Quote:
Originally Posted by Joshi
(Post 266886)
Tisztelt Vitya (Ezt komolyan mondom)
Nem szoktam ide írni( tán ha kétszer tettem :) ), de reagálnék a leírtakra.
2 évig voltam tagja a klánnak. A te kérésedre csatlakoztam elfként a Black dragonba. Szép 2 év volt. Klánérdekből , taktikából nyár elején egy akció miatt ideglenesen kitettél. Majd az akció után,a késöbbi támadóbb klánfelállás indokával nem velem képzelted el a továbbiakat:) Mejegyezném, azóta nem igazán találkoztam az események között ennek a támadóbb szellemü felállásnak az eredményével. Nincs ezzel semmi gond. De én nem távoztam se pénzzel se vagyonnal. Se szó nélkül:) Ja és nem vagyok azóta sem igazolt tagja más klánnak.
De mindentől függetlenül tényleg szép 2 év volt. Remélem lesztek még feljebb is. Talán egyszer a csúcson. Ehez kívánok nektek sok sikert.
Joshi
|
Szia Joshi!
Bizony így van. Nem léptél le semmivel, nem hagytál cserben minket. Tényleg szép két év volt. Viszont a taktikának be kell érnie. Egyéni ütéseket láthattál szép számmal, igaz nem a nagy országoktól. De ha majd beérett a taktika, akkor majd lesz ám szüret. :)
Egyébként pedig az általad írt támadó taktika nem azt jelenti, hogy mint a gép, ütni kell, hanem azt, hogy nem védjük a seggünket, hanem, ha helyzet adódik, akkor megyünk, mint a gép, és ahogy tudhatod is, minden klánütésnek meg kell termelni az árát.
|