom:p

Kutyuleee 04-25-2008 05:51

faxom a mázlista lámákba. hogy lehet megadni egy all in-t 68-ra (még nem is suited), mindezt AK7 flopon...erre jön turnre egy 9 és riverre egy 5

elegem van,hogy a legtutibb lapokkal esek ki a cél elött mindig:( most pl AK suited.

Valezius 04-25-2008 07:06

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 171617)
faxom a mázlista lámákba. hogy lehet megadni egy all in-t 68-ra (még nem is suited), mindezt AK7 flopon...erre jön turnre egy 9 és riverre egy 5

elegem van,hogy a legtutibb lapokkal esek ki a cél elött mindig:( most pl AK suited.

Van olyan zsetonmennyiség, amikor bármely 2lappal all-in kell menni ;)
Bár a leírás alapján úgy érzem ez nem az az eset volt :)

Darkmaster 05-06-2008 09:14

A sorsnak miért mindig velem kell igazolnia, hogy jó lapokkal lehet nagyot bukni?

Darkmaster 05-06-2008 09:25

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 171302)
Ez azért nem olyan rossz, a második is valami 7$-t és összesen max 1óra alatt megvan.

tegnap éjjeli sng életem legszörnyűbb játékai közé tartozott, annak ellenére, hogy megnyertem. Egy bátortalan asztalhoz kerültem, mindenki csak a fold gombot ismerte...
10 fős játék volt, és 45 perc múlva még hatan ültek az asztalnál, a zsetonok szép egyenletesen elosztva, én lógtam ki csak +1000-el a sorból, de mivel közben annyira megnőtt a vak, hogy hibázni nem szabadott. Blöffölni sem lehetett, mert gyakran még az SB sem szállt be, három négy kör lement . Ritka idegesítő volt.
Aztán hatszázas nagyvaknál sikerült kettőt egy blöffre emeléssel eldobatnom, idegesek lettek ezért amikor KK-ra emeltem, megadták :).
A negyediket egy másik ejtette ki, maradtunk hárman, és akkor úgy gondoltam, ideje átvenni a kezdeményezést, és egy agresszív játékkal sikerült öt perc alatt kiütnöm mindkettőt, de akkor már annyira utáltam, hogy örülni sem tudtam neki.

Redback 05-06-2008 15:28

Quote:

Originally Posted by Darkmaster (Post 173264)
tegnap éjjeli sng életem legszörnyűbb játékai közé tartozott, annak ellenére, hogy megnyertem. Egy bátortalan asztalhoz kerültem, mindenki csak a fold gombot ismerte...
10 fős játék volt, és 45 perc múlva még hatan ültek az asztalnál, a zsetonok szép egyenletesen elosztva, én lógtam ki csak +1000-el a sorból, de mivel közben annyira megnőtt a vak, hogy hibázni nem szabadott. Blöffölni sem lehetett, mert gyakran még az SB sem szállt be, három négy kör lement . Ritka idegesítő volt.
Aztán hatszázas nagyvaknál sikerült kettőt egy blöffre emeléssel eldobatnom, idegesek lettek ezért amikor KK-ra emeltem, megadták :).
A negyediket egy másik ejtette ki, maradtunk hárman, és akkor úgy gondoltam, ideje átvenni a kezdeményezést, és egy agresszív játékkal sikerült öt perc alatt kiütnöm mindkettőt, de akkor már annyira utáltam, hogy örülni sem tudtam neki.

Ha nyertél pénzt, akkor mr megérte :D

Darkmaster 05-06-2008 22:27

csak az idegrendszerem ment tönkre bele :)
(meg abba, hogy ma háromból háromszor buktam el AA-t.)

[HTPA]GeeForce 05-07-2008 00:15

a 4 napos hosszú hétvége alatt tulajdonképpen minden meccset elvesztettem. :D:D:D még jó, hogy nem voltak komolyak a tétek. :D:D

Darkmaster 05-07-2008 10:16

sng-ben eljutottam oda, hogy napi szinten a befektetett összeg dupláját tudom kiszedni. Az a baj, ilyen alacsony téten ez napi egy dollár haszon csak, de egyelőre még nem szándékozom feljebb lépni

Remedy 05-22-2008 20:07

Most hetvegen eletemben masodjara tortent ilyen velem, eloben :)

http://csomalin.csoma.elte.hu/~remedy/kepek/royal.jpg

Andrew 05-22-2008 21:27

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 176179)
Most hetvegen eletemben masodjara tortent ilyen velem, eloben :)

Mit szóltak hozzá? :) Amúgy szépen néz ki :D

vityu 05-22-2008 21:37

Jaja, elég jól néz ki! :) Nekem még csak pókerem se volt élőbe... :( De azért jó látn, hogy nem lehetetlen! :)

Gyula 05-22-2008 21:39

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 176280)
Mit szóltak hozzá? :) Amúgy szépen néz ki :D

én marha mérges voltam mert sokat buktam emiatt :(

Kutyuleee 05-23-2008 00:00

Gracca Remy, bár szivesebben látnék 50$-kat a potban;)
Mondjuk párszor én is láttam ilyet, csak sajnos nem a sajátlapjaim közt, így inkább Gyulát tudom megérteni:)

Remedy 05-23-2008 00:07

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 176324)
Gracca Remy, bár szivesebben látnék 50$-kat a potban;)
Mondjuk párszor én is láttam ilyet, csak sajnos nem a sajátlapjaim közt, így inkább Gyulát tudom megérteni:)

Haveri alapon volt (200 ft buy in, 5/10 blinds, no limit, unlimited rebuy), es az en main potom asszem 645 ft volt.

