![]() |
Quote:
|
Piaci átlagárak 2001 elején az 1A-ban:
Katona 1200 Íjász 2000 Lovas 2100 Elit 2300 Varázsló 1450 Tolvaj 1300 Tekik 1000 Gabona 60 Fa 500 Kő 110 Fém 80 Agyag 50 Drágakő 100 Fegyver 750 |
Nos emberek, mint azzal mindenki találkozhatott, megváltozott a dizájn a játékban:D Na már most a bejelentkező oldalon az szerepel, hogy ez már a 6os verzió. Nem tudom, lenne-e arra mód, hogy valahol megtekintsük az eddigi verziókat. Mert bevallom, én alig több, mint egy éve játszok, és kíváncsi lennék az első verziókra.
|
Quote:
|
hi every.
lenne egy nagy kérésem. én még nem játszottam a régi időkben de ittt fórumon sokszor felmerül h " bezzeg az orkot meggyengítették", " amikor még a tükör varázs mindent fogott"........és hasonló finomságok. na most engem az érdekelne h a fajok milyen változásokon mentek keresztül. thx előre is:) |
En annyit tudok, hogy a tukorvarazs visszavert minden varazslatot, ha fent volt :) Igy eleg volt 3-4% templom, hogy feltedd a vedovarikat es arotozni nem tudott senki :)
|
Az orknak meg ha jól rémlik, 30% HADERŐbónusza volt.
Az elf meg fel let tápolva nagyon -pontosan már nem emlékszem mi is volt, de mintha a védőbónuszai nem lettek volna ilyen ütősek (a +8 torony védőpontról nem is beszélve) |
Quote:
|
thx a válaszokat:)
|
Emlékezzünk azért a fajok előtti időkre is! :D Nagyon régen egyáltalán nem voltak fajok. :) És húú de nem volt könnyű meggyőzni arról, hogy legyenek... :D
|
All times are GMT +1. The time now is 11:50. |