![]()  | 

B-ben ezer korre keresunk 1650 hektar korul negyedik tagot, orias fajjal, hadisvaris posztra. Ha valami celod van az 1000 kor alatt, segitunk! 
	A cel: 1k kor, majd 2 kor fagyasztas, es utana 1k kor utan fordulas. Ha aktiv vagy, az sem olyan nagy baj, ha csak A-ba szeretnel lepni 1k kor utan, abban is segitunk. Ide irj: Instant Poison (#210497)  | 

sziasztok. 
	W-be keresnénk 1 vagy 2 tagot. jelentkezni itt lehet: Vitam et sanguinem (#105501) [5/W]  | 

Sziasztok! 
	3/Ibe keresünk egy hadis országot szövetségbe 1100 hektárra. Jelentkezni itt privát üzenetben lehet. A részleteket megbeszéljük.  | 

Sziasztok! 
	B-be keresnék 1500 hekin vagy följebb 5 szemes, pénzügyileg rendbenlevő ork hadimnak szövetségeseket! Érdeklődőket itt: Kard-szárnyú lepke (#442288) [2/B]  | 

Sziasztok!  
	L-be keresünk egy vándor hadivarit, lehetőleg óriást. Érdeklődni itt lehet: 650064  | 

Kedves játékosok! 
	A-ban ismét elfogyasztottunk egy szövetségest. A távozásával igazán nagy űrt hagyott maga után, úgyhogy kösse fel a gatyát, aki szeretne csatlakozni. Elvárjuk: - az aktivitást - az elhivatottságot - az állandó elérhetőséget, ha úgy hozza a helyzet, ne kelljen végignézni, hogy beütnek - a klánérdek előtérbe helyezését Cserébe adunk: - jó társaságot, tele célokkal és lelkesedéssel - anyagi biztonságot az esetleges feljutáshoz - nagy kláncsatákat - minimális szürke országot Aki érdeklődik, az a 252625-re írjon nekem egy bemutatkozó levelet.  | 

Sziasztok! 
	Nem tudom olvasgatja e ezt a részt egy 5. szinten lévő játékos, de azért megpróbálom. Csak tömören és egyszerűen. :) Szövetségembe keresek 3 tagot, KEZDŐ is lehet. Csak annyit kérek, hogy legyen napi többszöri belépés. Lehetőleg a 400. hely felett legyél A többit levélben vázolom. :) Akit érdekel az üziket ide: #663291 Üdv.: Bomi  | 

Quote: 

A legcélravezetőbb mindenképp a Hódítón belül, a Diplomácia menüpontban feladni a hirdetéseket, mert 9 darab 5. szintű csoport van. Hiába olvassa itt valaki az 5. szintről, 9:1 az esélye annak, hogy Veled egy csoportban van. :) A Diplomácia menüben viszont 100%, hogy azok olvassák, akik Veled egy csoportban vannak.  | 

Quote: 

elfelejtettem írni, hogy 5/X-es csopiról van szó :)  | 

Quote: 

Vagy lehet, hogy csak türelmetlen vagyok, dehát....  | 
| All times are GMT +1. The time now is 07:14. |