Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fontos események (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Fordulás anarchban a leendő nehezítés után (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=850)

Ati 09-26-2006 15:35

Quote:

Originally Posted by Chris (Post 32759)
Az pedig, hogy D-ben van-e vagy nincs harc, teljesen mindegy, mert az adott kérdést nem érinti...

Ezzel nem értek egyet. Ha egyszer harc nélkül sokkal tovább tart feljutni az adott százalékhoz, akkor nyilván érinti. Ha harcolnátok, akkor még a nehezítéssel is sokkal hamarabb lehetne fordulni, mint a felfedezgetéssel...

Továbbra se lettem meggyőzve, hogy miért a játék rendeltetésellenes használatát kellene támogatni...

Tibi22_SKCS 09-26-2006 15:56

Én a határvédőkkel ütni is fogom azok az orikat amit nem ismerek és megsérti a határt engedély nélkül :)

Chris 09-26-2006 17:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 32760)
Ezzel nem értek egyet. Ha egyszer harc nélkül sokkal tovább tart feljutni az adott százalékhoz, akkor nyilván érinti. Ha harcolnátok, akkor még a nehezítéssel is sokkal hamarabb lehetne fordulni, mint a felfedezgetéssel...

Továbbra se lettem meggyőzve, hogy miért a játék rendeltetésellenes használatát kellene támogatni...

Hiába harcolsz D-ben, ha nem engednek a határvédőkkel az adott százalék fölé a termelők közé.
A probléma nem a harccal vagy nem harccal van, hanem azzal, hogy sem felfedezéssel sem harccal nem engednek bizonyos hekiszám fölé, ha nem rendelkezel a megfelelő ismeretséggel.
D-ben a "béke vagy harc", valamint a "bizonyos százalékokat nem lehet teljesíteni, ha nem tartozol egy adott körbe" problémák között nincs összefüggés. Ezért ha nem vezeted be, azzal nem a játék "rendeltetésellenes" használatát segíted elő, mert mint mondtam a változtatás után is lehet csak felfedezéssel játszani tovább.

jack herrer 09-27-2006 02:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 32760)
............

aham :)
es akkor hogy is volt hogy az ybol jottek folfele 1000korozgetve
a 6-8k hekis folyamatosan fedezos katigyarak?
ugy hogy engedted oket joval a szinthatar folott lepni?
mire eljutottak a D-be
a Hbol Dbe 10-15k hekisen leptek fol !
ahol a nem normalbol jott es lerakott
oriknak is volt minimum 3 ujrajuk!!!
akkor az hol fair hogy en 1700on tudok follepni oda ujrazok es meg a 3askammal masszak fol 100k hekire fordulni???
nem mondom hogy nincs elcseszve az egesz ....
de ha jol emlexem valaki segittet az ottani topnak Lcseszni az egesz szintet:(((((
nem te voltal ati?:D
(jo cel erdekeben persze hogy a folso szinten is legyen vmi elet:))
de sajna bebukott a probalkozas mert az Y-on csopit szeretjuk legjobbanDDD
es az anarchban a sokoris jatek jellege miatt boven eleg lenne 1 csoport is!!!
a komolyabb jatekosok sem kepesek 20-30 orikat vinni szintenkent
tok foloslegesek ezek a szintek:)
es pl ezert visznek egyesek a vegen 1 orikat a Dbe....

jack herrer 09-27-2006 02:07

nezd meg a d top orijait max 65535haz a fele orszag mar igysem mukodik
de azert meg fedeznek tovabb az okosok hogy ubereljek egymast:D

jack herrer 09-27-2006 02:15

Quote:

Originally Posted by TM Laci (Post 32633)
Olvasás szövegértést általános iskola második osztályában tanítják.

te kis tamagocsikiraly:)
ne felj ha utolerlek letaglozlak:D
a Dben napi 1 belepesel tamagocsizol mas szinten nem is jaccol az anarchban akkor honnan tudod hogy mindenki a D-be akar menni???

Ati 09-28-2006 15:32

Remélem lassan kialakul a közös vélemény, és meglesznek az érvek és indokok is, mert kb holnaptól aktuálissá válik a téma megbeszélése.

Gyula 09-28-2006 16:16

"Továbbra se lettem meggyőzve, hogy miért a játék rendeltetésellenes használatát kellene támogatni..."

Csak csendben megkérdezném hogy miért rendeltetés ellenes használat a felfedezés. De már egy support levélben is találkoztam ezzel a kifejezésel, miért rendeltetés ellenes több tekit írni, vagy több katonát képzeni, mint amit egy átlag 5-2csoportos ország képez vagy ír?

Ha már egyszer bevipelem a nagy orit mert azt szeretném hogy 30-50k hekis legyen akkor miért nem mindegy, hogy hogyan játszom vele?

Mi a rendeltetés szerü használat és hol van leírva?

A D-csoportra egyébként két megoldást látok:
1. a nagy orik gazdái lekezeleik a problémát és max a csoport 10% aléka lesz 10-20k feletti nagy ori.
2. egy kis összefogás, felmegy 50-100hadi és leverik a termelőket.

Never 09-28-2006 17:09

Sztem az sem rendeltetésszerű,hogy a hülye helytartó sokkal drágábban írja a tekit,mint kellene :) Pedig ezért fizet az ember :)

Gyula 09-28-2006 18:15

Quote:

Originally Posted by Never (Post 32986)
Sztem az sem rendeltetésszerű,hogy a hülye helytartó sokkal drágábban írja a tekit,mint kellene :) Pedig ezért fizet az ember :)

Köszi Never én most jöttem vissza egy három hónapos kitiétásbol, nem mertem iylen nyiltan megfogalmazni ezt a problémát :)))

All times are GMT +1. The time now is 20:27.