![]() |
Quote:
Sőt, most volt egy szövi-mf harcom, és mire sikerült "rávennem" a szövetség tolvaját, hogy ne lopja a tekercseimet, már ellopott legalább 50milla értékűt. Többe volt nekem, mint neki. Quote:
Vagy az elf? Igazán a hadi tekercsek bónusza nem elég neki, mert kevés ember fér el a barakkjaiban. Egyedül a védelemre van bónusza, ami inkább azt teheti lehetővé, hogy valaki tolvajnak használja... Quote:
A hadisok jók, mert magadhoz igazíthatod. Ha gép előtt vagy mindig, akkor hadizhatsz orkkal, törpével. Ha kevesebbet, akkor ott a gnóm, óriás... Ha tolvaj akarsz lenni: gép előtt vagy, akkor merész feles. Ha kevesebbet vagy a gép előtt: gnóm, elf. Sőt, a gnómból hadi tolvajt is csinálhatsz.. Nem értem, hogy mivel kell ide nagyobb változatosság... |
off:
ÉN pl örülnék, ha az elf megint jó lenne tolizni... Ha már így feltetted a kérdést Ati. :D on: |
Quote:
-Én nem arra céloztam, hogy könnyű, hanem arra, hogy jóval könnyebb, mint korábban. (ha nem így van cáfolj meg) -És azt se írtam, hogy nem kell figyelni, csak annyit, hogy kevesebb figyelemmel is megelégszik és nem kell a tekivel játszogatni. (és alapból is... melyik faj nem igényel figyelmet? :D) -Azt is írtam, hogy ha csak törpét tudsz lopni nyersiért, akkor kifizetődőbb, ha egyenesen törpével vagy. Végülis ha nem csak olvasod, hanem át is gondolod, értelmezed, amit mások írnak, akkor elkerülheted, hogy felesleges hsz-eket gyárts és nem az fog lejönni, hogy bele akarsz kötni az élő fába is. Sajnálom, hogy beálltál a sorba... |
Quote:
És mivel unalmas, és mostanában kevesebb a tolvaj, bőven nagyobb nyugalomban van a törpe. Akkor le lehet lopni nyersre, és tekercsre is a tk végén, mert közel sem 100%, hogy egyáltalán néz magán nyitottat... Lehet, hogy a tolvaj életképtelen B-ben, és már G-ben is talán, de hadisabbá téve nem. És miért nem jó a hadi tolvaj? Ugyanúgy átlopod vele azokat, akiket eddig, mert nekik is kevesebb a tolvajuk, csak nagyobbat védhetsz vele... És még valami: azt, hogy a tolvajok "kihalnak" nem a fejlesztések okozták, hanem mi magunk. Nem védik a javakat többet, mint régebben. Csak mások a módszerek. |
Quote:
Akkor a többi nem barakkba megy, hanem váltva toronyba is. A környék csökkenő tolvajszáma nagyobb védelmet ad, biztonságosabban lehet lopni. :) Ez most kár? Van hadi-tolvajotok? Nekem nem régen volt egy. Nem loptam vele. Miért nem? Mert volt annyi pénzem, hogy ne akarjak nagyon többet. Kaját loptam, minimális nyerset, és éplistáztam. És asszem mindezt 18% kocsmával, hogy közben földelni is tudtam... Nem tudom, hogy mi az, ami ennél több, és kell... Nem lehet lopni? Nem mi tehetünk róla. Ha neked megírnák, hogy: Hali! Tegyük könnyebbé a tolvajok életét, és bontsuk a bankokat, a tekercstartalékot felejtsük el berakni, ne rakjuk fel a könyvtárkulcsot... Te mit szólnál? Simán így cselekednél? :eek: |
Quote:
NEM szeretnék újabb toli fajt. jó ez így, ahogy van. egyébként is, ez nem az a topic, "általános beszélgetések a hódítóról", ennek keretében leírtam a véleményemet, ami egyébként tény: jóval több a hadis faj a játékban, mint a tolis, vagy pláne a varis. nincs benne javaslat, nincs benne kritika, ha olyan jön rám, megkeresem a megfelelő fórumot hozzá. hogy akkor egyáltalán miért írtam le a nyilvánvalót? mert beszélgetni szerettem volna róla, megtudni, másnak mi a véleménye erről. megtudtam: ostobaság (a tény!!!), olvassam a súgót, és egyébként is minek írok, mikor megvannak a megmondóemberek, és csak nekik lehet igazuk. |
Takanohana: Nem mi nem értjük szerintem, hanem Te. :)
Te azzal kezdted, hogy az alsó csoportokban dől inkább hadi felé a játék (ami nem igaz), mert ott több a hadis faj, mint a többi. Ez nagyon nem igaz. A lentebbi csoportokban, főleg 5. szinten rengeteg toli ország is van. Vari kevésbé van, max nagyon lent, mert életképtelen. De nem azért, mert nincs varis faj. Hanem mert egyszerűen gyenge. És nem azért van sok hadis ország, mert sok a hadis faj. Azért van sok hadis ország, mert a föld az érték, amit el kell venni és meg kell tartani. És hadis országgal sokkal könnyebb haladni lent, mint mással. Ezért van hadis ori, nem azért mert rossz a fajok aránya... Akkor lenne igazad, hogyha a játékosok véletlenszerűen választanának fajt, és utána néznék meg hogy mit tud, és aszerint épülnének. Ezért írta Ati azt, amit írt. De ez nincs így. Először a játékstílust kell kiválasztani, és utána a hozzá tartozó fajt megkeresni és választani. |
Quote:
Beszélgethetsz bármiről, de akkor ne úgy tedd, hogy: Akkor most beszélgessünk! Legyen javaslatod, elképzelésed, érveid, védd meg, indokold, győzz meg másokat. Mind azért vagyunk itt, mert szeretjük a játékot. |
Vityu!
Quote:
-ha "varázsló" zombi akarok lenni, megtehetem -ha varázsló ember, megtehetem -ha toli-hadi félelf... azt is megtehetem Quote:
Quote:
Félelf az toli, nem haditoli. Legalábbis nálam. Az más kérdés, hogy szöviben, azért adhat pár lovat, de egy feles szöviben régen a pénz forrást jelentette és annak a védelmét. Quote:
|
Quote:
Szóval ettől még nem a hódító a rossz, hanem változtak a stratégiák és mi magunk alakítjuk az árakat. |
All times are GMT +1. The time now is 17:04. |