Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Vip Hétvégi Játékban Katona Piac megszűntetése. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=678)

Cece 10-19-2006 15:47

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36102)
persze :D na jó mindegy hagyjuk! ez a topic úgyis elfog veszni :) Nem értem miért nem jó nektek úgy ahogy van minden valami nem tetszik nem kell játszani még mindig ezt mondom :)

Netalántán Attilának hívnak, hogy tudd "ez a topic úgy is le fog veszni"?
Szerintem meg nem fog... legalább is én nem hagyom! :D
Attól még, hogy 1-2 dolog nem tetszik egy játékon belül, ráadásul adott a lahetőség a módosításra, én hangotr azdok az érveimnek és talán sikerül elérni a módosítást. Mindenesetre meg nem futamodok.

Dragi 10-19-2006 15:48

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 36103)
Netalántán Attilának hívnak, hogy tudd "ez a topic úgy is le fog veszni"?
Szerintem meg nem fog... legalább is én nem hagyom! :D
Attól még, hogy 1-2 dolog nem tetszik egy játékon belül, ráadásul adott a lahetőség a módosításra, én hangotr azdok az érveimnek és talán sikerül elérni a módosítást. Mindenesetre meg nem futamodok.

sok sikert :) De sztem túl dramatizáljátok a dolgokat :) aki akarja úgyis megoldja hogy előnyre tegyen szert az ellenfeleivel szemben :)

Harcosok 10-19-2006 16:57

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 36086)
Ergo vagy csaltál, és nyertél, vagy önmagad cáfolod. Mondván, hogy az utalgatókkal nem lehet felvenni a versenyt, ezek szerint viszont neked mégis sikerült.

Illetve ha te is általánosítgatsz: ami nem tetszik, meg kell szüntetni? Javaslom ezen elv alapján, hogy rugassuk ki az összes politikust, szüntetessük meg a Budapest TV-t, illetve tüntessünk el mindennemű különbséget az emberek között, stb.

Örülnék ha elolvasnád amit írtam:)
én azt írtam szeptember óta hv-zom folymatosan(azota 1-et sem hagytam ki de már kb 1 éve járok hv-ra)és írtam,hogy szeptember óta nyertem is már:)
és a vége amit nem sikerült elolvasnod :(látszik mennyire figyelsz:P)ha nem is sima hv-ban:)
Vip hv-n még meg kell mondanom egyetlen 1x sem nyertem:)(bár oda nem is igazán járok vagy 1hónapja rá se néztem a vip hv-ra. Mielött irnátok,hogy honnan tudom akkor,hogy van utalás még midnig:ismik)

Harcosok 10-19-2006 17:07

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36089)
:D:D Tudod rájöttem hogy nem minden a Hódító és úgy nem lehet hétvégit nyerni ha nem tudok péntek este 7-től hétfő hajnali 2-ig lenni jó tudom neked ez nem probléma mert te vagy a zisten császár meg a stb. de nekem a suli már gázosabb dolog mint neked szakközép 3.-ikba nem jó dolog hulla fáradtan becammogni a suliba :) De a nyáron amint tudom nyomom a hétvégiket :) És különben is az ismerőseimtől megkaptam hogy függő vagyok :D:D:D Nem is értem miért :D jah és az meg hogy hv-zol bizonyítja hogy gyáva vagy mert az orid nevét még mindig nem árultad el senkinek :) szal ennyit rólad :)

Jah és nyugodtan fenyegőzhetsz a varis haverjaiddal :)

Figyelj el vagy tájolva megint valahol:)Mert én ugy még hv-t nem nyertem,hogy midnen gyártás meg volt(nem is történt még velem ilyen soha:P)sima hv-ban 2gyártás marad le nekem jó esetben és annyival én meg tom nyerni ott:)
De nem a sima hv most a téma igazán:D
és,hogy az orim nevét nem tudja senki?:)akivel igazán joban vagyok mindenki tudja:D
De erröl meg annyit van ott még inkobnyitoban játszo játékos nem egy:)
Figyelj arrol meg nem tehetek,hogy te nem tudod az orim nevét:)Én sem tudtam egy időben pl,hogy szecsa melyik orival járt(mert egyszer elkezdett egy ujal járni ha jól emléxem öreganyád vagy valami ilyen neve volt:P)
És,hogy visszatérjek a témához:)
Megkaptad,hogy függő vagy épp ezért lenne a vip hv,hogy azt nem kell végigülni teljeségben . De mostmár így olyan játékosok teljesen szabályosan nem nyerhetnek akik igénybe veszik a helytartó gyártását igazán.Ugyis az nyer akinek utalnak...

Harcosok 10-19-2006 17:13

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 36092)
Enyhén szólva túlzásokba esel. Összekötöd a való életet egy internetes játékkal.
Nem akarok senkinek a védelmére kelni, de "Pistike" is nyerhet hétvégit, ha éppen úgyhozza a sors és az "Ászok" valamil;yen okból kifolyólag kimaradnak a játékból. Nem kell feltétlenül csalásra asszociálni. De az tény és való, ha páran összejátszanak a többinek esélye sincs. A Pici utalgatás nem minősül szabájsértésnek, mivel nem nyomon közvethető, de ha nem lenne reálisabb lenne a játék végeredménye.
Meggyőződésem, hogy a kattincspiac megtartását csak az támogatja, aki pontosan arra használja amiért mindenki más a megszüntetése mellett érvel.
Ha tévednék ez ügyben akkor jó lenne egy konkrét indok "Miért maradjon a rabszolgapiac" címmel; eddig ugyanis nyomósabb érvek vannak az eltörlése mellet, szerintem.

