![]() |
Quote:
Továbbra se lettem meggyőzve, hogy miért a játék rendeltetésellenes használatát kellene támogatni... |
Én a határvédőkkel ütni is fogom azok az orikat amit nem ismerek és megsérti a határt engedély nélkül :)
|
Quote:
A probléma nem a harccal vagy nem harccal van, hanem azzal, hogy sem felfedezéssel sem harccal nem engednek bizonyos hekiszám fölé, ha nem rendelkezel a megfelelő ismeretséggel. D-ben a "béke vagy harc", valamint a "bizonyos százalékokat nem lehet teljesíteni, ha nem tartozol egy adott körbe" problémák között nincs összefüggés. Ezért ha nem vezeted be, azzal nem a játék "rendeltetésellenes" használatát segíted elő, mert mint mondtam a változtatás után is lehet csak felfedezéssel játszani tovább. |
Quote:
es akkor hogy is volt hogy az ybol jottek folfele 1000korozgetve a 6-8k hekis folyamatosan fedezos katigyarak? ugy hogy engedted oket joval a szinthatar folott lepni? mire eljutottak a D-be a Hbol Dbe 10-15k hekisen leptek fol ! ahol a nem normalbol jott es lerakott oriknak is volt minimum 3 ujrajuk!!! akkor az hol fair hogy en 1700on tudok follepni oda ujrazok es meg a 3askammal masszak fol 100k hekire fordulni??? nem mondom hogy nincs elcseszve az egesz .... de ha jol emlexem valaki segittet az ottani topnak Lcseszni az egesz szintet:((((( nem te voltal ati?:D (jo cel erdekeben persze hogy a folso szinten is legyen vmi elet:)) de sajna bebukott a probalkozas mert az Y-on csopit szeretjuk legjobbanDDD es az anarchban a sokoris jatek jellege miatt boven eleg lenne 1 csoport is!!! a komolyabb jatekosok sem kepesek 20-30 orikat vinni szintenkent tok foloslegesek ezek a szintek:) es pl ezert visznek egyesek a vegen 1 orikat a Dbe.... |
nezd meg a d top orijait max 65535haz a fele orszag mar igysem mukodik
de azert meg fedeznek tovabb az okosok hogy ubereljek egymast:D |
Quote:
ne felj ha utolerlek letaglozlak:D a Dben napi 1 belepesel tamagocsizol mas szinten nem is jaccol az anarchban akkor honnan tudod hogy mindenki a D-be akar menni??? |
Remélem lassan kialakul a közös vélemény, és meglesznek az érvek és indokok is, mert kb holnaptól aktuálissá válik a téma megbeszélése.
|
"Továbbra se lettem meggyőzve, hogy miért a játék rendeltetésellenes használatát kellene támogatni..."
Csak csendben megkérdezném hogy miért rendeltetés ellenes használat a felfedezés. De már egy support levélben is találkoztam ezzel a kifejezésel, miért rendeltetés ellenes több tekit írni, vagy több katonát képzeni, mint amit egy átlag 5-2csoportos ország képez vagy ír? Ha már egyszer bevipelem a nagy orit mert azt szeretném hogy 30-50k hekis legyen akkor miért nem mindegy, hogy hogyan játszom vele? Mi a rendeltetés szerü használat és hol van leírva? A D-csoportra egyébként két megoldást látok: 1. a nagy orik gazdái lekezeleik a problémát és max a csoport 10% aléka lesz 10-20k feletti nagy ori. 2. egy kis összefogás, felmegy 50-100hadi és leverik a termelőket. |
Sztem az sem rendeltetésszerű,hogy a hülye helytartó sokkal drágábban írja a tekit,mint kellene :) Pedig ezért fizet az ember :)
|
Quote:
Köszi Never én most jöttem vissza egy három hónapos kitiétásbol, nem mertem iylen nyiltan megfogalmazni ezt a problémát :))) |
All times are GMT +1. The time now is 20:27. |