![]() |
Quote:
|
|
Na mindegy, azért ha van valaki, aki tudja is rá a választ, meg segíteni is akar, cseszegetés nélkül, az legyen szíves megmondani.
Nem tetszik ez a 2007-es, mert még egy normális beállítások menüje sincs, és tapasztalat nélkül nem találok meg benne túl könnyen dolgokat. Egy olyasmire gondolok, mint ahogy a word-ben be lehet állítani az automatikus javítást. |
Quote:
Quote:
Köszi Hex, tudtam, hogy téged kell keresni, csak ugye éppen szunyókáltál :P Nagyon köszi! :) Mégiscsak én vagyok a noob. :) |
srácok ne kapjatok már össze :)
mind a ketten elvetettétek a sulykot egy kicsit, bár az is igaz, hogy ha valaki hirtelen csöppen bele az office 2007-be, akkor elsőre (saját magamból indulok ki) átláthatatlan a felépítése, mivel teljesen más, amihez szokva voltam. Ezért is szoktam egy office 97-2003 skint feltenni, hogy tudjak az új és a régi menürendszer között mozogni, bár win reinstallkor a lustaságom miatt nem tettem fel. |
Quote:
|
Quote:
|
kicsit lemaradtam a segítségnyújtással, én azt javasoltam volna Vityu, hogy hagyd a fenébe az egészet.. :D
|
Egy kicsike segítségre lenne szükségem. A probléma az, hogy kellett csinálni pontXY diagrammot, ahol az értéktengely tengerszint feletti magasság, a kategóriatengely egy távolság. Azonban a kategóriatengelyen km-ben kéne megadni a távolságot, a táblában viszont méterben szerepel. Segédcellák használata nélkül meg lehet valahogy csinálni?
|
Én kétlem, ennyire nem intelligens az excel.
|
All times are GMT +1. The time now is 06:46. |