Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Firefox 4 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4535)

Dew 05-09-2011 11:00

kipróbáltam én is most suliban... tetszik! :) leszedem otthon is. tényleg egész gyors lett... kíváncsi leszek a változásra a netbookomon... :)

Dus 05-09-2011 20:06

Én meg felpakoltam a napokban egy Linuxot. Hát ott a Firefox csak úgy repeszt nálam. :)

Ati 05-09-2011 20:08

Én semmi sebességbeli változást nem vélek hosszútávon felfedezni a 3-ashoz képest. Sőt, ez már van, amikor el se indul. Felhozza az ablakát nagynehezen aztán többé nem válaszol. Kezdek egyre kevésbé FF-párti lenni.

Andrew 05-09-2011 20:11

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 286971)
Én meg felpakoltam a napokban egy Linuxot. Hát ott a Firefox csak úgy repeszt nálam. :)

Kipróbáltam a Chrome-ot is... igazából linuxon minden veszett gyors :D Feltéve, hogy működik is :p

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 286972)
Én semmi sebességbeli változást nem vélek hosszútávon felfedezni a 3-ashoz képest. Sőt, ez már van, amikor el se indul. Felhozza az ablakát nagynehezen aztán többé nem válaszol. Kezdek egyre kevésbé FF-párti lenni.

Milyen konfiguráción használod? :o

Ati 05-09-2011 20:13

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 286976)
Milyen konfiguráción használod? :o

Win XP SP3, AMD Athlon 64 X2 Dual 4200+, 2G RAM

Ez a kisebbik gép, az el-nem-indulást ezen játszotta, pont ma reggel.

Dus 05-09-2011 20:28

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 286976)
Kipróbáltam a Chrome-ot is... igazából linuxon minden veszett gyors :D Feltéve, hogy működik is :p

Chrommal nem is a sebesség a gondom. Hanem egyszerűen... fapados. Lehet már annyira nem, én utoljára a 6-os verziót használtam azt hiszem, talán a hetest (bár a 10 van most fent, de csak teszt célokra). De egy csomó minden nekem nem volt jó benne, nem tetszett. Jó, gyors, nagyszerű. Amíg nincs olyan felhasználói élmény, mint FF-el, addig felejtős.

Ati 05-09-2011 20:53

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 286978)
Chrommal nem is a sebesség a gondom. Hanem egyszerűen... fapados. Lehet már annyira nem, én utoljára a 6-os verziót használtam azt hiszem, talán a hetest (bár a 10 van most fent, de csak teszt célokra). De egy csomó minden nekem nem volt jó benne, nem tetszett. Jó, gyors, nagyszerű. Amíg nincs olyan felhasználói élmény, mint FF-el, addig felejtős.

Most 12-es verzió a legújabb, úgyhogy a 6-os óta azért elég sokat fejlődött. :) Például talán az egyetlen böngésző, ami a html5-ös szabványt már kezeli egy ideje. Nem is értem, hogy ez az FF4-ből miért maradt ki.

Dus 05-09-2011 21:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 286979)
Most 12-es verzió a legújabb, úgyhogy a 6-os óta azért elég sokat fejlődött. :) Például talán az egyetlen böngésző, ami a html5-ös szabványt már kezeli egy ideje. Nem is értem, hogy ez az FF4-ből miért maradt ki.

Attól még mert minden pici hibajavítás után kiadnak egy új főverziót nem biztos, hogy olyan sokat javult. :p
De majd rálesek. :)
A HTML5-öt meg még legalább egy évig úgy sem lehet kihasználni, és utána is lesz még egy rakat, régi böngészőt használó felhasználó.

Ati 05-09-2011 21:09

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 286980)
A HTML5-öt meg még legalább egy évig úgy sem lehet kihasználni

A Hódító már használ belőle. ;) :D

Dus 05-09-2011 21:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 286981)
A Hódító már használ belőle. ;) :D

Tudom. De a használ, és a kihasznál nem egészen ugyan azt jelenti :)
A Hódítósok kb. 10%-át érintheti körülbelül. :p És szerintem JQueryvel is megoldható egy hasonló, bár nem láttam működés közben a fejlesztést.

All times are GMT +1. The time now is 20:59.