![]() |
Ez így ebben a formában télleg kiforratlan:)
Ugyanis az úgymond jogos újrázás rendszerint amiatt következik be, mert az adott ori a területéből, emberanyagából illetve vagyonából 20%.nál többet veszített. Senki nem fog egy foszti miatt újrázni, lássuk be... |
arról nem beszélve, hogy a pénzgyártásos újrázásnál pedig az első 72 körben kikerül az oriból a 4 millárd, majd a következő 400 körben nem történik vele semmi :)
|
aki újrázik, az nem 3 nap alatti segbberúgás után dönt úgy hirtelen, hogy újrázik, hanem előtte megpróbál talpraállni mielőtt úgy dönt, nem? amúgy mondtam hogy kiforratlan...
lehet hogy nem is járható, de gondoltam hogy nézzünk a mélyére azért... |
hát ez sztem badarság:) mki arra használja az ujrainditását amire akarja:)
|
Quote:
Egyetértek,de csak egyszer szintenként! :D:D:D |
Kár, hogy a dizájnváltás miatt Atinak nem nagyon van ideje régebbi eflvetésekkel törődni:) Ez a topic asszem kiforrta magát, még mintha valami javaslatféle is született volna belőle, bár nem olvasok vissza, mer lusta vagyok:)
|
Quote:
Igen engem is érdekelne Ati véleménye egy-két témában,ahogy gondolom másokat is :) Többek közt ez a téma is olyan ami nagyon fontos kérdést feszeget. |
Quote:
|
Quote:
Honnan ismerős ez? :) Szerintem meg az lehetne a megoldás, ha a zéró starthoz hasonlóan 1 évben csak egyszer lehetne újrázni, nem hiszem, hogy sokan megvárnák, akármekkora vagyonuk lenne újra. Na, jó, legyen fél év, az is marha sok idő, 4380 kör normálban, elunja az életét, ha arra vár :) |
Úgylátom a körbepörgő oriknak nagyon szúrja a szemét ha valaki megsokszorozza a vagyonát a saját orijával!Nem értem miért?Ezek az emberek fájlalják hogy valakinek ebből sok pénze van,de a világ minden kincséért se töltenének el egy szinten mondjuk 2000-3000 kört hogy nekik is töbszöröződjön a vagyonuk. Az viszont már fáj nekik ha más beválalja és pénzt csinál belőle!Ki kéne próbálnotok milyen egy szinten eltölteni 2-3 ezer kört és aztán mondani hogy ez így milyen könnyű!Javaslom kipróbálni!
|
All times are GMT +1. The time now is 22:17. |