![]() |
Quote:
|
Quote:
Esetleg alul a szinmagyarázat alatt(fölött) elférne ennek a két jelnek(I=infó izéke=eredményesség) magyarázata is és akkor a fejlécbe akár nem is kell semmi(bár úgy megbillenne kicsit)... |
Haliho szerintem egyszeru a megoldas a pontlista maradjon a regi az tokeletes volt ugy :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Jahh igen szethuzta lehet mi szoktuk meg Tulsagosan is ugy ahogy volt azert eveken keresztul hozzaszokik az ember de akkor is a fene tudja nekem jobban teccet, nem kellet eroltetnem a szememet hogy lassam, biztos van megoldas ezt is orvosolni a megoldas kulcsa nem nalam van de gondolkodom a dolgon :D
|
A személyiségek oszlop kivételével egész sok hely felszabadult. Az infót is átalakítom picit, aztán nézzük milyen. Úgy látom, hogy a hírnévben nincs egyetértés. Ha elfér, akkor maradhat.
|
Az eredményesség oszlopok kivételével is egy csomó hely felszabadul, így akár el is férhet minden, normál betűmérettel.
Következő kérdés: felvetette valaki, hogy ne legyen ez a zöld, ami eddig a támadható országokat jelölte. Ezzel kapcsolatban van-e észrevétel? Zavar-e valakit a zöld szín? |
Szerintem nincs gond a zold szinnel :)
|
Szabis ori jelölésére az ori neve sérga. Személyiség megnézéhez az egér ráhúzása az ori fajára. Olyan úgy se nagyon van, hogy a személyiségét tudod, a faját nem! :p Persze, lehet ilyen. Látott már valaki ismeretlen fajú orit? Gondolom, erre is van lehetőség...
A hírnév kell, mert az pont azért van, hogy hirdesse az orit! Az eredményességnek legalább az a színes jelölése is kell, én szeretek olyan célpontot keresni, akinél eddig nem próbálkoztam! A % érték viszont nem túl fontos adat, annak elrejtése hasznos. |
All times are GMT +1. The time now is 05:03. |