Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   egy apro tuning hullahoz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=776)

Burning 09-03-2006 12:00

igaz:o ezen tényleg kéne módosítani vagy mást kéne kitalálni

zstzs 09-08-2006 15:09

Szerintem ez a házas dolog hülyeség. Én igy alakítanám a hullát:
varázslatokból a saját magára ható varik csak és elvenném az auto vérszomjat mert akkor már meg tudja varázsolni és akkor lenne neki: védelem, távollátás, krónika, vérszomj, térkapu felderítés.
De mivel ha tart varikat gyengül a serege ezért 30% támadó bonuszt adnék neki mivel ugy is retteg mindenki a zombiseregtől.
Így is vak lenne és lenne esélye a tolik ellen mert egyből megtudná ki az és mehetne a sereg.
Én így erősítenék a zombin és így talán szövibe is bevenném.:)

Burning 09-09-2006 15:13

na akkor csúnybogár módosítottam felvetésemet és pedig úgy nézne ki hogy:) ha egy toli hullától lop akkor egy körre fertőződik minden akciónál... ezzel az volt a baj hogy ha megtámadják lop és az aki támadja az megfertőződik... akkor legyen úgy hogy aki támadja is csak egy körre fertőződik mer azt nem hinném hogy egy toli magára vállalja 10 kör betegésget csak hogy a támadó annyit kapjon;) és kórházas toli :D és így tömeg lopása a hullának nem lenne. max akkor ha kórházai lennének a tolinak vagy nem sajnálná az embereket de csak szórakozásból már nem lopnák:confused:

Bogár 09-09-2006 15:46

ha én szórakozni akarok 1 hullával, akkor nem embereket lopok tőle. gyújtogatás + tűzgolyó. szerintem nagyjából csak azok az orik lopnak embereket tőle, akiknél járvány van.

solven 09-09-2006 19:47

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 30646)
ha én szórakozni akarok 1 hullával, akkor nem embereket lopok tőle. gyújtogatás + tűzgolyó. szerintem nagyjából csak azok az orik lopnak embereket tőle, akiknél járvány van.

Meg az óriások, mert ők nem tudnak gyújtani...:(

aúú 09-11-2006 10:54

Azt hiszem a zombi mint faj, alapvetően életképesebb lenne, ha megkapná a védelem varit is automatikusan, akárcsak a vérszomjat.

Synkel 09-11-2006 13:52

Quote:

Originally Posted by aúú (Post 30890)
Azt hiszem a zombi mint faj, alapvetően életképesebb lenne, ha megkapná a védelem varit is automatikusan, akárcsak a vérszomjat.

Ez egy elég egyszerű, és jó ötlet. Alapvető változást nem jelentene a játéktechnikában, szal könnyen kivitelezhető. Támogatom

Cece 09-11-2006 15:45

Nekem valahogy ez a hullára automatikus varázslás nem nagyon jön be. Mivel a legbutább faj ( a butát úgy értem, hogy hivatalosan hülyék a tolvajláshoz, tudományhoz, varázsláshoz) nem igazán tudom elképzelni, hogy amig a másik varázsolgat ő néhányat ajándékba megkapjon. Én pölö az orkommal nem is nézek krónikát, mert nem maradna készi a markotányra, védelemre stb ... szal nekem ez nem nagyon jön be :d
Számoltátok milyen következményekkel járna egy automatikus védelem a 2. szinten egy mf hullánál? Nem lenne picit sok? :confused:

Burning 09-11-2006 16:37

tehát ismét elvetve:eek:

Cece 09-11-2006 16:46

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 30942)
tehát ismét elvetve:eek:

Szerintem nem :)
Csak jó lenne valami olyan "tuningot" találni, ami alapjában nem változtat a faji sajátosságain, de erősíti abban amiben a hulla egyébként is jó. Ez pedig nem lehet más, csak is a harc :)
Mint már említettem én az élőhalottakat amolyan rettentő vérszomjas tömeges militaritású fajként képzelem el. ( lásd: Resident Evil) Nehéz őket legyőzni és hihetetlenül agresszívan támadnak. A megoldást én semmiképp sem a különböző varázslatok odaajándékozásában látom.
Több fantáziát gyerekek :D

All times are GMT +1. The time now is 07:10.