![]()  | 

valaki mar emlitette de a Warcraftot en is hianyoltam...parszor vegigtoltam, meg a kiegeszitot is.... Tok poen a video a vegen nem? 
	 | 

Meg meg regen volt az a jatek... 3 vikinget kellett vinni... az egyiknek pajzsa vlt a masik ketto is tudott valamit csinalni... valami labirintus felesegbol kellett kijutni... asszem csak Vikings nek hivtak nem tom.. az meg jo volt... 
	Es a lemmingsre ki emlekszik? par napot azzal is el lehet utni..:D  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Ati: vigyazz mert lehet valaki megkerdezi toled hogy mi az a floppy:):) lassan mar muzeumokban lehet csak latni...(az en laptopom 1 eves es nem raktak bele ...:( ) 
	 | 

Quote: 

Sőt, szomorúan tapasztaltam nemrég, hogy az 5-6 éve kiírt cd-im is tönkrementek, nem olvassa őket egyik cd-olvasó se. :( Bár a játék cd-kkel firamód nem volt ilyen gond, lehet, hogy csak rossz minőségű cd-re volt írva. :(  | 

pont most vett egy ismerosom uj gepet (58 eves) es segitettem neki atvinni az e-mailjeit meg par fajlt a regi (8 eves) geperol az ujra es csak floppyt hasznalhattam....az 1.44 Mb -s lemezre fel tudtam sajtolni 200Kbyte-ot... utanna mar jott az uzi:  lemez tele van...  
	A cdkel en nem tom melyik jo melyik nem... nagyon varialnak... a multkor talatam egy nagyon regi Cdmet amin asszem nemetul volt irva minden ... a markara nem emlekszem... azon is volt par finomsag... kar hogy mind dos os... kis gagyik de annak idejen orakat jatszottam veluk...Pl: north and South scorch , meg ilyenek...:)  | 

CS a legnyagobb...4G klán ezen belül..LePiduS,n1ls,swen,petur és kapor..ha valaki warozni szeretne:maxxtro00@hotmail.com..ezen kívül cod2..de abban nem jókl modok..de élvezhető mert sok a lama..:) talán még egy-két stratégiai jáccható..and hodito iz dö beszt..ugye ati?:p 
	 | 

Quote: 

| 

Az én listámat még kiegészíteném egy talán még nem is említett játékkal, az Imperium Galactica 2-vel:) 
	 | 
| All times are GMT +1. The time now is 06:31. |