Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   ember vagy félelf (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=976)

Netelek 11-01-2006 07:56

Azt azért ne mondjátok hogy 9360 íjon, 30% toronyba simám befér egy szövi 3 sereggel, nehezen, mert ha szövibe vannak, nekem van +40% ha mf vagyok.
De ha nem vagyok mf, akkor nagyon megszívhatják a szövik segitségével

Xeper 11-01-2006 09:56

Quote:

Originally Posted by Netelek (Post 39882)
Azt azért ne mondjátok hogy 9360 íjon, 30% toronyba simám befér egy szövi 3 sereggel, nehezen, mert ha szövibe vannak, nekem van +40% ha mf vagyok.
De ha nem vagyok mf, akkor nagyon megszívhatják a szövik segitségével

MF ember hülyeség (nincsenek gömbjeid), a seregesek meg ha jól mennek ki, 2 kör esetén nem tudsz behívni helpet... ha meg nem vagytok 24 órában, akkor szinte mindegy milyen seregesetek van még :) -arról nem is beszélve, hogy 10-11% tornyokkal számoltam a seregeseket, ami mellett majdnem akkora védelem lehet tartani, mint az ember esetén :p

Remedy 11-01-2006 23:57

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 39887)
MF ember hülyeség (nincsenek gömbjeid), a seregesek meg ha jól mennek ki, 2 kör esetén nem tudsz behívni helpet... ha meg nem vagytok 24 órában, akkor szinte mindegy milyen seregesetek van még :) -arról nem is beszélve, hogy 10-11% tornyokkal számoltam a seregeseket, ami mellett majdnem akkora védelem lehet tartani, mint az ember esetén :p

Egyetertek, de az indoklassal nem. Teny, hogy igen nehezen jatszhato az mf ember, de gomb az meg minek neki? :D

Szecsa 11-02-2006 00:17

Valamire hasznalja a tolvajait pl.

laci 11-02-2006 07:48

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40059)
Valamire hasznalja a tolvajait pl.

16k tolvajjal vaktában is elég sok helyre befér.

Harcosok 11-02-2006 07:57

Quote:

Originally Posted by laci (Post 40073)
16k tolvajjal vaktában is elég sok helyre befér.

Ez azért kb olyan mitnha vaktába járnál fosztogatni és hoznál kis 100aranyat sokszor néha meg pattannál néha meg szerencséd lenne és jönne rengeteg zsé:)Kb a vaktába lopással is ugyanez van:)
De ha mf leszel Netelek akkor inkább ténleg ne ember legyél hanem mondjuk elf és akkor ugyis több vairt tartasz és ugy lehetne pár gömböd is....

laci 11-02-2006 07:59

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 40081)
Ez azért kb olyan mitnha vaktába járnál fosztogatni és hoznál kis 100aranyat sokszor néha meg pattannál néha meg szerencséd lenne és jönne rengeteg zsé:)

Szvsz az élőhalott ezt csinálja (most ne kezdjük el szidni a zombit, nem ezért irtam ide), és egy mf ork sem a gömbjeiről hires.

Netelek 11-02-2006 08:01

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 40081)
Ez azért kb olyan mitnha vaktába járnál fosztogatni és hoznál kis 100aranyat sokszor néha meg pattannál néha meg szerencséd lenne és jönne rengeteg zsé:)Kb a vaktába lopással is ugyanez van:)
De ha mf leszel Netelek akkor inkább ténleg ne ember legyél hanem mondjuk elf és akkor ugyis több vairt tartasz és ugy lehetne pár gömböd is....

Ja, de már azt se tudom hogy hadis legyek vagy tolis:)

laci 11-02-2006 08:04

Quote:

Originally Posted by Netelek (Post 40084)
Ja, de már azt se tudom hogy hadis legyek vagy tolis:)

Hehe, úgy tűnik, teljesen összezavartunk :D

Harcosok 11-02-2006 08:06

Quote:

Originally Posted by laci (Post 40082)
és egy mf ork sem a gömbjeiről hires.

DE nem is arrol,hogy jó mf:)Az oriás+a gnóm szerintem a jó mf aki igazán megállja a helyét hadisként....Tolisnak meg az elf ha mf....

Neteleknek szól ez már:
Azt pedig jó lenen ám tudni,hogy tolisv varis akarsz lenni:)
Ha mf tolis akkor :elf szerintem
ha hadis mf akkor :gnom v óriás talán az oriás még jobban megállja a helyét
szvsz

DE amugy ha mf valaki annak magának kell megoldani az éplistát a gömböket stb...
Nem eleht valaki ugy mf,hogy csak ütni tud
És ugy sem,hogy csak lopni

Szvsz....

All times are GMT +1. The time now is 06:11.