Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Helytartó! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=941)

Cassandra 12-10-2006 22:04

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 53723)
Lehet.... Ati, megmondanad nekik, hogy igenis kiteszi? Nekem nem hisznek....

Elhiszem, de akkor valamit félreértettem most.

Synkel 12-10-2006 22:04

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 53726)
Elhiszem, de akkor valamit félreértettem most.

Ne már, el ne hidd neki!:D

Ati 12-10-2006 22:05

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 53723)
Lehet.... Ati, megmondanad nekik, hogy igenis kiteszi? Nekem nem hisznek....

Mi van már itt? :D

A beérkezőt nem teszi ki, hanem helyet csinál nekik, hogy amikor beérnek, akkor legyen nekik hely. Ha ez nem megoldható, akkor lefokozódnak.

Phoenix 12-10-2006 22:05

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 53687)
nekem pont ma volt, hogy x mennyiségű tolvajt képeztem úgy, hogy nem volt semmi helyem és a helytartó automata kirakta a piacra;)

hahóóó...nem a semmibe beszélek :) ez tényleg így van, ahogy Remedy monnya :)

Remedy 12-10-2006 22:05

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 53725)
Télleg nem hiszünk, és nem én vagyok az egyetlen ezek szerint:)

Latom ideznem kell.... remelem ertelmezni mar menni fog...

Ha azonban az adott körben több katona jön be, mint elfér, akkor azokkal a katonákkal semmit nem tudsz csinálni, azok elmennek, helytartó nélkül is. A helytartó ilyenkor annyit csinál, hogy amennyiben van sima katonád, és az jön be, a körváltás előtt helyet csinál az újonnan érkező katonáknak, és a meglevő katonáidat adja el. Ha azonban sima katona jön be, és mondjuk csak elited van, akkor ezeket a magasabb értékű katonákat nem fogja kitenni piacra, hiszen ezzel országodat komoly veszélybe sodorná.

A helytartó nem tesz mást, mint körváltás előtt megpróbál arról gondoskodni, hogy a beérkező képzésnek legyen helye. Ha ez nem sikerül (nagyobb egységet nem áldoz fel), akkor a frissen beérkező képzés még az adott körben elhagyja a sereget, ahogy ezt normál esetben is teszi ilyenkor. A helytartó tehát nem csinál többet, mint amit normálisan tudnál, csupán előre gondolkozva próbál helyet szorítani a beérkezőknek.

pelda1: bejon 3k katonad kepzesrol, van benn 4k katona, kitesz 3k katonat, beerkezik a helyere a kepzes.

pelda2: van 20k tornyos ijad, kepzel 20k elitet, kiteszi a tornyos ijad es beerkezik az elited.

pelda3: van benn 20k tornyos ijad, bejonne 5k katona kepzesrol, nincs benn katonad, se helyed, lefokozza.

Ok? irjak meg peldat? :)

Cassandra 12-10-2006 22:05

Segítség! Akkor most mi van?:D

Synkel 12-10-2006 22:07

A katincsokat ilyen alapon megértem, de miért mentek el a lovak is? Tele voltam lóval, lett volna mit eladjon

Cassandra 12-10-2006 22:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 53728)
Mi van már itt? :D

A beérkezőt nem teszi ki, hanem helyet csinál nekik, hogy amikor beérnek, akkor legyen nekik hely. Ha ez nem megoldható, akkor lefokozódnak.

Nyah én erre gondoltam, azért megnyugodtam, hogy nem vagyok szenilis.:D

Csokibácsi 12-10-2006 22:07

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 53731)
Segítség! Akkor most mi van?:D

A helytartó öl, butít és nyomorba dönt :)

Cassandra 12-10-2006 22:08

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 53732)
A katincsokat ilyen alapon megértem, de miért mentek el a lovak is? Tele voltam lóval, lett volna mit eladjon

Ha nincs sima katonád, ami elmehetne, akkor a lovasok mennek el, én így tudom.:)

All times are GMT +1. The time now is 19:55.