![]() |
Quote:
de már 4. is 1k körül mozog, 3. meg már érdemes bányát tartani az árak miatt vagy lopj:D;) |
Quote:
Viszont ma megijedtem h mennyi pénzem van.:) Ti hogy viselitek ezt a nagy terhet?:confused: :D |
Quote:
|
én se szeretem mikor 300 milka szabadon hever az oriban:) inkább piacon beforgatom ott pár körig biztonságban van;) amúgy a gabonát szerintem is mindenhol veszik mer sok a éhztetős ori. de az is biztos, hogy nem nyersz rajta sokat.
|
Ez jó tipp. Csak az a baj, h mikor felfut a piac, akkor du ra már elmegy az összes piacralépésem. A kőbe v fegyverbe való befektetést meg nemszeretem mert egyszer már buktm rajta. Nem is kicsit.
|
Quote:
de ha lenne katiba költöm |
hát ja. azért nem kell olyannal piacolni, ami ha visszajön nem fér el, és elkéne, hogy add ha nem érsz rá;)
|
piacrol visszajovo aruk elrablasa
Valamivel feljebb olvastam egy bonyolult eljarast, mikor raboljak el az arut. Egyszer regen olvastam - a sugoban nem leven szamszerusitve - hogy akkor raboljak el a piacrol visszaerkezo arut, ha az AKKORI ervenyes, megveheto aru aranak 2-szereset meghaladja.
Pl. kinn van 100 kovem 2000-ert, de 999-ert vehetnek kovet, akkor elraboljak, de ha 1001-ert akkor nem. A pont 1000 eseten nem tudom. Ezzel szoktam kalkulalni (felvasaroljam-e a piacot), eddig bejott. Igazam van? |
AKKORI = a piacrol visszateres pillanata
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:22. |