Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Ki mennyire utálja Ildeet? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4382)

Pool 10-12-2010 13:33

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 266767)
Hat emlexem regebben nyitogattal te is egy csomo topicot, melyeket vegul Ati zarolt le. Az mi volt? Feltunesi viszketegseg?
Mostantol mindenki aki topicot nyit az bizonyara ebben szenved. Az hogy felvetettem par temat ami engem erdekel, nem hinnem hogy idesorolhato.

Muti már azokat, amik azért lettek zárolva, mert nem volt létjogosultságuk...
az, hogy teleoffolták, meg összevesztek állandóan egy topicban, nem miattam volt

Pool 10-12-2010 13:34

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 266776)
Hat szerintem azert eleg sokan emlekeznek ram ahhoz hogy ezt megtudjak itelni.

Nekem fingom sincs, ki vagy, de gondolom vmi feltűnési viszketegségben szenvedő nőnemű egyén, akit otthon elhanyagolnak...:)
bár, érthető miért....

J.Ati 10-12-2010 13:36

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 266782)
(Az meg legfeljebb csak az én szememet szúrja, hogy fakultatív módon használod az ékezeteket

És tényleg :D
Lehet, csak kipróbálta milyen úgy írni :)

Teged zavar az ekezetlen iras? :D
Na, de ne maaaaaar

Ildee 10-12-2010 13:38

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 266785)
Nekem fingom sincs, ki vagy, de gondolom vmi feltűnési viszketegségben szenvedő nőnemű egyén, akit otthon elhanyagolnak...:)
bár, érthető miért....

Hat valoban elhanyagoltak, ugyanis nekem nem volt se anyam se apam, bar szamomra nem ertheto h miert tesz ilyet egy szulo, de probald mar ki milyen, aztan meglatjuk mennyire leszel elviselhetetlen, bar te igy is az vagy.

Ildee 10-12-2010 13:39

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 266782)
Mindenféle értelmes előzmény nélkül előrukkolsz ezzel az értelmes témával, aminek az öncélú kötekedésen kívül nincsen semmilyen értelmes célja.
(Az meg legfeljebb csak az én szememet szúrja, hogy fakultatív módon használod az ékezeteket (mondjuk ez egy picit grammar nazi-ság :D), illetve a 'hat/hát'-as téma is...)

Nincs magyar billentyuzetem.

Pool 10-12-2010 13:40

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 266794)
Hat valoban elhanyagoltak, ugyanis nekem nem volt se anyam se apam, bar szamomra nem ertheto h miert tesz ilyet egy szulo, de probald mar ki milyen, aztan meglatjuk mennyire leszel elviselhetetlen, bar te igy is az vagy.

Akkor Te egy klón vagy? :eek:
Attól, hogy vki árva, még nem feltétlenül lesz ilyen, mint Te...

Ugye, nem idegesítelek? :)

Vent 10-12-2010 13:41

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 266794)

ugyan mar Ildi, mindenkinek az eleteben voltak toresek, tragediak. nekem is, de ettol fuggetlenul igyekszem javulni, fejlodni, jobba valni..
ne sajnaltasd magad!

Kubbi 10-12-2010 13:41

Én nem utállak, de tényleg zavaró az a sok hat meg hát...
és nem értem, ha igazat adsz a megszólóknak,
akkor miért csinálod csak azért is?!

Ildee 10-12-2010 13:42

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 266796)
Akkor Te egy klón vagy? :eek:
Attól, hogy vki árva, még nem feltétlenül lesz ilyen, mint Te...

Ugye, nem idegesítelek? :)

De igen, es nem vagyok arva, hanem eldobtak a szuleim ami tzalan meg rosszabb es elarulom neked, hogy a hozzam hasonloak tobbsege erettsegizetlen, es tolvaj lesz, szoval igazad van nem mindegyik olyan mint en.

Ildee 10-12-2010 13:43

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 266799)
Én nem utállak, de tényleg zavaró az a sok hat meg hát...
és nem értem, ha igazat adsz a megszólóknak,
akkor miért csinálod csak azért is?!

azt csak poenbol, de igyekszem leallni vele.

All times are GMT +1. The time now is 09:53.