![]() |
Az országok szabadságát nerm lehetne hasolóan megoldani mint az 1A-ban a klánok szabadságát?
Ez is csak amolyan kiindulási ötlet. Persze ezt úgy gondolom, hogy azért mindenki számára kényelmes legyen a játék és ne kelljenn 5nap után visszarohanni, hogy nehogy baj legyen. Pl minden szintlépéskor az ori kap Xkör szabadságot, ami aktiv játékkal szaporodik, szabi alatt csökken és amint átlépi a szintlépéshez szükséges hekimennyiséget megáll a növekedésben. Ha valaki a toppban akar szabizni hónapokat-éveket az ez álltal korlátozva lessz valamilyen szinten és ide a hekiveszteséget is be lehet kombinálni valamilyen úton módon. Ezzel talán el lehetne érni, hogy a szabadságolni szándékozók nagy magaslatokban ne fagyasztják be az orikat időtlen időkig. Ha meg a csopi alján szabiznak, az sztem senkit sem zavar annyira :) |
Quote:
Viszont aki ebbe a helyzetbe kerül ,az tudja, hogy mire számíthat. Azaz vagy előkészít x mennyiségű üres hekit a szabi várható időtartamára, vagy pedig úgy állítja be az intézőjét, hogy ne legyen meglepi ha visszatér:) |
Quote:
Ezzel az a baj, hogy sok az iskolás pl, akik otthonról nem tudnak játszani. Szabin kihúznák a nyarat, de így menthetetlenül szétzilált orikat kapnának vissza. Ráadásul senkit nem zavar a szabizásuk, most nem róluk van elsősorban szó:) |
Quote:
Nah ja :o Van benne valami. De azért mondom, hogy úgy kéne megoldani :p Konkrétan nem a 2-3 hónapot szabízókkal van a baj sztem. Tulajdonképpen mennyi szabadságot eltöltött idő után tűnik el egy ori a pontlistáról? |
Quote:
|
2hét? :confused:
Nah nem tudom ... akkor az alattam lévő 4ori 2hetente sikertelen belépésesdit játszik? :eek: Szabin vannak már jóóóóó ideje, de csak nem tűnnek el! :cool: |
Lehet belépnek körbenézni, és mennek is vissza szabira:)
Meg az is lehet, hogy én tudom rosszul. Mivel a súgóban nincs leírva konkrétan, ez csak afféle pletyka, míg Ati ide nem jön, és meg nem erősíti, vagy meg nem cáfolja |
Szerintem több mint két hét. Én Kb 3hónapra saccolom... de ez amolyan spontán megfigyelés :D
Szóval nem számoltam, csak megközelítőleg tudom behatárolni, hogy mikor beszéltem vele zöldben és mikor tűnt el a pontlistáról. Ha rákeresek akkor azért még megvan :D Nah de ne írjuk tele hülleségekkel a topicot :D |
Quote:
Egyébként pont a top tetején lehet legjobban pénzt termelni, hisz azért egy 200 hekis ori és egy 700 hekis ori (fellépő heki feletti hekinél, ex has szám) között jelentős különbség van pénztermelésben...:) |
Quote:
Ha nincs szabin 1800 kör után, akkor nyugodtan kereshet pénzt... |
All times are GMT +1. The time now is 13:22. |