![]() |
Quote:
|
Quote:
Lásd a 67. hozzászólást! Ott leírom miért nem jönnek le. És hiába jönnének 2/B-ből fel másik orival, nem engednénk fel őket még egyszer az tuti. |
Szép napot Mindenkinek! :)
Nos a klánraktár mérete nem függ a klánvezérnél lévő pénz mennyiségétől, mivel a bővítéshez a költséget a klánraktárból vonja le, tehát a max klánraktár mérete 1dologtól függ: 1. Atis milyen változót állított be a klánraktárhoz... A pénz ez esetben nem szab határt, hisz ha a 10 fős klánból mindenki bepakolta a max pénzt, akkor újra lehet pénzt gyűjteni és azt újra bepakolni... |
Amúgy valószínű, hogy a klánraktárban tárolható pénz mennyisége se lehet több, mint 4.294.967.295 arany, tehát valószínű csak addig bővíthető, míg ebbe a pénzbe belefér a bővítés költsége...
|
Nem tudom történt-e válotzás , de tartozhat is a klánraktár tehát nemcsak, akkora lehet amennyi pénzmennyiség belefér, és sztem nemcsak akkora mint a 10 tagban elférő maximális pénz, mert ott a piac ahonnan folyhat be folyamatosan pénz, persze ez már kockázatosabb, de megoldható:)
|
Igen, a tartozás még most is van, de mint mondtam, éppen ezért a klánraktár max mérete leginkább attól függ, hogy Atis miként találta ki...:D A lényeg, a lényeg, ha Atis nem a max pénz mennyiséget használta, akkor brutkó nagy lehet egy klánraksi...:)
|
Quote:
Erre szeretnék reagálni. Nekem nincs kis kékem, de szeretnék. Sajnos nem lehettem az élbolyban, értem ezt azokra akik a játék alapításakor indították az orijukat. Mostanság azt érzékelem, akiknek megvan a kis kékjük, esetleg 3-4-5 személyiségük is van, nem nehezedik nekik annyira a játék, mint nekünk. Félreértés ne essék, nem sajnálom tőlük, de fél évvel ezelőtt még akárki megcsinálhatta, hogy fellép az 1-be, lazán rá se néz 1000 körig az orijára, majd fordil a számocskájával, vagy, felverekszi magát a 2-ben, beáll sündisznóállásba, és fordul onnan. Tőlünk elvették ezt a lehetőséget, azoknak, akik ilyen módon jutottak a sok (több) személyiségükhöz, azoknak meghagyták az előnyüket. Nem érzem ezt korrektnek. Ha én szeretnék több személyiséget, és ki ne szeretne, akkor vért kell izzadnom, ő meg lazázik a 4-5 személyiségével, és egyszerűen fogja, végiggyalogol az 1-ben a top30-ig, és ott beül, vár és fordul. Pl ork tudós, harcos, tábornok kombót egyszerűen képtelen voltam megfogni azonos hekin. Nagyon elkeserít, és kiábrándít ez a helyzet.:( Harcolnék én a kékért, de nem látom értelmét, mert akárhányszor feljebb tornászom magam, vernek le, mint Süsü a vadkörtét. Nekem nem volt tapasztalatom, hogy milliárdokkal kell lépni az 1-be, végig MF voltam, és a 2-ből szerettem volna fordulni. Hát nem jött össze.:( |
fejlődés
Egyesek könnyen vagdalóznak olyan ötlettel, hogy az 1/A-s játékosokat restartoltatni kéne ezen a szinten. Igen ám, de pl. Flangán sem és a többi ország sem az egyik pillanatról a másikra került fel oda, ahol éppen van. A többiekről nem tudok nyilatkozni, de pl. Flangánt rendkívül szerény állapotban léptettem fel a B-ből, és volt úgy, hogy az A-ban annyira a mezőny végén kullogott, hogy mindössze 13 (betűvel kiírva: tizenháron) ország volt csak nála kisebb (mint pl. a legkisebb Horland a maga 1086 pontjával). A földterülete javát felfedezéssel szerezte, ártalmatlan "tamagocsi" ország volt mindig is. Belegondolni is félelmetes, hogy anno nulla tanyás országként mennyi munka volt őt megnyugtató magasságba felküzdeni. Max. 2-3 órás alvási ciklusaim voltak hónapokon keresztül, de összességében több évről van szó. Pár ifjú titán szerint megoldás lenne rastartolgatni mindenkit. Szerintem nem. Ez értelmetlenné tenné az elmúlt évek munkáját.
|
Quote:
|
Ákos, én ezt nem vitatom, felőlem pl addig lehettek fenn, amíg el nem unjátok magatokat. Csak azt is értsd, hogy nekem, mire az 1-be feljutottam, majd egy évembe került, és most már 2x újráztam, mert esélytelennek tartom magam. KÉPTELEN vagyok napi 1-2 óránál többet benn lenni, mert dolgozom, és nem tudok jönni. Akkor én töröljem magamat, mert úgyse tudok fordulni? Ezt az érzést nem kívánom senkinek. Én is megkínlódtam az idáig jutásért, és nem ingyen kéket szeretnék, hanem esélyt. Csak azt nem kapok.:(
|
All times are GMT +1. The time now is 17:24. |