Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Adjuk vissza a felelfet a fenti csoportoknak! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4320)

Dew 08-28-2010 12:03

amúgy nem tudom miért ne hajtana hasznot a lopás... csak jól kell célpontot választani... rengeteget össze lehet lopkodni! "Aki kicsit nem becsüli, nagyot nem érdemli!" Ne akarj egyből 4 milliárdot lopni... :)

RRRrrr 08-28-2010 13:08

Sok profi, hogy védi az orkját:DDD
Már nem lenne elég 20bank 20k hekin, hanem 40kell:)) =)
(tudom,soha az életben nem jut fel 10k hekire sem egy feles, pont az ilyen hszek miatt mint a Poolé is kezdetek óta)
Minden ország 4yardokkal szaladgál, lopni nem lehet belőle, tekizni meg nem érdemes, mióta létre lett hozva a milliótrillióbillió tekercs.
Erre meg erősítsük az orkot topic? Nevetség

Redback 08-28-2010 13:10

a bankos ötletet jó dolognak tartom :)

RRRrrr 08-28-2010 13:17

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 261791)

Én is egynek, de attól az még kevés sztem. Túl könnyű eltávolodni tőle annyira, hogy lopni nullát tudjon, de sereget azért még kényelmesen lehessen rá engedni, főleg egy vándor szemmel.
Abban igaza van Poolnak, hogy amig ez a 10k-s értékhatár megvan a lopásoknál, addig felesleges bármit erősíteni rajta. Dehát ez is önös érdekből lett bevezetve, mikor jópár év után rájöttek a "profik", hogy az igazi érték a föld, és elkezdett mindenki hadizni. Aztán várhatjuk mikor tünik el:D

Pool 08-28-2010 14:07

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 261790)
Sok profi, hogy védi az orkját:DDD
Már nem lenne elég 20bank 20k hekin, hanem 40kell:)) =)
(tudom,soha az életben nem jut fel 10k hekire sem egy feles, pont az ilyen hszek miatt mint a Poolé is kezdetek óta)
Minden ország 4yardokkal szaladgál, lopni nem lehet belőle, tekizni meg nem érdemes, mióta létre lett hozva a milliótrillióbillió tekercs.
Erre meg erősítsük az orkot topic? Nevetség

Sztem eltévedtél, ez még nem az erősítsük az orkot téma...

none 08-28-2010 14:26

Quote:

Originally Posted by andriss (Post 261785)
amúgy nem tudom miért ne hajtana hasznot a lopás... csak jól kell célpontot választani... rengeteget össze lehet lopkodni! "Aki kicsit nem becsüli, nagyot nem érdemli!" Ne akarj egyből 4 milliárdot lopni... :)

ehhez azért hozzá szólok.. kb 3 éve voltam felessel először, utána másodszor kb fél éve.. ugyanannyi energia befektetéssel 3 éve több, mint 4 mrdot gyűjtöttem 1k kör alatt most meg alig 400 millát..:)

-Ricsi- 08-28-2010 17:18

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 261791)

én is!
csak kevésnek...

Rob 08-28-2010 17:58

kár ezen hezitálni. a tolvaj (félelf) piacfüggő, hiszen, ha drágák a különböző javak megéri lopni őket. a piac önszabályozó, ha nem lehet eladni a portékát akkor kevesebb termelő lesz és újra drágul minden. ha pedig beáll az általános drágulás akkor ismét megjelennek a tolvajok. véleményem szerint kár belenyúlni egy olyan jól felépített fajba mint a félelf. az idő megoldja a problémát és újra lesz létjogosultságuk.

-Ricsi- 08-28-2010 21:37

Még egy ötlet, hasonló, de nem ugyanaz.

200% Tolvaj készültség.

RRRrrr 08-28-2010 21:41

Quote:

Originally Posted by Ricsi MUD (Post 261860)
Még egy ötlet, hasonló, de nem ugyanaz.

200% Tolvaj készültség.

Akkor már inkább az, hogy ne fáradjanak el 50%-nál. Igy többször lopnak, de egyre gyengébbek ugyi...

All times are GMT +1. The time now is 23:50.