![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az én bajom az, hogy minden normális törvény megköveteli, hogy ha valaki le szeretne valahonnan iratkozni, akkor azt a lehető legegyszerűbb módon megtehesse. Például körlevelekben a levélben elhelyezni a leiratkozás módját, stb. (Más kérdés, hogy Magyarországon is egyre gyakoribb, hogy legálisan működő cégek a törvényeket nagyívben lesza... szóval kikerülik. ;)) Ezért ha valaki ki szeretne lépni a Hódítóból, minden ehhez szükséges adatot ismerve, ezzel bizonyítva, hogy nem más nevében szórakozik, és ezt nem hagyom, vagy a szükségesnél jobban megnehezítem, akkor ezzel már valamelyest a törvényi határokat súrolom, ami nyilván nem cél. |
Quote:
Quote:
De természetesen értve és elfogadva a dolog :) |
Joban átgondolva nem csak törléssel lehet elrontani valaki játékát-,
pl. lefokoz mindent aztán lebont közbe küld pár szép szavakkal megáldott zöldet esetleg még a fórumra is bevág egy necces hozzászólást és végűl a szövifórumon is anyázik egyett az illető aki nem tudott törölni,mert várni kell xx időt. Szóval fölösleges nehezíteni egy idegen dolgát aki törölni akar! Több módja van ,hogy tönkretegyünk egy orit. |
Quote:
Azért, mert bemegyek a szövim orijába, és felteszem a védelem varázslatot miért nem kapok anarcht?! Nem egyszer fordult már elő, hogy támadtam valakit, tudtam, hogy nincs a gépénél, és mégis bevásároltak neki íjászt a szövik, vagy bontottak épületet... Ez úgy gondolom elfogadhatatlan! A védelem varázslat ugyanaz... Mivel soha nem jelentettem fel senkit, és nem is fogok ezután sem (én úgy gondolom ezeket a dolgokat magára a játékos lelkiismeretére bízom) így ezeket az embereket sem jelentettem fel... De ettől függetlenül gusztustalannak tartom... Ma éjjel is kaptam egy telefont a szövimtől, hogy gyújtogattak nálam... Felkeltem, gép bekapcsol, házak épít, és visszafeküdtem... Vagy mondjuk látom, hogy visszajött neki 5 millió fa, akkor se léphessek már be hozzá, és pakoljam a piacra bünti nélkül!!! Az egyetlen dolog, amit csináhatna a szövim, az a szabadság gomb megnyomása, illetve angol játékban a vip-elés használata. Semmi más! bocs az offért... |
Quote:
De nem törölt. Ez mennyivel jobb? Ez valójában rosszabb, mert az üres ország miatt a környezet jogtalan előnyhöz jut. |
Quote:
Ami konkrétan felvetette bennem az ötletet az egy A-s ori volt. A-ban nem tudnak olyan kárt tenni egy oriban ami visszavonhatatlan lenne, kivéve a törlést. Ha elbont mindent, mi történik? Pár körig nem fog támadni, termelni, akármit csinálni- a termelés is csak a törpiket teszi tönkre ha bontják a bányáikat. Kövi körben elkezd épülni minden ha 20 sereg megy rá, leverik a morálját, de a helyén marad. Ha nekünk akkor csak ennyi történik lehet nem izgatna ennyire a dolog. És lentebb se lehet egy orit törlés nélkül véglegesen tönkretenni. Ha más nem, újrázik a tulaj, de megmaradt az országa amibe nem kevés időt, és pénzt ölt míg lefordította esetleg nem is egyszer... |
All times are GMT +1. The time now is 13:47. |