![]() |
5k ijasszal mar nem is kell annyi barakk, es ha helyette rakikat epitesz akkor tovabb is birjak :) a kajaproblema meg van oldva a lopkodassal.
|
Ohh számold már ki pls 500-as kajaáron mennyibe kerülne neked az naponta:)
És ha ilyen egyszerű szerinted miért nem látni olyan orikat már arra?:PMIvel nagyon sok pénz lenne nem azért mert nincs olyan amber aki 4körönként nem tudjon lenni:P(és még a szövi is adhat kaját ugyhogy itt se kell lenni)8ezer kaja kb /kör 192ezer /nap nem olcsó mulatság:Dazért min 40napot lenni kell egy csopiba jópár milliárdba kerülne ez 40nap alatt:P |
ebbol siman lebonthato 50 barakk, akkor meg pont megfelelo lesz a vedelmed, elitek helyett ijak, es 50 tanyat epiteni, ha tobb ideig akarsz eheztetni olcsobban, vagy a tobbit raktar+kocsmanak, hogy igazan gazdag es nagy lehessel :D
|
Quote:
És mondom 192ezer x500-as kajaár 100milla körül van annyi zséd naponta ember??Az mondom nem számít hány körre elég itt lehet az ember 4körönként de 100millát nem tud naponta etetésre szánni:P |
Quote:
melyik fajnál ennyi? :D mert sztem a törpénél (amiről szó van éppen) 100 barakknyi íjász semmiképpen sem egyenértékű fele annyi tornyos íjásszal, mert ott van a területarányosan kapott védőbónusz :p vagy te végtelen nagy orival számoltál? :D (mert ott asszem elhanyagotó százalék lenne az az 50 torony...:rolleyes:) |
5600*6=33600
8400*5=42000 ha az 50 teruletbol epitesz mondjuk 30 ortornyot akkor maris nagyobb lesz a vedelmed, es kevesebb kaja kell.. |
asszem veszek popcornt es uccsit, es hatradolok a folteben... harcosok es exair beszelgetnek... :)
|
Csatlakozok hozzád:)
|
Quote:
Rajtad hétszentség ,hogy ki nem igazodom:PMost 1x irsz 100 barakknyi ijjat bár nem értem akkor sem miért nem 50barak 50torony:PMOst 100barakknyi ijjat és 30tornyot miért nem 65torony 65barak? És ki azzal a 30toronnyal amit írsz kemény 300kaját lehet megsporolni(nagyon kerekítek:P)Na akkor csak 7700 kaja körönként hát nem nagy haladás... Meg ezzel a 5600*6=33600-al se értem mit akarsz szemléltetni Lenne egy egyszerű kérdésem:Te most ennyire jónak mondod azt a bemásolt orit Te naponta 100millát(kb) költesz kajára 600hekin?Mert emellett állsz ki,hogy ez a jó:P |
Quote:
Toronybonuszt már nem írtam mert most azt akartam csak érzékeltetni 5600toronytalan ijj sem véd többet mint 2800 tornyos ami le lett fujgatva(félelf ij) |
All times are GMT +1. The time now is 05:51. |