![]() |
ami ellen tiltakoztunk az a "manuális klánponlista frissítő gomb" volt, ami valljuk be egy baromság :)
(de azért ne kezdjük újra :D ) a toronyvédelem eltörlése.. próbálunk kitalálni valamit ami + erőt ad a tronyvédelmmel szemben. akkor már nem legegyszerűbb eltörölni? ( vagy legalább azt mondani, hogy klánban a torony bónusz nem max30, hanem mondjuk max. 5-10%?) a "megoldási mechanizmust" átbeszáéltük és kiderültek a hibái. mindenestre az ötlet tényleg eredeti, dolgozd ki jobban, hogy kb ugyannnyira jöjjön ki vagy valamivel kevesebbre mint a védő klán toronybónusza :) majd agyalok rajta én is. |
Quote:
1. Volt egy szavazás anno erről a "baromságról" és ugy emlékszem kb 15:2 arányban szavaztunk mellette. 2. Egyébként nekem is ez a véleményem a tornyok eltörléséről. 3. Rendben a kedvedért rágcsálom a módszert amivel erősebbé tesszük a támadást klánnal, csak picit egyedül érzem magam ebben a "munkában" néha :( |
Quote:
Maximalizálni kell a támadóerőnövekményt 30%-ban. Hogy más is értse: Ha a "túlerőbónuszt" be tudnánk építeni a játékba akkor azok lennének hátrányban klántámadáskor akiknek kevés a barakhelyük és mellé sok a tornyuk. Így extrém esetben mondjuk 25-25% aránynál a támadóerőbónusz max esetben cc.48% lenne. |
Quote:
Ebben az esetben nincs szükség tábornokbónuszra, felütésbónuszra semmire... Elég erős lenne a klántámadás önmagában is. |
és mennyi lenne 50+10-es gnómnál?
|
ha jól számolom 16.8?
|
Quote:
|
akkor majdnem jól számotam :)
na figy, kavarom: mennyit kap egy 50+10 es gnóm ellen egy ork? és mennyit kap ugynez ellen egy törpe? |
Quote:
wazze számold már ki lécci :D az orkból kevesebbet kell küldeni így valamivel kevesebbet kap,de nagyobbat üt. a törpe és a többi is nagyobb bónuszokat kapnak valamivel, mivel kisebb az erejük így nagyobb sereglétszámmal kell menniük. |
Quote:
Arról nem is beszélve, hogyha a védőklán nincs teletöltve akkor a bónusz nyilván nagyobb. Ha mázlis vagy és félig van feltöltve akkor biztosan 30% |
All times are GMT +1. The time now is 16:14. |