Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Kláncsaták megreformálása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=498)

wand 08-04-2006 20:05

ami ellen tiltakoztunk az a "manuális klánponlista frissítő gomb" volt, ami valljuk be egy baromság :)
(de azért ne kezdjük újra :D )

a toronyvédelem eltörlése.. próbálunk kitalálni valamit ami + erőt ad a tronyvédelmmel szemben.
akkor már nem legegyszerűbb eltörölni? ( vagy legalább azt mondani, hogy klánban a torony bónusz nem max30, hanem mondjuk max. 5-10%?)

a "megoldási mechanizmust" átbeszáéltük és kiderültek a hibái. mindenestre az ötlet tényleg eredeti, dolgozd ki jobban, hogy kb ugyannnyira jöjjön ki vagy valamivel kevesebbre mint a védő klán toronybónusza :)
majd agyalok rajta én is.

monro 08-04-2006 20:44

Quote:

Originally Posted by wand
ami ellen tiltakoztunk az a "manuális klánponlista frissítő gomb" volt, ami valljuk be egy baromság :)
(de azért ne kezdjük újra :D )

a toronyvédelem eltörlése.. próbálunk kitalálni valamit ami + erőt ad a tronyvédelmmel szemben.
akkor már nem legegyszerűbb eltörölni? ( vagy legalább azt mondani, hogy klánban a torony bónusz nem max30, hanem mondjuk max. 5-10%?)

a "megoldási mechanizmust" átbeszáéltük és kiderültek a hibái. mindenestre az ötlet tényleg eredeti, dolgozd ki jobban, hogy kb ugyannnyira jöjjön ki vagy valamivel kevesebbre mint a védő klán toronybónusza :)

1. Volt egy szavazás anno erről a "baromságról" és ugy emlékszem kb 15:2 arányban szavaztunk mellette.

2. Egyébként nekem is ez a véleményem a tornyok eltörléséről.

3. Rendben a kedvedért rágcsálom a módszert amivel erősebbé tesszük a támadást klánnal, csak picit egyedül érzem magam ebben a "munkában" néha :(

monro 08-04-2006 20:48

Quote:

Meg is van a megoldás...
Maximalizálni kell a támadóerőnövekményt 30%-ban.

Hogy más is értse:
Ha a "túlerőbónuszt" be tudnánk építeni a játékba akkor azok lennének hátrányban klántámadáskor akiknek kevés a barakhelyük és mellé sok a tornyuk. Így extrém esetben mondjuk 25-25% aránynál a támadóerőbónusz max esetben cc.48% lenne.

monro 08-04-2006 20:49

Quote:

Originally Posted by monro
Meg is van a megoldás...
Maximalizálni kell a támadóerőnövekményt 30%-ban.

Hogy más is értse:
Ha a "túlerőbónuszt" be tudnánk építeni a játékba akkor azok lennének hátrányban akiknek kevés a barakhelyük és mellé sok a tornyuk. Így extrém esetben mondjuk 25-25% aránynál a támadóerőbónusz max esetben cc.48% lenne.

Ebben az esetben nincs szükség tábornokbónuszra, felütésbónuszra semmire...
Elég erős lenne a klántámadás önmagában is.

wand 08-04-2006 21:05

és mennyi lenne 50+10-es gnómnál?

wand 08-04-2006 21:14

ha jól számolom 16.8?

monro 08-04-2006 21:14

Quote:

és mennyi lenne 50+10-es gnómnál?

1,57x nagyobb sereg kell a beveréséhez azonos morálnál gnómnak így 5,7x3 =17,1% támadóerőbónusza lenne.

wand 08-04-2006 21:17

akkor majdnem jól számotam :)

na figy, kavarom:

mennyit kap egy 50+10 es gnóm ellen egy ork?
és mennyit kap ugynez ellen egy törpe?

monro 08-04-2006 21:20

Quote:

akkor majdnem jól számotam :)

na figy, kavarom:

mennyit kap egy 50+10 es gnóm ellen egy ork?
és mennyit kap ugynez ellen egy törpe?

wazze számold már ki lécci :D
az orkból kevesebbet kell küldeni így valamivel kevesebbet kap,de nagyobbat üt.
a törpe és a többi is nagyobb bónuszokat kapnak valamivel, mivel kisebb az erejük így nagyobb sereglétszámmal kell menniük.

monro 08-04-2006 21:23

Quote:

Originally Posted by monro
wazze számold már ki lécci :D
az orkból kevesebbet kell küldeni így valamivel kevesebbet kap,de nagyobbat üt.
a törpe és a többi is nagyobb bónuszokat kapnak valamivel, mivel kisebb az erejük így nagyobb sereglétszámmal kell menniük.

Arról nem is beszélve, hogyha a védőklán nincs teletöltve akkor a bónusz nyilván nagyobb. Ha mázlis vagy és félig van feltöltve akkor biztosan 30%

All times are GMT +1. The time now is 16:14.