Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hiénázás A-ban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4454)

Princ 12-18-2010 13:15

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273436)
28 voks után is kb úgy áll a szavazás, ahogy vártam...
Mégsem olyan csúnya-csúnya dolog az a hiénázás :)

Hm. A demagógia tankönyvébe egy szép példa. De nem csuknak le érte - és ez a fő! :)

Pool 12-18-2010 14:20

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 273438)
De sokaknak nem volt megfelelő opció,ahogy nekem se. a játék része és hülye aki nem használja ki a lehetőségeket ez igaz. Viszont elitélem azokat a hiénákat, akik csak így haladnak miközben lenne lehetőségük rendesen is ütni.
A csak 1 maradhat -ra is azért fújtunk és fújjunk mai napig, mert amig elhaladtunk melettük anno orinként 1500-1600hekit szedtek le rólunk hiénaként. Dragi te még akkor közel nem voltál a klánhoz. És a legfőbb gondunk ezzel az volt, hogy megvolt az aktivitásuk,mert 0-24-ben mindig volt bent valaki, és több orijuk is ugrasztható volt ha kellett. bármikor támadtuk őket reggel,este nappal éjszaka,mindig jött a szembesereg, pontosan kiszámolva hogy hiába koptatsz. nem értettem hogy miért kell ilyen módon haladni egy olyan klánnak, akinek van vagyona,van 24órás távol és pontlista figyelés,van tapasztalat és tudás. Nagyon jó kis egyéni csatákat vivtam velük, és nem volt könnyü túljutni az egész bagázson,és mégse haladtak semmit sem nyilt támadásokkal.

Pont erre igaz az, hogy mindenki úgy boldogul, ahogy tud...
Ők így akartak/tudtak :)

Pool 12-18-2010 14:20

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 273440)
Hm. A demagógia tankönyvébe egy szép példa. De nem csuknak le érte - és ez a fő! :)

A szó melyik jelentésére gondolsz most?

Kutyuleee 12-18-2010 14:34

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273449)
Pont erre igaz az, hogy mindenki úgy boldogul, ahogy tud...
Ők így akartak/tudtak :)

de az sem igaz rám, mert az ilyeneket itélem el,akiknek lenne lehetősége rendesen haladni és mégse teszik.

Tibu is úgy boldogul(t) ahogy tudd, mégis elitélted :)

Princ 12-18-2010 14:42

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273450)
A szó melyik jelentésére gondolsz most?

Önmagukban lévő igazságok félrevezetővé tételére. Mondok egy példát, nemrég láttam a híradóban (nem szó szerint természetesen): a munkanélküliség csökkenése javuló tendenciát mutat kétezerkilenc azonos időszakához képest. (ez ma különösen divatos)

rosszabb dologhoz viszonyítottak egy kevésbé rosszat - így lett a dologból Jó

Pool 12-18-2010 15:16

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 273453)
de az sem igaz rám, mert az ilyeneket itélem el,akiknek lenne lehetősége rendesen haladni és mégse teszik.

Tibu is úgy boldogul(t) ahogy tudd, mégis elitélted :)

azért a kettő nem ugyanaz

meg én tettem ellene, itt meg sokan csak sírnak a hiénák ellen :)

Pool 12-18-2010 15:21

Mégis, milyen opció hiányzik még a szavazásból?

Princ 12-18-2010 17:23

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273459)
Mégis, milyen opció hiányzik még a szavazásból?

Megnéztem a szavazásod, hát érdekesre sikerült. Először megkérdezed hogy a játék része-e. Utána rögtön hogy elítélik-e. Nagyon jó. A kettőnek elvileg nincs köze egymáshoz be lehetne jelölni több opciót is, de így az 'ítélet' valami nem idevaló dolgot aposztrofál. Anarchoz tudnám kötni, mint nem evilágihoz.
Nem meglepő ezek után, hogy 20 oldalon keresztül arról szól a fáma, ki milyen alacsonyra tartja, és te mégis képes vagy kijelenteni a végén hogy ez nem is olyan rossz. :confused:

Pool 12-18-2010 17:29

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Pool 12-18-2010 17:30

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 273464)
Megnéztem a szavazásod, hát érdekesre sikerült. Először megkérdezed hogy a játék része-e. Utána rögtön hogy elítélik-e. Nagyon jó. A kettőnek elvileg nincs köze egymáshoz be lehetne jelölni több opciót is, de így az 'ítélet' valami nem idevaló dolgot aposztrofál. Anarchoz tudnám kötni, mint nem evilágihoz.
Nem meglepő ezek után, hogy 20 oldalon keresztül arról szól a fáma, ki milyen alacsonyra tartja, és te mégis képes vagy kijelenteni a végén hogy ez nem is olyan rossz. :confused:

Én amúgy nem kérdeztem semmit, feldobtam 4 lehetőséget, amit gondoltam a hiénázásról...
De ha jobbat tudsz elő vele...

All times are GMT +1. The time now is 22:55.