Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Gnóm tolis! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=944)

Metalka 07-24-2007 19:57

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 111673)
nem arról a tolis gnómról beszéltem, hanem egy hasonló felépítésű oriról, mint a tied ;)

nincs rá túl nagy esély, hogy az a gnóm csak úgy belédkössön, ha látja a szöviteket, de ha ti alapból 3-5 mészárral köszöntök egy semleges orira, akkor erkölcsileg nem álltok a helyzet magaslatán, és minden bizonnyal megérdemelted azt a pirosat :)

en meg a terv sebezhetoseget szerettem volna ezzel szemleltetni..hat bocs ha nem ugy ertettek...de na...

Andrew 07-24-2007 20:11

Quote:

Originally Posted by Metalka (Post 111675)
en meg a terv sebezhetoseget szerettem volna ezzel szemleltetni..hat bocs ha nem ugy ertettek...de na...

mármint milyen terv milyen sebezhetőségét? :)

Toti 07-24-2007 22:35

Quote:

Originally Posted by Metalka (Post 111675)

minden ori sebezhető. Tolit megfogsz varival és/vagy sereggel. És ha neked ez az említett orid, akkor megnézném, hogy két készülinyi gyújtás után hogy állnál. Mert még tf esetén is simán beleérne az emberhiány a barakokkba.

Metalka 07-25-2007 08:29

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 111695)
minden ori sebezhető. Tolit megfogsz varival és/vagy sereggel. És ha neked ez az említett orid, akkor megnézném, hogy két készülinyi gyújtás után hogy állnál. Mert még tf esetén is simán beleérne az emberhiány a barakokkba.

es ha a tolik feddve vannak? :P de ha nincsenek akkor is 2 keszultsegre nem lenne eleg ideje :P amugy az intezobe legfelul van a barakk szoval az nem sokat tenne nekik,es lenne egy kis gond amig az ortornyokbol es a raktarbol elfogya az ember :P

Metalka 07-25-2007 08:30

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 111677)
mármint milyen terv milyen sebezhetőségét? :)

ha nemvagy kepben akkor miert szolsz bele? :P arrol a tolis oritervrol van szo amit elozo oldalakon dumaltunk..olvass vissza

-Ede- 07-25-2007 08:53

Quote:

Originally Posted by Metalka (Post 111648)
600 barakk es 85 torony :P szoval csak 68.5%

javítsatok ki ha én látom rosszul, de nézzük csak az orid:
van 60%barakk, 8,5%torony, és min.17%ház
vagy éhezteted, de akkor pengén csinálod, és így van 14,5%kocsmád+tornyod+raktárad
kerülj szembe a szövinkkel, a hadisunk is leártóz és begyújt, a másik végig rneget
lehet h be bírnál mindannyiunkat ütni, de jóval több sereg kisérne vissza mint szeretnéd, és a szövi 3 tagja gyújtana(köztük egy varis óriás:D) és 4-en rengetnének
nem hiszem h tisztában vagy vele mekkora károkat okoz 1000hekin a gyújtogatás+rengetés
(emellé még elférne egy vihar is, amit a minimális varid miatt nem bírnál leszedni és erre ne mond azt h nem menne el pár kör alatt a lakosságod nagyrésze, mert nem igaz!

BigPi 07-25-2007 09:00

Szerintem nincs is neki kocsmája, de, így is elég gyengusz.:rolleyes:

Kubbi 07-25-2007 09:33

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 111710)
a szövi 3 tagja gyújtana(köztük egy varis óriás:D)

Az mondjuk leesne az állam, ha az óriásom elkezdene gyujtogatni. Ehez van valami patch-ed, hogy a szövid óriása gyújt? (Hol tudom letőteni?:D)

Toti 07-25-2007 09:41

Quote:

Originally Posted by Metalka (Post 111707)
es ha a tolik feddve vannak? :P de ha nincsenek akkor is 2 keszultsegre nem lenne eleg ideje :P amugy az intezobe legfelul van a barakk szoval az nem sokat tenne nekik,es lenne egy kis gond amig az ortornyokbol es a raktarbol elfogya az ember :P

Ha a leírt oridat kellene gyújtani akkor lenne lehetőség rá. mert nem lenne annyi varid, ami átvinné a tolist. nagy a valószínűség, hogy simán szétszednének.

-Ede- 07-25-2007 09:42

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 111726)
Az mondjuk leesne az állam, ha az óriásom elkezdene gyujtogatni. Ehez van valami patch-ed, hogy a szövid óriása gyújt? (Hol tudom letőteni?:D)

bocs azt tényleg pont, nem:D
ennyi hülyeségtől már én se látok tisztán, de ha kell megoldjuk:D:D:D:D
(amúgy senki másnak nem tűnt fel a dolog ezért zőőd jár:D)

All times are GMT +1. The time now is 22:00.