Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Furcsaságok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=665)

director 11-11-2006 07:54

Quote:

Originally Posted by wazy (Post 42395)
Hopp, azt nem tudtam hogy nem lehet kiadni infokat. Átlag amúgy is...
Azért kell venni, hogy kevés helyen sok katona legyen, sztem ezt mindenki ismeri. Íráshoz meg könyvtár kell, aminél van fontosabb épület is.ha meg 2 hónapja 2x ennyi volt, akkor meg aztán tényleg nagyon elszaladt a piac.

vannak csoportok, ahol ilyen a piacn van ahol meg nem:) van ahol 800 a tekercs. szóval ne keseredj el teljesen:D az 5/Q (többek között) nevezetes a furcsa piacáról:)

Valezius 06-15-2007 16:16

Elég furcsának találom, hogy ilyen drága a piac. Végre csak az lenne a lényeg, hogy építsek valamit, gondoltam a piac a legolcsóbb épület, mert olyan használhatatlan, hát nem.

Nem jól van ez így. :D
Ha ennyire kicsi rá a kereslet, akkor csökkennie kéne az építési költségégnek, és furcsamód mégsem ez történik. :D
Szóval ez nekem furcsa, nektek nem? :confused:

BigPi 06-17-2007 12:56

Szóval ez nekem furcsa, nektek nem? :confused:[/quote]

Egy kicsit az.

Lehet, hogy a helypénz bevezetése segítene a dolgokon? Nem tudom. Sokan panaszkodnak, hogy nincs ez így jól, de nem tesznek a változások ért semmit.:confused:

Bár úgy látom ez elsősorban a kisebb csoportok problémája, a nagyoknál egyensúlyban tartják különböző tözsdézők.:rolleyes:

Ati 06-17-2007 12:59

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 103285)
Elég furcsának találom, hogy ilyen drága a piac. Végre csak az lenne a lényeg, hogy építsek valamit, gondoltam a piac a legolcsóbb épület, mert olyan használhatatlan, hát nem.

Nem jól van ez így. :D
Ha ennyire kicsi rá a kereslet, akkor csökkennie kéne az építési költségégnek, és furcsamód mégsem ez történik. :D
Szóval ez nekem furcsa, nektek nem? :confused:

Lemaradtam valamiről, és az építési költségek a kereslet/kínálat függvényében váltotznának? Melyik játékról is beszélünk? :) A Hódítóban ez egész biztosan nem így működik. :)

Valezius 06-17-2007 13:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 103524)
Lemaradtam valamiről, és az építési költségek a kereslet/kínálat függvényében váltotznának? Melyik játékról is beszélünk? :) A Hódítóban ez egész biztosan nem így működik. :)

Hát elég baj az, nem életszerű :)

Bezzeg az üres területre hat a lakásteki :)

Ati 06-17-2007 13:15

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 103525)

A Hódító egy stratégiai játék, nem célja az életszerűségre törekedni.

Csokibácsi 06-17-2007 13:21

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 103525)

Bezzeg az üres területre hat a lakásteki :)

Az ork mióta életszerű? Vagy a szomszédod is az?

Valezius 06-17-2007 13:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 103526)
A Hódító egy stratégiai játék, nem célja az életszerűségre törekedni.

Eddig én is így gondoltam, de miután kifejtetted hogy miért hat a lakásteki az üres földre, felmerült bennem a gyanú, hogy igenis törekedtek az életszerűségre. :)

kiep 06-17-2007 13:46

Ez egy játék :D Ha én életszerűbbet szeretnék, csinálok zöldre festett hörcsögökből hadsereget a hátsó kertben :D

Redback 06-17-2007 23:18

Vagy mondjuk elkezdem a szomszéd állatait meg a pincéjében lévő zöldséget lopni :D

All times are GMT +1. The time now is 11:04.