![]() |
Quote:
Mert sok minden zavaros... |
Itt tartunk most:
Aztán lassan "kőbe véssük", és indulás! :) |
Quote:
Nekem megfelel a 3 órás párbaj 3 perces körökkel, de a 2 órás 2 perces körökkel is, ebben nem igazán tudok dönteni, bár jobban átgondolva: nekem a minél rövidebb párbajok a jobbak, ugye könnyebb rájuk időt szakítani, úgyhogy a 2 órás 2 perces körökkel-re szavazok inkább...:) |
Quote:
Én is arra gondoltam, hogy minél rövidebbre kellene fogni a párbajokat, ezért kérdéses számomra a 3 óra. |
Quote:
Max 2 órás párbajok legyenek sztem 2 perces körökkel... De ha a többség akar 3 órás párbajt, akkor is legyen köztük olyan, amelyikben 2 perces körök vannak.... |
Legyen 3 órás párbaj is, 2 perces körökkel...
Az már 90 kör... Mindenkinek a legrosszabb havi teljesítménye essen ki a végelszámolásból... A jelentkezésnél megint ne látszódjon, hogy ki ill. hány fő van már ott... Ui.:Mikor lehetne egy két perces párbajt tesztelni? Mert ugye, akkor az első kör csak 1 perc lenne, kell egy kis gyakorlás... Kérdésem: Mi alapján lesz a nem alap felállású párbaj kiírva? Mert úgy lenne értelme, ha Te gondolnád át, nem mi tennénk rá javaslatot, mert ugye, akkor máris olyat javaslok, amilyet esetleg már toltam... Ezeket a nem alap párbajokat tudni fogjuk egész évre előre? Pl. május: 200 hekis, 100 ijjas/200 lovas/10 tolis/150 varis párbaj, véletlen fajjal, 3 órás/2perces kv-k Vagy majd minden hónap előtt tudjuk meg? Mert gondolom, egy hónapon belül csak egyforma párbajok lesznek... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
De gondolom, egy hónapon belül minden párbaj egyforma lesz, ugye?
|
Quote:
|
Quote:
Ha véletlen faj/szem 600 katonával, akkor egész hónap olyan... Az így jól hangzik... Holnaphoz 2 hétre március, lassan akkor lehetne kőbe vésni a dolgokat... 2 hete nyílt a topic, aki eddig nem fejtette ki a véleményét.... |
All times are GMT +1. The time now is 05:01. |