![]() |
Quote:
|
Quote:
mármint érdekel.. csak nem érint olyan mélységében, hogy foglalkozzak is vele.. |
Én ellenzem, a vihar/szárazság erősítését.
Ne akarjatok, már valakit tönkretenni 1 varázslással.. Ha valakire folyton pakolgatod, csak a 36 vihart, 2-3 nap alatt elfogy a készültsége. Akkor aztán se védelem, se faji vari, se regenerálódás, se mp... És nem is csoda, hogy nem visz 10% embert. Ha elfogy a munkaerőd, igen nagyot tudsz bukni. :( (Főleg ha a tolikat is felfedik...):) Ugye leáll a barakk, templom, stb. Ha meg beáldoz korházra 20hektárt, akkor meg igenis megérdemli, a +védelmet vihar ellen. Hisz annyival gyengébb lesz hadilag. Az, hogy egy tolvaj akció sokkal nagyobb eredménnyel jár, az meg teljesen érthető, mert amíg a tolvaj lebukik, a tk-val, és a károsult, legalább tudja, a delikvens nevét, addig egy ártózás teljesen anonim. (De ha a toli bukik, ráadásul veszít egy halom tolvajt. Szemben a varázsló, csücsül a biztonságában. :)) Egy nagy csoportban, ahol 300an vannak 2-3 körön belül... A pontlista figyelés se mindig jön be, mert nem nagy ügy felfele is és lefele is puffantani egy-egy ártót... Főleg ha még benne sincs az illető a 200as listában. Na akkor lehet hírnevet figyelni... :) De ha elolvasom, a nyitó hsz-t ott se az erősítésről volt szó, hanem éppen a gyengítéséről... :D Szóval szerintem így jó a vihar/szárazság ahogy van. :) |
Quote:
Azt mondom, hogy ezt az áttételes készültség csökkentő hatást nem látom biztosítottnak. Valaki kap 36 kör vihart 4%-ért és mondjuk 15%-al tudja leszedni azaz 3*12-es csomagokban, de ráér, mert 3 kör alatt meg úgysem visz túl sokat. Közben meg ráér feltenni mást is, ha épp olyanja van. |
Quote:
2-3 nap alatt nehogy már ne tegyen semmit a másik? Addig simán kiderithető mire végre vmi kárt sikerált tenni... ami az alapvető célja lenne az ártóknak A tkp-d bezárul akkor amig nem nyitsz ujra szinre kizárt h rájöjjön az ember, ez pedig kevesebb mint a 2-3 nap... a ponlistás dolog mind2 esetre áll.. Én nem számolgattam h mennyi megy el.. de nem tünt tul hatékonynak meg az éhezéssel egybekötve se... |
Quote:
Quote:
Mert én nem tudok róla, hogy különösebben ki lehetne deríteni. Azon kívül, amit már korábban én is említettem.... Tenni ellene mit tud? Leszedi folyton a vihart, vagy átépítkezik, és felhúz pár templomot... Ez most. DE, ha über táp varit csinálsz belőle, ezt se tudja megtenni. És ha nincs fent a szieszta, de legfőképpen a könyvtár kulcs, az tudod mit jelent? Ha ezt valaki folyamat teszi, a gnómnak, és az óriásnak befellegzett... Főleg a hadinak És tenni, nem igazán tud semmit ellene hatékonyan. Quote:
Quote:
Egyet ártózom fel, aztán kettöt le. :p |
Quote:
Quote:
És ne egy varázslattal akarjátok lécci tönkretenni az ellent. Azért kerül ennyi készübe, és nem 10%-ba mint a földrengés... Ha erősebb varit akartok, akkor ez is egye a készüt rendesen. Pl: 15%-20%... |
Eredeti szerző LotR
1. 2-3 napot emmlítesz, addig a muksó 2-3 x elhuzhat szabira ha nem talált addig más megoldást... Quote:
Quote:
Pl a varisuk görbe gömböli a környéket, szükül a kör..., ott a Pont lista... Mire hatása lenne az ártónak addigra se deríti ki akkor nem ül eleget gép előtt:P Megoldás még h feljebb megy és kész... Übertáp vari megint nem sok van a környéken, ja és általában nem szokás ok nélkül ártózni... Idézet: A tkp-d bezárul akkor amig nem nyitsz ujra szinre kizárt h rájöjjön az ember, ez pedig kevesebb mint a 2-3 nap... Quote:
Idézet: Eredeti szerző LotR a ponlistás dolog mind2 esetre áll.. Igen arra... Meg arra ha épp akkor kapod az ártót akkor llátni Quote:
|
Quote:
Tehát 3 kör alatt leszedi az ártót, körönként 1*12 kört szed le,közbe regenerálódik 3*6-ot =18... Tehát 103%-on van ugyhogy leszedte az ártót:) A lényeg vagy az erejét növeljük meg az ártónak vagy a felrakható körök számát, pl jónak tartanám h afellehetne rakni 48 ,60, 72 körre is... |
Quote:
Ha egy adott szinten tartod a készültségét, mert ahogy írtad, szinte ott marad. Tehát ami képződik készültség, annyi el is megy az ártó leszedésére... Tehát ha ezt így tartod, a folyamatos viharral, akkor a védő varik felrakásánál, már fogy a készültsége. Mert mennyi is kell a védelem, mp, és a regenerálódás felrakásához? 11% És itt még nem is raktad fel a tisztánlátást.... És az megint nem tud vissza termelődni, mert mint írtad 103%-on van, a napsütés/vihar aránya. Ami szinte semmi +készü növekedést nem eredményez... Gyengébb készüvel szedi le az ártót, de telnek a körök, hát megint kellene védő varit felrakni, és itt már esetleg 50%-on van a kezdeti készülye... Szóval amit írtál az sántit. :) Az ilyen varázslatok erősítését ellenzem, gondolj csak a gyengébb fajokra. mi lenne a törpivel, és az orkal? Csak még több óriás szaladgálna, beton védelemmel, és full varival... A gnómról nem is beszélve. Szegénynek így is málusza van. Tehát jobban fogy a %-a... Ott még rosszabb az általad is felvázolt arány. Én még mindig ellenezném egy ilyenfajta változás bevezetését. |
All times are GMT +1. The time now is 08:39. |