![]() |
Quote:
de asszem erről Xeper tudna többet mesélni... :D bár ha jobban megnézzük a javaslatot és a TERMELÉS 5-10x esetét teszi ki akkor tekercsből nem sokat tenne kia császár, legalábbis az 1/A ban. igaz seregből se lenne jelentős, talán csak gabonából meg építőanyagból |
Quote:
sokkal drágább az igaz , de nem is 2-3 ori 12 millárdját utalnák, hanem akár 30-40 ország 100-150 milliárdját.. ot talán már joban beleférne akár egy 10 millárdos felvásárlás is. |
Quote:
Mitől számítana bele az átlagárba az uton lévő cucc? Még nincs is ilyen fogalom, hogy átlagár! A fenti kifogásod picit barátibb hozzáállással így hangzana: Ha ez az 5let be lesz vezetve, figyelni kell arra, hogy csak a körváltáskor piacon ténylegesen kinnlévő áruk számítsanak bele az átlagárba. |
Quote:
jó akkor javasold azt, de mi az , hogy nincs ilyen fogalom, hogy átlagár?? :D olvass súgót! le van írvam hogy az átlagár 2x esnénél drágábban kiarakott cuccok elvesznek.. sazl már bocs, de az átlagár fogalom létezik :D |
Quote:
Ez az első olyan érved ami komoly érv. Ilyenekért csináltam a topicot... Nyilvánvalóan tudnánk rá megoldást találni, ha a jövőben egymás mellett is gondolkodnánk néha erősítve a másikat ötletekkel a megoldásra. |
Quote:
Egyszer már leírtad akkor is ezt mondtam :D |
Quote:
Az a fajta 24 körre vetített átlagár amiről beszélünk egy ideje nincs jelenleg. Lehethogy körváltáskori prompt átlagár létezik, de ezt senki sem ismeri és nemis ugyanaz mint amiről szó van :) |
Az összesített piacra szavaztam, mert így nem lenne csillagászati ár a kis létszámú csoportokban ahol akinek van bányája, az az úr, és az 5. szinten is használhatóbb lenne a piac, ahol úgyis 1-2 bányával is meg tudja termelni az ember az építési költségeket... valamint ez talán már hozna akkora nyűzsgést a piacon, hogy nem lehetne utalni vagy a felvásárlás pokoli összegeket emésztene fel. (mert ügye nem lenne olyan árú amiből nincs tonnaszámra)...
de ez az ötlet nem vezet nálam nagyon a "ne változtassunk semmit" előtt, de ez talán jobb lenne. a többi ötlet szerintem nem jobb a jelenlegi 'vadpiacoknál'... |
Én is a közös pijacra szavazok... de az lenne a legjobb, ha minden csoportnak piaca 1 lenne...
A negativum az, hogy igy minden nyersanyag baromi olcsó lenne az 5/-es orik miatt. A másik negativum meg az, hogy igy tudnánk utalni alulról az 1-be és vissza pénzt, sereget mindent ami kell... (persze ez néha jó is lenne) :D |
Hát nem hiszem hogy olyan könnyű lenne. így is sokszor az A piacán az orrom elől tűnik el amit meg akarok venni. gondold el ezt összenyitva a nagyon nagy létszámú csoportokkal... ami kimegy a piacra az 5percen belül gazdára is talál valahol szerintem... :)
|
All times are GMT +1. The time now is 22:32. |