Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Hova érdemes újrázni? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=532)

Ati 05-29-2006 18:10

Quote:

Originally Posted by Senki
Attis, hány fős csoport a T? :D

Z és Zs... hát ez teccik :D
Lesz valaha is ország ezekben a csoportokban vagy tényleg csak dísznek vannak? :p

Ezek léteznek, csak nincsenek betűvel jelölve már. :)

Grabi 05-29-2006 19:05

lassúba nem elég 1 körre a rakiba kaja? a többit karavánnal megoljdátok.

Bogár 05-29-2006 19:39

raki nélkül is elég 1 körre a kaja. :D

a szöviben mindenki tf, vagyis mindenki piacról veszi, mástól lopja/fosztja a kaját... nagyon extrém megoldás ez a karavánosdi. viszont ha a szövik szabira mennek, úgyis kell raki. :)

Senki 05-29-2006 21:29

Quote:

Originally Posted by -Fegya-
Senki, ha nem idézel, akkor félreérthetővé válik a beírásod! :D

idéztem nesze :D mostmár tuti nem érti félre senki :D:D:D

hami 05-30-2006 15:01

Nekem úgy tűnt, hogy az X top 30%-ba kerülni elég egyszerű volt, csak aztán meg is lett az eredménye, hamar kerültem magasra, nem tudtam elég gyorsan fejleszteni, és amikorcsak előjöttem szabiról, rögtön bevertek:D
De lehet, hogy a W-s orimat törlöm, és megyek vissza X-be, hogy s..be rúgassak 1-2 emberkét:D:D:D

hami 05-30-2006 15:05

Ja, most nyem idézgetek, mert mire megtalálom, lenyugszik a nap:S

Az S csopiban álitólag családias a hangulat, akkor hogy haladsz felfelé? Fedezgetsz, vagy mi? Mert ha a hangulat olyan, akkor nem nagyon lehet ütögetni:(

Cassandra 05-30-2006 20:14

Quote:

Originally Posted by hami
Ja, most nyem idézgetek, mert mire megtalálom, lenyugszik a nap:S

Az S csopiban álitólag családias a hangulat, akkor hogy haladsz felfelé? Fedezgetsz, vagy mi? Mert ha a hangulat olyan, akkor nem nagyon lehet ütögetni:(

Az S-ben a magam részéről javarészt(de nem kizárólag) felfedezgettem(varisként nem is igen tehettem mást)... de az, hogy viszonylag sokmindenkivel jóban voltam nam azt jelentette, hogy nem lehetett ütni... egyszer-kétszer elég komoly(egy alkalommal hetekig tartó) szöviháborúk bontakozak ki.220 országból azért nem lehetsz mindenkinek a "barátja".:D
A baj csak az, hogy ott ugyanúgy sok a leszabizott ország, mint más csoportokban, csak ez az S-ben jobban szembetűnik.:(

És ismétlem nekem tetszett így is az a csopi.:)

Batu 05-31-2006 06:19

I love S.Tényleg jó csopi, családias hangulattal:)
Azért van balhé bőven. Aki keresi, az megtalálja úgy is:)
Kezdőknek szvsz jobb a kissebb létszámú csopi.

Ati 05-31-2006 07:05

Quote:

Originally Posted by Batu
I love S.Tényleg jó csopi, családias hangulattal:)
Azért van balhé bőven. Aki keresi, az megtalálja úgy is:)
Kezdőknek szvsz jobb a kissebb létszámú csopi.

Sokan azt mondják, hogy a nagy csoportban könnyebb fejlődni (sok a magára hagyott ország, jobb a piac, több pénzt össze lehet szedni), de én személy szerint a kisebb csoportokat kedvelem jobban.

-Fegya- 05-31-2006 07:35

Quote:

Originally Posted by Ati
Sokan azt mondják, hogy a nagy csoportban könnyebb fejlődni (sok a magára hagyott ország, jobb a piac, több pénzt össze lehet szedni), de én személy szerint a kisebb csoportokat kedvelem jobban.

Engem az X-n kívüli csoportokban az zavar, hogy fellépés után nem látom a fórumukat.

All times are GMT +1. The time now is 12:05.