Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Éheztetés! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=935)

Cassandra 11-05-2006 10:02

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 40856)
nono ne becézd mer lever párbajba :D:D:D:rolleyes:

Sztem ezt itt nem kéne folytatni...
Erre ott a másik téma, amibe nem ír és mégis...
A kérdésem pedig komolyan gondoltam.:)

Az éheztetésről meg csak annyit, valóban lehet olyan, akinél működik, én nem próbáltam eddig.:)

Dragi 11-05-2006 10:04

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 40857)
Sztem ezt itt nem kéne folytatni...
Erre ott a másik téma, amibe nem ír és mégis...

Az éheztetésről meg csak annyit, valóban lehet olyan, akinél működik, én nem próbáltam eddig.:)

no de igazad van Cassandra :) De azért mégis mit kezd a tartalékával egy olyan csopiba ahol ugye mindig üres a kati piac! no mindegy nem értem én a lassú csopit :) De én valóban halálra unnám magam :p

Cassandra 11-05-2006 10:05

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 40858)
no de igazad van Cassandra :) De azért mégis mit kezd a tartalékával egy olyan csopiba ahol ugye mindig üres a piac akkor meg minek tanyafreezni ?:) no mindegy nem értem én a lassú csopit :) De én valóban halálra unnám magam :p

Ezzel én is így vagyok.:)

Szecsa 11-05-2006 10:05

Dragon, a kajapiac nem üres, ezért tanyafree-zik.
De a katipiac hiánya akkor is megöli a jatekot.
Na meg egy haboru.. :)
1 hétig tart legalabb...bar igaz, eleg benezni 3 orankent :D

Dragi 11-05-2006 10:06

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 40860)
Dragon, a kajapiac nem üres, ezért tanyafree-zik.
De a katipiac hiánya akkor is megöli a jatekot.
Na meg egy haboru.. :)
1 hétig tart legalabb...bar igaz, eleg benezni 3 orankent :D

ööö kati piacra gondoltam :D gyors át is írom :)

Ati 11-05-2006 10:07

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 40841)
Természetesen befektetjük tekibe :)
1.Ki irta mindenkinek 4milliárd lesz?:)Bár rmeélhetőleg igen:)
2.Azért ,hogy ne bukjon mindneki mondjuk 1milliárdot akár a szövi 2hét alatt lép csak szintet(bár ez ugyanugy van a normálba ott se tuti,hogy megveszik a 16millárd értékű tekit)

Bár ennek nem sok köze van az éheztetéshez, azt ugye tudod, hogy sok teki igen sokat kopik? Ha piacon tartod, az pedig egy kislétszámú csoportban azért jó móka, mert igen hamar el lehet érni, hogy az összes eltűnjön. Szsrencsés vagy, ha nem fogtál ki valakit, aki pont ezzel játszik. ;) Végülis jó móka ezzel játszani, hiszen a piac nem raktár. :)

Cassandra 11-05-2006 10:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 40862)
Bár ennek nem sok köze van az éheztetéshez, azt ugye tudod, hogy sok teki igen sokat kopik? Ha piacon tartod, az pedig egy kislétszámú csoportban azért jó móka, mert igen hamar el lehet érni, hogy az összes eltűnjön. Szsrencsés vagy, ha nem fogtál ki valakit, aki pont ezzel játszik. ;) Végülis jó móka ezzel játszani, hiszen a piac nem raktár. :)

Ati ezt most magyarul is plíííz.:D
Ennyire azért nincs kora már:D

Ati 11-05-2006 10:21

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 40863)
Ati ezt most magyarul is plíííz.:D
Ennyire azért nincs kora már:D

Ha vagytok mondjuk 10-en egy csoportban aktívak, és azt látod, hogy valaki folyamatosan rengeteg tekercset tart a piacon, akkor viszonylag kis erőfeszítéssel el tudod érni, hogy biztosan elvigye a rablóbanda a tekercseit. :) Az összeset. :)

Cassandra 11-05-2006 10:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 40864)
Ha vagytok mondjuk 10-en egy csoportban aktívak, és azt látod, hogy valaki folyamatosan rengeteg tekercset tart a piacon, akkor viszonylag kis erőfeszítéssel el tudod érni, hogy biztosan elvigye a rablóbanda a tekercseit. :) Az összeset. :)

Hihi, ezt nem tudtam.:)
De azt hiszem értem.:) Viszont az előző megfogalmazából ez számomra ki nem derült volna.:p

Szecsa 11-05-2006 10:38

Egyszeru :)
1 tekercseket pakolsz ki folyamatosan alacsony valtozo arakon mondjuk 3-4 napon at :) S mivel atlagolassal veszik el az aru, elobb-utobb elmennek a tekercsei csaktán :)

All times are GMT +1. The time now is 11:54.