![]() |
Quote:
|
Csoki mit csal? csak pofálanul optimista hogy nem tekizik ki azonnal :D:D:D
Szecsa jól mondta mi kell az orkhoz kb, azért nem teljesen így van, de ez egy jó alap hozzá :D legalább a védéshez is megkapná a 30%ot... na mindegy :D |
Quote:
Ez nem 1000 heki :P |
hopsz :D:D:D ezt csúnyán elnéztem... tudom is, hogy mikor... na mindegy, nem számolom ki úgy hogy ne legyen benne az az 5 heki csúszás... :p :cool:
|
Az ork a legdurvább, csak tudni kell (vele) játszani. És persze az ilyen vackokat mint pl az elit, el kell felejteni :P
|
Nem olvastam vissza az elejéig, szal ha valaki már leírta amit én fogok, akkor elnézést, és tekintsétek tárgytalannak:)
Az ork üti a legnagyobbat - egyszer. 1vs1-ben esélye sincs a gnómmal szemben, és itt még arra hivatkozni is problémás, hogy de igen, csak tudni kell vele játszani, mert a gnómmal ugyanúgy tudni kell, sőt mindennel tudni kell, különben szétaláznak:) |
Ez sok mindentöl függ, én pl nem egyszer ütöttem orkkal, engem meg egyszer sem. Az egyetlen félelf ketteskével aki lelopott, azt egy éjjel alatt lemészároltam a felére. Jó szövi volt pedig.
Nem elitet kell tartani. És jó orit kell építeni. A különbség ott van, hogy orkal nehezebb jatszani, hogy kihozd belöle a maxot... de ki lehet az tény. A tekizés volt a legkisebb probléma. |
Quote:
De lehet, hogy tévedek. |
1v1-ben szerintem az orias megveri a gnomot is.
|
Quote:
Mert hogyan is hoz a gnóm az orktól tekiket? :) |
All times are GMT +1. The time now is 07:35. |