Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Klán Mnt (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4725)

Dave 11-08-2012 10:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 300550)
Kérlek, hogy a jelentésedben részletesen számolj be arról, hogy ki az, aki a klánmnt-t javasolta; kik azok, akik támogatták; kik ellenezték; és pontosan milyen viszonyok uralkodtak az 1/A-ban 2006. novemberében, amikor a klánmnt lehetősége bekerült. Részletesen vezesd le azt is, hogy ki "élt vissza" ezzel azóta; milyen viszonyban volt az akkor ott lévő országokkal; milyen viszonyban van a most ott lévő országokkal; és minden egyéb fontos tényezőt, ami közrejátszott ahhoz, hogy egy teljes 24 órás időszak alatt 2 darab mnt elküldése már szörnyen elfogadhatatlan, játékot hátráltató tényezőnek minősüljön.

Mikorra várható a dokumentum érkezése? :)

A klán Mnt önmagában nem egy rossz dolog. Az a rossz, ahogyan működik. A kinek a javaslata, és ki használja lényegtelen. Az a nem mindegy, hogy MIÉRT így működik, hogy gyakorlatilag 100% védelmet núyjt a támadott féllel szemben.

Logikusan támadó sereg indítása közben hogy lehetne már mnt-zni?

Tsobi 11-08-2012 10:38

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 300551)
Az a nem mindegy, hogy MIÉRT így működik

Tökéletesen mindegy, hogy miért, a lényeg, hogy már nem így működik.

Dave 11-08-2012 10:41

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 300552)
Tökéletesen mindegy, hogy miért, a lényeg, hogy már nem így működik.

ez az alap, hogy ne úgy működjön. ne csak onnantól kezdve, hogy elterjedt és mások is tudomást szereztek róla a saját spanokon kívül...

Tsobi 11-08-2012 10:50

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 300553)
ez az alap, hogy ne úgy működjön. ne csak onnantól kezdve, hogy elterjedt és mások is tudomást szereztek róla a saját spanokon kívül...

Széllel szemben kakilsz, ha ezt a gondolatmenetet követed.
Nyilván mindenkinek megvan a véleménye a játékon belüli történésekről, összefüggésekről.. ezeket a hódítós találkozókon ki lehet beszélni, máshol meg nincs értelme.

Dave 11-08-2012 10:54

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 300555)
Széllel szemben kakilsz, ha ezt a gondolatmenetet követed.
Nyilván mindenkinek megvan a véleménye a játékon belüli történésekről, összefüggésekről.. ezeket a hódítós találkozókon ki lehet beszélni, máshol meg nincs értelme.

azért írtam korábban, hogy lehetne még tovább folytatni a gondolatmenetet, de nem teszem.
amúgy meg miért ne mondhatnám el a véleményemet.. úgy tudom, hogy itt még nem tilos. a közmédiában már cenzúrázva van, de itt még azért csak nem köveznek meg érte..

Ati 11-08-2012 10:58

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 300556)
azért írtam korábban, hogy lehetne még tovább folytatni a gondolatmenetet, de nem teszem.
amúgy meg miért ne mondhatnám el a véleményemet.. úgy tudom, hogy itt még nem tilos. a közmédiában már cenzúrázva van, de itt még azért csak nem köveznek meg érte..

A rágalmazásokat mondjuk olyan nagyon nem szoktam csípni. ;)

Goldy 11-08-2012 10:58

Milyen saját spanok?
Aki nálunk tudott erről ő is onnan tudta hogy egyszer velük szemben használták, és megszívaták vele...
Akkor is jelezve volt hogy talán ez így nem jó akkor nem lett belőle téma. Remélem a javítással más érdekek nem sérülnek.

Hex 11-08-2012 11:09

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 300532)
Hát mostmár van.
Hogy nem tisztelitek meg azzal az eddigi legnagyobb klánt, hogy ők maguk döntsék el, hogy ők kicsodák.

Elárulok neked valamit:
A Gun véletlenül oszlott fel. Nem akartuk feloszlatni, de a játékban van egy súlyos hiba, és ezért feloszlott a klán. Írtunk Atinak, aki visszaállította volna a klán nevét, sorszámát és hírnevét, de csak ha pitizünk. Mi erre nem voltunk hajlandóak.

De ha ennyire rettegtek a Big Gun névtől, hívjatok minket, aminek akartok, a csatatéren nem fog segíteni :)

Ha véletlenül oszlott fel, ha nem véletlenül. Nincs a Big Gun.

Tisztítótűz van, értsd meg Te is. És a Tisztítótűz nem egyenlő a Big Gunnal, bár még lehet a valaha volt legsikeresebb klán. De az a klán sajnos már nem létezik. Igen sajnos. Idézőjelek nélkül

Padlócsempe 11-08-2012 11:25

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 300559)
Ha véletlenül oszlott fel, ha nem véletlenül. Nincs a Big Gun.

Tisztítótűz van, értsd meg Te is. És a Tisztítótűz nem egyenlő a Big Gunnal, bár még lehet a valaha volt legsikeresebb klán. De az a klán sajnos már nem létezik. Igen sajnos. Idézőjelek nélkül

Megértem, hogy félelmetesen hangzik, hogy a Big Gun az ellenfél, de ettől még engedjétek meg, hogy mi döntsük el kik vagyunk.

Titeket lehet, hogy a klánnév és a sorszám határoz meg, de minket a tagok és a felfogásunk, hogy kik vagyunk.

Hex 11-08-2012 11:31

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 300561)
Megértem, hogy félelmetesen hangzik, hogy a Big Gun az ellenfél, de ettől még engedjétek meg, hogy mi döntsük el kik vagyunk.

Titeket lehet, hogy a klánnév és a sorszám határoz meg, de minket a tagok és a felfogásunk, hogy kik vagyunk.

kb. a fél Big-Gun szk-án van...
Nem hangzik félelmetesen, hiszen ti is játékosok vagytok, titeket is ugyan úgy le lehet földelni, mint mást játékost, mint engem, vagy akárkit.

All times are GMT +1. The time now is 15:54.