![]() |
ne hülyüljünk már a 3 hadi-1 vari állással. csak kis hekin jó ahol nem ér semmit a gyújtás meg a rengés.
magas hekin csak piaccal meg fosztással szerez pénzt, amúgy csak a pénzt viszi el...de ha meg piacol vki és tud is az mindegy milyen faj, úgyis nyereséges. az meg, hogy full elit mobilizáéható a legjobban az tény, de nagyon gyenge védelemre. kisbérrel maximálisan egyetértek (kéne szöviznünk :) az, hogy varissal full kimentél egy tapasztaltabb szövi úgy rádnyom 20 pusztit h azután könnyen szétverik a vak szövit. azonos tudású, tartalékú szövikkel harcolni, amúgy nem kunszt. szerintem |
Szerintem csak ket felallas johet szoba:
ij+lo, v. ij+elit+lo[lobol csak nagyon keves, max 1000, h. ha netan egy varisnak rengetni tamadna kedve a Tejtarto bacsi ne az ijaszokat adja mar el, mert azok nagyon fontosak a vedelmeben - ugyebar gyakoraltilag duplan szamitanak a tornyok miatt] Az, h. ij+lo, v. ij+elit+lo az fugg attol, .h eppen hol is vagy. Magasabb szinteken mar picit nagyobb kincs a fold, tehat ott szerintem az utobbi taktika a jobb. [Nagyobb sinztek, vagyis 3-an tul. A 3-ason meg mindeketto szepen mukszik.] Ilyen h. full elit, szerintem az vilagon a legnagyobb marhasag![annyi ilyen orit vertem mar szet, .h orom nezni ij+paci felallasban... Mert vagy otthon csucsul ,es elvan azzal, .h hu de durva a vedelme, kozbe kapja az artot, aztan megunja es kiront a nagy seregevel [amit siman szovi segitseggel amugy ki lehet vedeni] onnan meg padlora van teve annyi pusztitast kap. Ha meg nem jon teljse sereggel, akkor alapbol selye nincs atjoni 9-10% ortonyon [meg ha tamadni is van a sereg], s. akkor is legalabb 1 sereggel utheto az otthonhagyot felseregnyi letije. szal egy nagy rakas X@r ez a taktika... [legalabbis a tapsztalat ezt mutataj...] |
Azért mert te nem tudod használni ezt a taktikát attólk nem kell ócsárolni... Ha valaki az ijaidat nem tudja beütni elitekkel úgy hogy a pacik azért nem sok védelmet adnak, akkor megis érdemli...
|
Quote:
Hüpike! Ezen csak nevetek, mert tényleg nem ismered a szövinket! Attól, hogy kimegyek full sereggel, az nem jeneti azt, hogy üres az orim! De ezt nem fogod megérteni! És, az, amit mondasz, hogy a full elit, csak az alsóbb szinteken jó, ezt is cáfolom, mert bizonyára Te a gnóm fajra utalsz! Nálunk nem sokat érnél a gyujtogatással:) Nem 3 hadi 1 vari vagyunk, hanem 3 hadi és 1 hadi-vari! Hidd el, nem ma kezdtem a játékot De bizonyára nagy játékos vagy, mert arra mennél vissza, aki támadott ugye? Gratulálok! Kisbérnek abban viszont tényleg igaza van, hogy a védelme kevesebb az elitnek, mintha lenne is íjja benn! Ja és fosztani nem szoktunk, még is van pénzünk:) Erről ennyit! |
Quote:
Nekem ne mond, hogy nem megyek át 10% os tornyot full íjjon, mert röhögőgörcsöt kapok:)) Köztudottan az elfnek a legjobb a védelme! Elf/tudós, mf, full íjj/torony orit simán vertünk és nem egyszer! Úgy, hogy közben kijöttek ránk, és patantak! De aki nem tud elittel játszani az legyen íjj/ló, vagy íjj/elit! Annak ellenére én nem becsmérellek, hanem elismerlek, hogy Te így játszol! Mi így, és tökéletesen működik! |
félreértelmezed, amit írtam. óriást is lehet gyújtani meg rengetni magas hekin.
egy jó szövi meg megnézi mennyivel mentél ki és ha többel/annyival mint volt otthon neked akkor végignézi a szövidet, de nem kell nekem bizonyítani semmit. számok, tapasztalat és racionalitás szerint jobb az én általam vázolt felállás. amúgy meg sok sikert kívánok nektek a full elithez! |
Köszi!
Megvan! |
Az erkölcsi győzelem a full elitnél van ebben a vitában :D
Sztem jobb ha van mindenből egy hadisnak! De elit kell a varis morálja miatt, neki is meg a hadisoknak is. Amúgy nem ezen múlik a győzelem, szinte minden felállás játszható, és mindegyikkel lehet nyerni háborút. |
Na srácok!
Asszem elmentünk egy kicsit illetve a beszélgetés iránya, egymás szapulására! Ezt most kell abbahagynunk! Mindenkinek megvan a saját stílusa, és ahogy Petya írta: mindegyik felállással lehet háborút nyerni! Én nem azt mondom, hogy nem jó más felállás, de szöviben a full elit NÁLUNK nagyon is jól működik! A másik orim, az íjj/ló, és mf vagyok, az is nagyon király és sikeres! Akkor meg nem tudom, hogy min vitatkozunk! Mind két felállás más stílust igényel és nagyobb odafigyelést az elit! És egy a lényeg, hogy Nyerjünk! Akkor hajrá! |
Az hogy lehuzzatok a fullelitet meg hoyg marhasag ilyennel jaccani az nagy butasag...
En a hoditos jatekom nagyresze alatt fullelit voltam.Es nagyon mukodik... Ilyet irni hogy a fullelites otthon ul es nezi hogy lerengeti majd kiut fullon...Hát talan az 5 os csopiban en is talalkoztam ilyennel... Messze a fulelitnek lesz a legnagyobb tamadoerteke szöviszinten. Ez azt hiszem teljsen egyertelmu, hiszen a varis esetleg a tolis orinak nem lehet ijj/lo va mert atutik.Igy mondhatjuk hogy ket oritol se kapunk semmi tamadosereget. Mindezt amelett mondom hogy en is elit/ijj/lo ra szavaztam es azzal is vok. |
All times are GMT +1. The time now is 17:02. |