Gyula(soresely(?)) Meg Zoli(dama drill) meg kuzdottek egymassal es osszehoztak emlekeim szerint egy 700 ftos side potot. (sajnaltam, hogy azt nem tudtam megnyerni, de low chips voltam) :)

Gyula 05-23-2008 16:17

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 176327)
Haveri alapon volt (200 ft buy in, 5/10 blinds, no limit, unlimited rebuy), es az en main potom asszem 645 ft volt.

Gyula(soresely(?)) Meg Zoli(dama drill) meg kuzdottek egymassal es osszehoztak emlekeim szerint egy 700 ftos side potot. (sajnaltam, hogy azt nem tudtam megnyerni, de low chips voltam) :)

Ezt miért nem lehet full magyarul elmondani? Muszály bele ez a sok káromkodás?

Te vakon betetted az utols 60ft-od úgy hogy meg sem nézted a lapot, Zolinak és nekem is magas lapjaim voltak, mindketten nyerni akartunk emeltük a tétet és végül én elbuktam a fél vagyonom :)

Remedy 05-23-2008 16:24

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 176428)
Ezt miért nem lehet full magyarul elmondani? Muszály bele ez a sok káromkodás?

Te vakon betetted az utols 60ft-od úgy hogy meg sem nézted a lapot, Zolinak és nekem is magas lapjaim voltak, mindketten nyerni akartunk emeltük a tétet és végül én elbuktam a fél vagyonom :)

Hat nem :) Megneztem, es raemeltem 50 ft-ot a vakokra, vmelyikotok raemelt meg 50et, en ekkor mondtam allint, ami 215-ig ment, osszesen igy lett 645 a pot, es utana ti meg harcoltatok. :)

Valezius 07-23-2008 16:54

A nap handje :)

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/thumbs/p_ker.JPG

Még jó, hogy vannak ilyen emberek :D

Tegnapelőtt volt egy arc 3szoros beülővel ült az asztalnál, és minden körben 2BB-s nyitással kezdett. Flo után is elég agresszívan tolta az 1BB-s emeléseket :D
Mondtam magamnak addig nem állok fel, míg el nem veszti a pénzét, jó esetben én nyerem el, de néha sajnos másnak sikerül előbb. Pont a legjobb helyen ült előttem.

AJ-t kaptam, szokásos emelése jött, én ráemeltem 10BB-ig, ahogy vártam mindenki dobta is. Laza arc meg betolta a 15$-ját, én persze megadtam a saját 5-ömmel. QT volt nála. Flop semmi, turn tízes, river bubi :)

Aztán vártam a jó lapot, közben márcsak 4$-ja maradt, és megjött az AA. Emeltem 4BB-t, ő vissza 7, én vissza 15BB. Ő megadt, flop után rátoltam a maradékot azt is megadta. JT volt nála :)
Újratöltött de mire kaptam volna valami jó lapot már elbukta az egészet :(

Remedy 07-23-2008 18:44

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 184104)

Tegnapelőtt volt egy arc 3szoros beülővel ült az asztalnál, és minden körben 2BB-s nyitással kezdett. Flo után is elég agresszívan tolta az 1BB-s emeléseket :D
Mondtam magamnak addig nem állok fel, míg el nem veszti a pénzét, jó esetben én nyerem el, de néha sajnos másnak sikerül előbb. Pont a legjobb helyen ült előttem.

AJ-t kaptam, szokásos emelése jött, én ráemeltem 10BB-ig, ahogy vártam mindenki dobta is. Laza arc meg betolta a 15$-ját, én persze megadtam a saját 5-ömmel. QT volt nála. Flop semmi, turn tízes, river bubi :)

Aztán vártam a jó lapot, közben márcsak 4$-ja maradt, és megjött az AA. Emeltem 4BB-t, ő vissza 7, én vissza 15BB. Ő megadt, flop után rátoltam a maradékot azt is megadta. JT volt nála :)

Gondolom azert turn utan, mikor kb 8:2-hoz volt eselye a sracnak mar nyerni ellened, azert egy pillanatra kihagyott a szivdobbanasod.... :)

Valezius 07-23-2008 19:02

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 184107)
Gondolom azert turn utan, mikor kb 8:2-hoz volt eselye a sracnak mar nyerni ellened, azert egy pillanatra kihagyott a szivdobbanasod.... :)

A lapját csak a végén mutatta meg a gép. Úgyhogy nem :)
De a lemákolások már nem zavarnak.
40K lejátszott hand után :D

