![]() |
aha, ott :D
|
Quote:
|
Quote:
de mint sofőr, biztos nem mernék vele elindulni, már ha tudnék:) És végül lehet, hogy igazad is lenne:D |
Hát úgy néz ki most a futam előtt, hogy:
-A Ferrari megbízható, de lassú -A McLaren megbízhatatlan és gyors -A Renault stabil és kicsit gyorsabb mint a Honda -És a legnagyobb meglepetés: A Honda messze a legmegbízhatóbb és csak kicsit lassabb a Renault-nál... Kiderül. |
nagyon remélem legalább idén 3x kevesebbszer romlik el kimi autoja, és akkor vb lesz..:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
A mercedes enyhén impotens ... Hajrá Kimi, főleg ezekután. (nem rajta fog múlni) |
Ok!
A mai /pénteki/, 2. szabadedzés eredményét itt tekinthetitek meg, nem másolom be, mert nem kaptam a FIA-tól engedélyt a felhasználásra:D http://www.formula1.com/race/result/751/10.html |
Quote:
Én nem csodálkoznék rajta, ha onnan is nyerne, vol már rá példa, hogy az utolsó helyről induljon és a 4. lett!:) Csak filgyelgess:) |
Quote:
amikor kocka kerékkel versenyzett az sem volt gyenge.azt beszélik ugy kellett kirángatni a kocsibol amerikában, mert nem volt hajlando kiszállni..... azt mondta ő versenyezni jött nem a boxba ücsörögni,hanem nyerni akar. (gondolom tiszta ideges volt, legalább 130/70 lehetett a vérnyomása.) az viszont tény, hogy amikor gyakorolta a rajtot, beszoltak rádion: mivan elaludtál, rosszul vagy? olyan alacsony volt a vérnyomása...amikor megcsinálta a tökéletes rajtot, azt mondta : ELGONDOLKODOTT!!! |
All times are GMT +1. The time now is 14:34. |