Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Ork Vs Óriás Vs Gnóm (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=537)

Csokibácsi 05-29-2006 16:02

Quote:

Originally Posted by Senki
Nah... 1000 hekin full elites, 515 barakkal, 117 tanyával ,203 házzal, 10 raktárral, 100 kocsmával és 60 templommal, 24k elitet kiküldve egyedül, felfele varival nem tudósként, de full tekivel 374.774 pontnyi támadóerőt visz. (100% morállal)

De ez az ork bizony csal ;)

Senki 05-29-2006 17:17

Csoki mit csal? csak pofálanul optimista hogy nem tekizik ki azonnal :D:D:D

Szecsa jól mondta mi kell az orkhoz kb, azért nem teljesen így van, de ez egy jó alap hozzá :D
legalább a védéshez is megkapná a 30%ot... na mindegy :D

Csokibácsi 05-29-2006 18:39

Quote:

Originally Posted by Senki
Csoki mit csal? csak pofálanul optimista hogy nem tekizik ki azonnal :D:D:D

Akkor úgy mondom, hogy nem tud összeadni :)
Ez nem 1000 heki :P

Senki 05-29-2006 21:33

hopsz :D:D:D ezt csúnyán elnéztem... tudom is, hogy mikor... na mindegy, nem számolom ki úgy hogy ne legyen benne az az 5 heki csúszás... :p :cool:

Non Omnis Moriar 06-12-2006 09:32

Az ork a legdurvább, csak tudni kell (vele) játszani. És persze az ilyen vackokat mint pl az elit, el kell felejteni :P

Synkel 06-12-2006 19:42

Nem olvastam vissza az elejéig, szal ha valaki már leírta amit én fogok, akkor elnézést, és tekintsétek tárgytalannak:)

Az ork üti a legnagyobbat - egyszer.
1vs1-ben esélye sincs a gnómmal szemben, és itt még arra hivatkozni is problémás, hogy de igen, csak tudni kell vele játszani, mert a gnómmal ugyanúgy tudni kell, sőt mindennel tudni kell, különben szétaláznak:)

Non Omnis Moriar 06-12-2006 19:52

Ez sok mindentöl függ, én pl nem egyszer ütöttem orkkal, engem meg egyszer sem. Az egyetlen félelf ketteskével aki lelopott, azt egy éjjel alatt lemészároltam a felére. Jó szövi volt pedig.
Nem elitet kell tartani. És jó orit kell építeni. A különbség ott van, hogy orkal nehezebb jatszani, hogy kihozd belöle a maxot... de ki lehet az tény. A tekizés volt a legkisebb probléma.

vonos82 06-17-2006 21:46

Quote:

Originally Posted by Synkel
Nem olvastam vissza az elejéig, szal ha valaki már leírta amit én fogok, akkor elnézést, és tekintsétek tárgytalannak:)

Az ork üti a legnagyobbat - egyszer.
1vs1-ben esélye sincs a gnómmal szemben, és itt még arra hivatkozni is problémás, hogy de igen, csak tudni kell vele játszani, mert a gnómmal ugyanúgy tudni kell, sőt mindennel tudni kell, különben szétaláznak:)

A 10% tornyot tartó gnómot lehet, hogy egyszer sem, ha a gnóm előtte elhoz pár KÁ tekit :D

De lehet, hogy tévedek.

Szecsa 06-17-2006 22:55

1v1-ben szerintem az orias megveri a gnomot is.

Csokibácsi 06-17-2006 23:43

Quote:

Originally Posted by vonos82
A 10% tornyot tartó gnómot lehet, hogy egyszer sem, ha a gnóm előtte elhoz pár KÁ tekit :D

De lehet, hogy tévedek.

Nem lehet, biztos :)
Mert hogyan is hoz a gnóm az orktól tekiket? :)

All times are GMT +1. The time now is 07:35.