![]() |
Quote:
Szerintem meg nem fog... legalább is én nem hagyom! :D Attól még, hogy 1-2 dolog nem tetszik egy játékon belül, ráadásul adott a lahetőség a módosításra, én hangotr azdok az érveimnek és talán sikerül elérni a módosítást. Mindenesetre meg nem futamodok. |
Quote:
|
Quote:
én azt írtam szeptember óta hv-zom folymatosan(azota 1-et sem hagytam ki de már kb 1 éve járok hv-ra)és írtam,hogy szeptember óta nyertem is már:) és a vége amit nem sikerült elolvasnod :(látszik mennyire figyelsz:P)ha nem is sima hv-ban:) Vip hv-n még meg kell mondanom egyetlen 1x sem nyertem:)(bár oda nem is igazán járok vagy 1hónapja rá se néztem a vip hv-ra. Mielött irnátok,hogy honnan tudom akkor,hogy van utalás még midnig:ismik) |
Quote:
De nem a sima hv most a téma igazán:D és,hogy az orim nevét nem tudja senki?:)akivel igazán joban vagyok mindenki tudja:D De erröl meg annyit van ott még inkobnyitoban játszo játékos nem egy:) Figyelj arrol meg nem tehetek,hogy te nem tudod az orim nevét:)Én sem tudtam egy időben pl,hogy szecsa melyik orival járt(mert egyszer elkezdett egy ujal járni ha jól emléxem öreganyád vagy valami ilyen neve volt:P) És,hogy visszatérjek a témához:) Megkaptad,hogy függő vagy épp ezért lenne a vip hv,hogy azt nem kell végigülni teljeségben . De mostmár így olyan játékosok teljesen szabályosan nem nyerhetnek akik igénybe veszik a helytartó gyártását igazán.Ugyis az nyer akinek utalnak... |
Quote:
És sajna nem így van,hogy "Pistike" is nyerhet vip hv-t(simát megnyerheti "katika" is:)csak ülje végig és ne legyenek ott a legjobb játékosok.Bár nem midnneki teheti meg,hogy végigüli ezeknek lenne jóa vip hv bár msotmár ...):( Mivel mostmár annyi az utalás,hogy minden hv-n van leg 1 olyan akinek rengeteg egységet utalnak (vagy nem rengeteget hanem vagy 600-at de azt szombat hajnal 5kor:p és az is midnent dönthet.Elöny elönyt szül....Emlegettem én már ezt sokszor az arénában is bár csak mondták,hogy még beérnek .DE mégis igaz volt a mondás "elöny elönyt szül") |
Quote:
ja és ha a 2-5ig ismerik egymást (na ebben vagy te jártas:D bár megoldottátok ugy,hoyg szabályosan de ismertétek egymást:P)ez a sima hv-ban az arénában sőt még a párbajban is előfordul:PAbban van egy kis kockázat,hogy összefognak 1 ellen de abban,hogy szerez magának piacról 3k egységet hát.... |
Quote:
Fél éve amikor még"joban" voltunk pont te mondtad legjobban,hogy állandoan utalgatnak (nem akarom nevén nevezni az illetöt bár ugyis tudod te:P)és ezért hagyod a vip hv-t azota ha hv-zol is a vip hv-t erősen kerülöd:P Ja meg itt nevén nem lenne tul célszerű említeni az embereket bár szolt ehez a forumhoz is olyan akiröl 95%-ban biztos vagyok,hogy utalgatott.Bizonyítani itt ugyse tudom meg ugyis mindenki azt mondaná:én csak elkaptam egy utalást... |
Quote:
És,hogy most az jön a helytartó mellé katonapiac is kell:Arénában is van HT mégis megvan teljesen piac nélkül .Mégse sirnak jaj ha beütnek éjjel amikor alszok és kimegy az egység:( |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:00. |