Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Szkarabeusz az elnyűhetetlen :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=484)

wand 05-27-2006 20:20

Quote:

Originally Posted by monro
Egyébként ha ezen múlik a dolog, hogy mindkét "banda" felkotródjon az 5.-re sztem Ati is "besegítene" ha a többiek nem balhéznak ellene :D Mondjuk tényleg fura, hogy a top1 helyről nem tudsz fellépni "a túl kicsi méreted" miatt :)

asszem értelmezési problémák lesznek itt..:)

azért nem tud lépni, mert minden szinten van orija, ami miatt az alatta lévő nem tud lépni :)

már ha jól értem

monro 05-27-2006 20:33

Quote:

Originally Posted by wand
asszem értelmezési problémák lesznek itt..:)

azért nem tud lépni, mert minden szinten van orija, ami miatt az alatta lévő nem tud lépni :)

már ha jól értem

akkor meg mit nyavajogsz,töröld ki az 5.-est azt jónapot... ha ezt nem tudod megtenni akkor ne csinálj már ugy mintha tényleg komolyan fel akarnád léptetni az 1A-s orit :D

monro 05-27-2006 20:34

Quote:

akkor meg mit nyavajogsz,töröld ki az 5.-est azt jónapot... ha ezt nem tudod megtenni akkor ne csinálj már ugy mintha tényleg komolyan fel akarnád léptetni az 1A-s orit :D

Mondjuk ha sokat vársz még lehethogy a földminimum is bele fog szólni a dolgaidba :D

Láma 05-27-2006 21:46

úgy tudtam hogy nagoyn rég nem verték be, akkor hogy nincs meg a minimum földje? a legutóbbi klánbalépés ilyen drága volt?

Xeper 05-28-2006 02:09

Az 5. szinten is lehet kis kék számmal az ember.. ha most fordulna Északkal, akkor csak kettest kap, míg egy kis kék többest törölhetne miatta? Na neeee :)

Láma 05-28-2006 08:32

Ha ennyi esze volt, hogy 5 orit regelt...

monro 05-28-2006 08:55

Quote:

Originally Posted by Xeper
Az 5. szinten is lehet kis kék számmal az ember.. ha most fordulna Északkal, akkor csak kettest kap, míg egy kis kék többest törölhetne miatta? Na neeee :)

Akkor törölje a 4-est, vagy a 3-ast, vagy a 2-est tökfej ;)
Egyébként Észak még sosem járt az 1A-ban ez elött az országa elött. Ugyhogy ha kis kék számos országa van akkor az ország átadása lenne asszem:)

monro 05-28-2006 08:59

Quote:

Akkor törölje a 4-est, vagy a 3-ast, vagy a 2-est tökfej ;)
Egyébként Észak még sosem járt az 1A-ban ez elött az országa elött. Ugyhogy ha kis kék számos országa van akkor az ország átadása lenne asszem:)

MOndjuk erősen kétlem, hogy bármelyikőtök is hajlandó lenne valaha felszámolni a "birodalmát" idefenn :D Hacsak rá nem lesz kényszerítve ;)

Xeper 05-28-2006 09:03

mert a B-ből nem lehet fordulni? ;)
ha mindenki fordul, egyedül maradnék, úgy nem vicces :D

Senki 05-28-2006 09:43

dehogynem, a fél csoport úgy vihogna rajta mint a hiénák... :D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 09:14.