Remedy 07-23-2008 19:03

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 184110)
A lapját csak a végén mutatta meg a gép. Úgyhogy nem :)
De a lemákolások már nem zavarnak.
40K lejátszott hand után :D

Ja, en ugy tudtam kolcsonos all-in utan showdown szokott lenni. :)

Valezius 07-23-2008 20:01

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 184111)
Ja, en ugy tudtam kolcsonos all-in utan showdown szokott lenni. :)

Pókerterme válogatja :)

Kutyuleee 07-23-2008 23:54

hehe ma voltam haveri póker túrnamenten, és 2. lettem.
kezdésnek kaptam flopra egy 8-as pókert az 1.leosztásból amivel ki is ejtettem az első embert, akinek fullja volt:D utána ment is szekér, final table-nél maradtunk már csak 2-en a 30ból.
döntő játszmában kb 40:60 arányban voltak a zsetonok.
nálam QJ suited, nála KT szintén zenész. flopra feljött a flös. ő emel, én vissza 3x annyit, all in, call. szentségeltem mint a kocsis amikor megláttam a lapját:(((

Grabi 07-24-2008 01:16

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 184104)

hát itt mondhatni minden ellenfeled rosszul játszott, még a QQ is. borzasztó :) amúgy miért nem mész fel magasabb limitre?

Remedy 07-24-2008 10:42

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 184152)
hát itt mondhatni minden ellenfeled rosszul játszott, még a QQ is. borzasztó :) amúgy miért nem mész fel magasabb limitre?

A qq miert? Csak nem hitte el, hogy A van nala. Gondolom a set-be, esetleg ket parba bele se gondolt :)

Grabi 07-24-2008 10:45

kapsz egy elvileg alomflopot amiben nincs K meg A, belehivsz kapsz ra egy reraiset, arra is egy reraiset es egy csapdazo callt. maris nemolyan alomflop ez...a masik meg h durvan otodkasszat hivott, ez mi?

rossz jatek, a 66 meg orul a markaba meg a river sem kellett neki, bar azert ennyi reraise ha van elotted van olyan h a setet is el kell dobnod. bar ritka :)

Valezius 07-24-2008 12:33

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 184181)
kapsz egy elvileg alomflopot amiben nincs K meg A, belehivsz kapsz ra egy reraiset, arra is egy reraiset es egy csapdazo callt. maris nemolyan alomflop ez...a masik meg h durvan otodkasszat hivott, ez mi?

rossz jatek, a 66 meg orul a markaba meg a river sem kellett neki, bar azert ennyi reraise ha van elotted van olyan h a setet is el kell dobnod. bar ritka :)

Az ez mivel teljesen egyetértek.
Olyan játékosok vannak, hogy hasonló flopon emelnek 4centet, miután belimpeltek KK-val. Aztán 4-4centet turnön és riveren is. Képtelenek értéket nyerni a lapjukkal. Én meg végig callozhatom, ha lejön valami nyerek, ha nem, kicsit bukok :)

Ilyen ellenfelek ellen nem dobok szetet :) Egyébként asszem el tudnám engedni, asszem :D Talán turnön jó lett volna egyből visszaemelni, hihetetlen sok outja lehet 3ellenfélnek együtt.

Quote:

amúgy miért nem mész fel magasabb limitre?
Betartom a 20BB-s szabályt, az adott limithez való játékhoz rendelkezz legalább 20beülővel. Ez véd meg a korai csődtől :)

Grabi 07-24-2008 12:37

20BBs szabaly nincs, csak 20 teljes beulos :) ami amugy 40 es az boven kenyelmes. amugy pedig bonuszokkal akar 50 dollar berakasaval is boven meg lehet ezt a penzt duplazni. de sok sikert hozza :)

Valezius 07-24-2008 12:50

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 184208)
20BBs szabaly nincs, csak 20 teljes beulos :) ami amugy 40 es az boven kenyelmes. amugy pedig bonuszokkal akar 50 dollar berakasaval is boven meg lehet ezt a penzt duplazni. de sok sikert hozza :)

igaz, elírtam. Az abszolút minimális a 20. Attól persze lehjet konzervatívabban játszani, de NL10-re szerintem elég lenne a 20 is, ha állna mögöttem elég tapasztalat. :)

Pénzügyekről: Mint emlegettem korábban van egy oldal, ahol adnak ingyen pénzt (150$-t), az jól is ment egy darabig, asszem 750volt a csúcs. Aztán főleg saját hibák miatt elment kb a 30-40%-a. Úgyhogy 400$-t fogtam és levettem, és otthagytam a pókertermeket, egy időre. Kb 50$ maradt benn, meg az egyik terem annyira hiányolt, hogy ott is adtak 10+10$-t csak úgy ajándékba.
Szóval ezzel a 70$-ral nyáron elkezdtem Fix limitezni, hogy az majd jó lesz, sikerül kijátszani a függőbónuszt meg minden. De nem volt jó, úgyhogy 1hét után visszatértem az NL-hez, azóta növöget a pénzem szép lassan :)
Most megpróbálok egy új termet, hátha sikerül kijátszani a First depo bónuszukat :)

All times are GMT +1. The time now is 08:16.