![]() |
Quote:
Arra gondoltam, hogy nem csak kp-ért, de VIP tagságért is lehessen ilyen relikviákat venni... Hiszen ha valaki ügyes, akkor a párbajokon össze tud szedni annyit, hogy legyen egy pólója, stb, stb.... Kicsit drágább lenne, mint ha kp-ban fizeted, de szerintem páran kihasználnák.. (tehát mittomén egy póló 1500ft, vipben 2500-3000 vipkör) (csak azt nem tudom, hogy oldanánk meg azt, hogy a linkelt országok x-edik orija, amiben ugye felhalmozódhat vipkör kimaradjanak ebből) Mondjuk csak főorikkal lehessen ilyen relikviákat venni, vagy nemtom... Kisbér :D |
Quote:
Ati, van már vmi fejlemény? Jah és mikor tudjuk meg, h mit lehet venni? Bögre póló...stb.? |
Quote:
Fejlemény nincsen, nagyon erősen mást csinálok, amint végeztem, tudok foglalkozni a dologgal. (Értelemszerűen a résztvevő felekkel is le kell beszélni mindent, és nem szeretném, hogy innen tudják meg a végeredményt. :)) |
Quote:
Csak türelmetlenül várom, h mi lesz a vége. :D :D :D |
Eljött a hivatalos eredményhirdetés ideje.
Először is köszönöm mindkét résztvevő csapatnak a részvételt, és minden szavazónak a szavazatot. Az egy hét alatt a szavazatok megoszlása a következő eredményt hozta: "A" stílus: 21% "B" stílus: 79% Ezzel a "B" betűjelű stílus nyerte a szavazást. Mégegyszer köszönöm mindenkinek! |
Quote:
|
Quote:
|
Gratulálok a nyertes csapatnak,tiszta szívből kívánom, hogy jöjjenek be a számításaik!
Köszönöm mindenki szavazatát azoknak, akik rám szavaztak! Köszönöm Atinak, hogy létrehozta ezt a játékot, és lehetőséget biztosított a megmérettetésre! További jó Hódítózást:) |
All times are GMT +1. The time now is 00:36. |