![]() |
Országomat egy Imperium Galactica II-ért!!! A Haegemonia-ra már gondolni sem merek....:( Az Istennek sem tudok szerezni... :mad:
|
Quote:
A hegemónia 2 meg az 1 is megvan, az viszont jó is |
Fogadjunk nem mersz mail-t irni nekem!!! lyra@cuceritor.ro
:D |
Quote:
A haverommal szoktunk egy laptopon egymás ellen és a gép ellen defeat all enemies-t játszani... Vagy egyedül játszom hasonló pályákon, egy gáz van kevés az ilyen pálya... Nem csinált vki defeat all enemies, L-es méretű, 5-6 ellenséges pályákat? :D ( megj.: a haverom mondta, hogy tán lehet saját pályát építeni is? ) |
Quote:
Az elején a haverom közölte, hogy a retreattel el lehet menekülni a csatából.. azt elfelejtette közölni, hogy a kcsmába 2500 aranyomba kerül és azt is hogy az egységeim mind bukom... Utána mondom akko inkább végig játszom és majd akkor visszaveszem... Ekkor kiderült, ha elvesztem a csatát , nincs mit visszavásárolni:P még jóhogy vót másik hősöm is... |
Quote:
|
Quote:
Ehez még hozzá kell szólnom:) A Dune2000-et nem rég kaptam elő. mondanom se kell a kékekkel voltam, háát jó szórakozás vót vizsgaidőszakba..:D Mondanom se kell lehet emiatt jutott kevesebb időm a tanulásra? :P A Commandoes? Az sem semmi, aszem az még ez a kategoria, haverommal 2-en nyomtuk, okoskodtunk, h cselezzük ki a németeket:D ÉS a mostaniakból WarcraftIII :D Imádtam a kiegészítőt is... csodás grafika, azt azóta is hiányolom ezekből a játékokbol... |
Quote:
Vagy innen indulj ki: http://heroes.hardwired.hu/ |
Command and Conquer legujabb részének van a legjobb grafikája:P
|
Tényleg nem mer mélt írni.... :(
|
All times are GMT +1. The time now is 10:17. |