![]() |
Quote:
Ez ugyanugy háború. Az eredményt tekintve mindenképpen. Nem mindegy, hogy 5 napi gyilkolászás után veszem el a földjét vagy azonnal? Ezt hívják "költségkímélő üzemmódnak" :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
na szóval akkor az volt a kérdés hogy hogy lehet legjobban beverni egy szövit de hát szerintem az egyértelmű hogy ezt úgy akarod megtenni hogy utánna az oridból maradjon valami nem:confused: ezenkívül úgyvan én ha gömbözgetnék tök nyugiba és rátalálnék egy hadira aki a szövetség vezére akkor nyitnék rá térkaput és felmérném a szövetségét. ezek után megpróbálok rájönni ki a másik hadis (ha van) és akit-ket nem birok meggömbözni az lesz a vari meg a toli utána várok egy napot és elkezdem a 2 hadit ártózni olyas annyira hogy nagy emberhiány legyen meg kajából is de ha van pénz ezt pótolja ezek után betámadnám a két hadis úgy hogy ne maradjon pénzük ezt délután és ha erre nem reagálnak éjszaka leszedem a varit meg a tolit földre és én szépen elmeek és ha erre vmit csinálnak zúzom tovább a hadikat és ha megnézed egy toli ill. vari felfedezéssel kap földet ez 20 kör én addig bemehetek bárki ismeretlenhez földért és akkor már meglógtam marad a két hadi egyiket megpróbálom leföldelni akkor nem biztos hogy a maradék üldöz
|
Quote:
|
Quote:
|
Óriás
Ház 47 18% 3290 lakos Barakk 130 50% 5712 Lovas Tanya 0 0% 0 Bála / kör Raktár 15 6% 4,73 körre elegendő Őrtorony 28 11% 1568 Íjász Templom 35 13% 4900 Varázsló Kocsma 7 3% 392 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör Korház 0 0% 262 hektár Érték 12448 pont Ételfogyasztás: 3172,4 Bála/kör Foglalkoztatottság: 98% Ha jatszadozni szeretnek mf-el, akkor egy ilyen orit osszehozok es nekimegyek barmelyik szovinek ha van kis tartalekom :) 2-3 napi elfoglaltsag. |
3 mlrd tartalek/tag? Kicsit erosnek tartom 5. szinten.
Ritka az olyan szovi...Keves olyan szovi van akik csak 90 napig tekit irnak, mind a negyen...es azt utana el is tudjak adni. |
Quote:
de ez sem mindneki ellen jó mert más is lehet tanya nélkül:) |
Quote:
de van néhány olyan is;) |
All times are GMT +1. The time now is 00:29. |