![]() |
Quote:
|
Köszi Ati! Egy tévécsatorna kinyírt 2 kiváló sci-fi sorozatot? Az, hogy lehet? Nem értem az összefüggést.
|
Quote:
|
Amíg a kereskedelmi csatornák reklámbevételei határozzák meg, hogy mi lesz egy sorozattal, addig az ő kezükben van egy-egy sorozat sorsa. Voltak már próbálkozások netes sorozatokra, amiket nem a kereskedelmi csatornák, hanem közvetlenül a nézők finanszíroztak a sorozat részeinek megvásárlásával, de úgy tudom, hogy egyik se igazán váltotta be a hozzá fűzütt reményket. Nagyon sokan inkább illegális forrásokból jutottak hozzá ezekhez is, ezzel halálra ítélve ezeket a sorozatokat is. (Vagy csak egy volt? Meg nem mondom, hogy melyik volt ilyen...)
|
Quote:
nemtom mivan most ezzel a sorozattal de azthiszem rá gondolsz ati 3 évadot láttam belole |
Quote:
|
Quote:
|
Megnéztem...
Nem volt rossz, első két évad kifejezetten izgalmas volt. Aztán a 3. évad az nagy visszaesés volt és ez kitartott egészen a 4. évad közepéig legalább. Utolsó pár részt ismét megnyomták. A vége nem lett rossz, de (SPOILER) nem tetszett, hogy szinte tiszta "happyand" lett csak. Egy 10-es skálán egy erős 8-ast vagy gyenge 9-esre tudnám osztályozni. A port-on 9-est nyomtam neki. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:33. |