![]() |
Stevenek adok igazat :)
egy komplett tolis szövi sem áll neki embert lopni egy óriástól, emrt tudják, hogy az felesleges készüli pocséklás, inkább szereznek egy gnómot és azt sokkalta könnyebben szétkapják ;) Hogy a témánál is maradjunk én azt ajánlom, hogy minimális toli, 56toli és a vari kb 10k a többit meg döntsd el, hogy szöviben játszol, ott milyen a szövifelállás, vagy mfként mész és ott paci+ijjal játszogatsz :) |
Quote:
|
Quote:
száraz+vihar+néplopás mellett még midnig aztmondom 99%foglalkozottsággal semmit nem tehet:)Mivel hiába fokoz le egységet utána is 99%foglalkozottság lesz max:P |
Kezdjük az alapoknál: Kijaza játékos aki ey óriást kezd el szivatni?:)
Nemtom te hogy szoktál játszani, én nézelődöm és normális célpontokat keresek, nem kezdek tolizni olyan orit amelyik eleve tolivédelemre van belőve gyárilag;) |
Quote:
Ja és ennyi erővel:Minek van az,hogy erős szövi vs erős szövi egy szöviháboruban van gyengébb célpont is:DIlyen értelmes dolgokat irsz:D |
Quote:
Nekem az jött le hogy szerinted akinek kevés tolija van az jobban üthető sereggel. |
Quote:
DE ,hogy el ne felejtsd elég 56 is!!!!! DE akkor ne 99%foglalkozottság hanem 90-95% |
Harcosok, 12 epulete fog leallni egy emberlopas adaggal.
Ha megegyszer egy masik emberke, akkor +7. A harmadik sorozat +3 epuletet fog leallitani. S a negyedik ember a vegefele 4-5 embert fog elhozni lopasonkent. S leallt osszesen 25 tornya mondjuk. Oda 4 ember készülije, es az orias keres egy elohalottat es visszalopja 5-6 lopassal ezt az ember mennyiseget. MEGÉRTE! |
Quote:
Gyorsan csökken de nem villámgyorsan:)Ezt amugy 10k emberre irtad?:) |
Alapállás, hogy van egy mf óriásunk 1 darab kocsmával. Ne feledjük, mf-ről van szó. Sok kocsma helyett tart inkább templomot meg barakkot. Ezen az óriáson legfeljebb egy varis tudja rajta tartani huzamosabb ideig a szárazvihart. Kiélezett varis viszont rendszerint szöviben nyomja, azaz az óriásunknak a több barakkja mellet már +40% mf bónusza is, mikor megorrol a viharért mag az elvesztett 450 emberért, és elküldi a lovasokat földért... Szerinted egy jól időzített sereget a szövi kifog? És biztos vagy benne, hogy haza tudják kísérni úgy, hogy kárt is tegyenek benne? Én nem. Jó szövim volt, pár mf elfet szétkaptunk mert lopkodtak, és majdnem elakadtunk egy óriásnál.... Iszonyat sok pénzbe, és jópár napunkba beletellt mire rávettük a szabizásra...
|
All times are GMT +1. The time now is 15:14. |