Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Éjszakai védelem bevezetése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4778)

Ati 06-14-2013 10:05

Quote:

Originally Posted by none (Post 303898)
Szerintem az a probléma ezzel, amit Bukta is leírt, 12 órát várni kell szabi előtt, ha akciózott.. gyakorlatilag nem lehetne játszani, ha éjjel szabizni akarna.. ha ez eltörlésre kerülne az is okozhatna problémákat..:) bár, ha csak csökkenne az lehet megoldaná ezt..

Most csak elméleti lehetőségként beszélgetünk erről. Az új faj sincs kidolgozva, ez sincs. A 12 órát ebben az esetben valamilyen módon csökkenteni kellene, vagy más módon reálisan elérhetővé tenni az éjszakai szabit. Ami persze innentől nem feltétlenül éjszakai, hiszen az éjjeliőrök alszanak nappal, ők ugyanezt a lehetőséget használhatnák nappal. A változó munkabeosztáshoz is tökéletesen illeszkedik.

Sami 06-14-2013 10:21

Sztem a szabiidőt lehetne korlátozni is egy bizonyos időintervallumba, ami független lenne minden katonai akciótól. Magyarul szabizni csak este 10 és reggel 6 között lehetne minden nap. És akkor nincs összevissza szabizás. De ez is csak egy ötlet.

Bukta 06-14-2013 10:24

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 303903)
Sztem a szabiidőt lehetne korlátozni is egy bizonyos időintervallumba, ami független lenne minden katonai akciótól. Magyarul szabizni csak este 10 és reggel 6 között lehetne minden nap. És akkor nincs összevissza szabizás. De ez is csak egy ötlet.

Az az amerikánereknek, meg az éjjeliőröknek bukta (he-he), bár szerintem ez az egész nem is nagyon nekik lett kitalálva... :-)

Pacsi 06-14-2013 10:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 303902)
Most csak elméleti lehetőségként beszélgetünk erről. Az új faj sincs kidolgozva, ez sincs. A 12 órát ebben az esetben valamilyen módon csökkenteni kellene, vagy más módon reálisan elérhetővé tenni az éjszakai szabit. Ami persze innentől nem feltétlenül éjszakai, hiszen az éjjeliőrök alszanak nappal, ők ugyanezt a lehetőséget használhatnák nappal. A változó munkabeosztáshoz is tökéletesen illeszkedik.

A rövid szabi azért is jó lenne, mert sokszor egyáltalán nem lenne szükség arra, hogy 3 napot tétlenkedjünk, tehát valamelyest növelné az aktív országok számát. A karácsonyi pár órás szabadságot nagyon szeretjük!

Paliking 06-14-2013 10:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 303877)
Mégegy lehetőség az eddigi ötleteken felül egy olyan csoport, ahol folyamatosan megy ugyan az idő, de a szabi minimum ideje nem 72 óra, hanem például 8 óra.

Ha ez megvalósul, biztosan visszajövök pár lenti orimmal is

Paliking 06-14-2013 10:31

Quote:

Originally Posted by Bukta (Post 303892)
A rövidebb szabiidő nagyon "veszélyes", szerintem.
Fentebbi szinteken (G, főleg B) így is nagyon híg a pontlista.
Csak egy példa: elteszem szabira, alszok egy jót, és reggel nem jövök vissza, délelőtt benézek, szabi vissza, este megint benézek, dobok két hsz-t a fórumra, piacolok, szabi vissza. Minden el van intézve, de "érinthetetlen" vagyok. Nem jó.
Úgy tudnék rövid szabit támogatni, hogy teszem azt elteszem rövid szabira az országot este, és 8 óra múlva (reggel) az ország automatikusan visszajön szabiról. Nem vagyok itt, hát nem vagyok, támadható vagyok, de nem éjjel.
Aki tudja, hogy reggel nem tud visszanézni, teszi hosszú szabira az országát, és akkor jön vissza, amikor akar...
Hmm?

Most is pont olyan érinthetetlen vagyok, mert szabin van az összes lenti orim...

Paliking 06-14-2013 10:32

Nekem tetszik a 8 órás szabi, 3 órás akció utáni elmenetellel.

Ati 06-14-2013 10:34

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 303906)
Ha ez megvalósul, biztosan visszajövök pár lenti orimmal is

Amit beidéztél, az még egy KÜLÖN CSOPORT lehetősége volt a rövidebb szabival, miközben a mostani csoportokban marad a mostani játékmenet.

Ennek továbbvitt verziója, hogy minek erre külön csoportrendszer, ezt akár a mostani csoportokba is be lehetne hozni.

Paliking 06-14-2013 10:36

Igen én is így értettem, a mostani csoportokba betenni

Bukta 06-14-2013 10:36

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 303907)
Most is pont olyan érinthetetlen vagyok, mert szabin van az összes lenti orim...

Ezt szeretnénk elkerülni.
Mármint a sok (mély)szabit.

All times are GMT +1. The time now is 16:38.