![]() |
Quote:
|
nekem tetszik a javaslat, aki hadi akar lenni, annak jobban megérheti ezt választani a tudóssal szemben, és tekiket se kell többet tartani:D
|
Nekem is tetszik, mert más fajok is erősödnek, tehát pl egy elf beütéséhez nem kell konkrétan orknak lenni, viszont a topic nyitásakor amit monró irt felsorolás melyik fajok mennyi %-ot kapjanak, én a 14%-osból kivenném a törpét, és áttenném a 12%-oshoz, mivel a törpe elég hadi a 40% hadügyi teki és a barakkban elférő 62.4 kattincs miatt. Aki ügyes hadizik vele sem gond feljebb lépni. A többi stimm abszolúlt :)
|
Quote:
|
Quote:
szóval szerintem azért nem nyúl bele az egyensúlyba, mivel nem növel semmilyen eddigi maximumot. (eddig ugye az ork a legerősebb hadis, ez ez után is így marad.) az egyetlen negatívuma ennek a szemnek, hogy a H5tools mehet a kukába... :D kell írjak egy sajátot... :p |
SiQ: Igen, valóban igazad van, annyira nem gondoltam bele.
|
Quote:
A másik érvedre legszivesebben három pontot irnék, de inkább írok egy példát. Legyen egy személyiség, amitől az Élőhalott 1%-al bénább hadis lesz, mint az Ork, szerinted belenyúltam az egyensúlyba vagy nem?:) |
Quote:
Akkor kiegészítem úgy, hogy azért nem annyira bántja szerintem az egyensúlyt, mert mindegyik fajt erősíti egy kicsit, kivétel a jelenlegi legerősebbet, de az így is a legerősebb marad, és nem 1%-kal, hanem fölényesen. Nahh de mindegy, ez már csak meglátás, és felfogás kérdése... :) |
Quote:
|
Quote:
mért, szerinted nem?? ha beválasztja valaki félelffel a tábit akkor igen, hadilag őt is erősíti! Nehogy abba köss már bele, hogy mért nem ad bónuszt a félelfnek lopásra, vagy én már nem is tudom... :confused: |
All times are GMT +1. The time now is 00:07. |