Kösz,hogy megvédtél:)De amugy nem vip hv-t nyertem:)
És sajna nem így van,hogy "Pistike" is nyerhet vip hv-t(simát megnyerheti "katika" is:)csak ülje végig és ne legyenek ott a legjobb játékosok.Bár nem midnneki teheti meg,hogy végigüli ezeknek lenne jóa vip hv bár msotmár ...):( Mivel mostmár annyi az utalás,hogy minden hv-n van leg 1 olyan akinek rengeteg egységet utalnak (vagy nem rengeteget hanem vagy 600-at de azt szombat hajnal 5kor:p és az is midnent dönthet.Elöny elönyt szül....Emlegettem én már ezt sokszor az arénában is bár csak mondták,hogy még beérnek .DE mégis igaz volt a mondás "elöny elönyt szül")

Harcosok 10-19-2006 17:17

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36093)
Miért maradjon a katincs piac :) hmm mondjuk ha nem csak arra gondolunk hogy utalni lehet a piacon mondjuk Pistike elmegy alukálni beállítja a HT. de valaki beüti elmegy jó pár háza ember hiány van elmegy pár tanya is a barakkokból el megy pár emberke a HT kirakja a piacra 50k-ért és aki észre veszi megveszi marha nagy előnyre tesz szert kb. 100-200 egységgel :p nagy cucc amúgy meg nem értem miről beszéltek :D Mindenki nagyon jól tudja hogyha pl. utalnak az elsőnek akkor a 2.-tól az 5.-ig mindenki rászáll az 1.-re tehát olyan marha nagy előnye nem származik belőle! és ha teszem azt az 2-tól az 5-ik helyezettig ismerik egymást és msn-en összebeszélnek hogy na szedjük le az 1.-őt akkor meg nem tök mindegy hogy van-e katona piac vagy sem ?:D

100-200egység is számít ...
ja és ha a 2-5ig ismerik egymást (na ebben vagy te jártas:D bár megoldottátok ugy,hoyg szabályosan de ismertétek egymást:P)ez a sima hv-ban az arénában sőt még a párbajban is előfordul:PAbban van egy kis kockázat,hogy összefognak 1 ellen de abban,hogy szerez magának piacról 3k egységet hát....

Harcosok 10-19-2006 17:21

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36095)
De ha valaki feltud idézni egy nagy katona piaci utalást ????? Mert ha nem akkor nincs miről beszélgetnünk :) 300-400 egységekről nem beszélünk :) 1500-2000 katincs feletti érdekel csak és mondjuk nem a max. árért volt kint mert akkor beszélhetünk utalásról :)

Amugy tom csak azért vagy ellene mert én támagatom de mind1:D
Fél éve amikor még"joban" voltunk pont te mondtad legjobban,hogy állandoan utalgatnak (nem akarom nevén nevezni az illetöt bár ugyis tudod te:P)és ezért hagyod a vip hv-t azota ha hv-zol is a vip hv-t erősen kerülöd:P
Ja meg itt nevén nem lenne tul célszerű említeni az embereket bár szolt ehez a forumhoz is olyan akiröl 95%-ban biztos vagyok,hogy utalgatott.Bizonyítani itt ugyse tudom meg ugyis mindenki azt mondaná:én csak elkaptam egy utalást...

Harcosok 10-19-2006 17:24

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36096)
jah és Cece mielőtt azt gondolod hogy én vagyok a legelső aki a piacon katincsot utal akkor nagyon tévedsz :D Soha az életben nem raktam ki eddig szánt szándékból több ezer katincsot :) olyan volt hogy 7 meg 54 íjász kint csücsült a piacon de hát az semmi:D az a HT. volt jah de akkor az is utalás mi ??? hupsz akkor többet nem fordul elő :D nem semmik vagytok :) ha nem kell katona piac játszatok sima hétvégit ezt tudom ajánlani :) és utánna sírjatok hogy ott is csalnak :)

Mondom aztirjátok mind,hogy a sima +a vip hv össz a paicban különbözik...A sima hv-t végig kell ülni de a vipbe van helytartó.
És,hogy most az jön a helytartó mellé katonapiac is kell:Arénában is van HT mégis megvan teljesen piac nélkül .Mégse sirnak jaj ha beütnek éjjel amikor alszok és kimegy az egység:(

Dragi 10-19-2006 19:08

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36140)
100-200egység is számít ...
ja és ha a 2-5ig ismerik egymást (na ebben vagy te jártas:D bár megoldottátok ugy,hoyg szabályosan de ismertétek egymást:P)ez a sima hv-ban az arénában sőt még a párbajban is előfordul:PAbban van egy kis kockázat,hogy összefognak 1 ellen de abban,hogy szerez magának piacról 3k egységet hát....

Csak tudnám hogy neked egy 4 tagú szövi mióta szabálytalan ????:)

Dragi 10-19-2006 19:09

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 36141)
Amugy tom csak azért vagy ellene mert én támagatom de mind1:D
Fél éve amikor még"joban" voltunk pont te mondtad legjobban,hogy állandoan utalgatnak (nem akarom nevén nevezni az illetöt bár ugyis tudod te:P)és ezért hagyod a vip hv-t azota ha hv-zol is a vip hv-t erősen kerülöd:P
Ja meg itt nevén nem lenne tul célszerű említeni az embereket bár szolt ehez a forumhoz is olyan akiröl 95%-ban biztos vagyok,hogy utalgatott.Bizonyítani itt ugyse tudom meg ugyis mindenki azt mondaná:én csak elkaptam egy utalást...

Igen tudom kire gondolsz de hát azt is tudod hogy ő valahol nem 100-as és túl komolyan veszi a játékot :)

All times are GMT +1. The time now is 20:00.