Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Tábornok személyiség módosítása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4028)

Padlócsempe 01-19-2010 21:50

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 237728)
nem azért támogatom... :) nekem tetszik, hogy a többi faj is kaphatna duplabónuszt a végén, ha már az összes tábival kimegy, ugyanakkor ez egy olyan módosítás, ami nem borogat semmiféle egyensúlyt, mert ettől még nem lesz erősebb a jelenlegi legerősebb hadis, az ork. És igazából ahogy valaki mondta ez egy feltételes hadi bónusz, szóval csak akkor ér valamit, ha utána megvonom magamtól a reagálás lehetőségét.

Az összes eddigi javaslat közül talán ez az ami a legjobban belenyúl a játék egyensúlyába. (Leszámitva, mikor valaki azt vetette fel, hogy induljon újra 200 hekiről az egész 1/A :D)

Gabro 01-20-2010 05:45

nekem tetszik a javaslat, aki hadi akar lenni, annak jobban megérheti ezt választani a tudóssal szemben, és tekiket se kell többet tartani:D

Iron 01-21-2010 10:13

Nekem is tetszik, mert más fajok is erősödnek, tehát pl egy elf beütéséhez nem kell konkrétan orknak lenni, viszont a topic nyitásakor amit monró irt felsorolás melyik fajok mennyi %-ot kapjanak, én a 14%-osból kivenném a törpét, és áttenném a 12%-oshoz, mivel a törpe elég hadi a 40% hadügyi teki és a barakkban elférő 62.4 kattincs miatt. Aki ügyes hadizik vele sem gond feljebb lépni. A többi stimm abszolúlt :)

siQ 01-21-2010 11:33

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 237875)
Nekem is tetszik, mert más fajok is erősödnek, tehát pl egy elf beütéséhez nem kell konkrétan orknak lenni, viszont a topic nyitásakor amit monró irt felsorolás melyik fajok mennyi %-ot kapjanak, én a 14%-osból kivenném a törpét, és áttenném a 12%-oshoz, mivel a törpe elég hadi a 40% hadügyi teki és a barakkban elférő 62.4 kattincs miatt. Aki ügyes hadizik vele sem gond feljebb lépni. A többi stimm abszolúlt :)

Szerintem nem jó ha nem egységes az utolsó tábornok szabálya. Nem lenne értelme mindegyik fajra személyre szabottan megváltoztatni, mindegyiknél ugyanúgy legyen számolva.

Dynosaur 01-21-2010 13:28

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 237729)
Az összes eddigi javaslat közül talán ez az ami a legjobban belenyúl a játék egyensúlyába. (Leszámitva, mikor valaki azt vetette fel, hogy induljon újra 200 hekiről az egész 1/A :D)

(azt hittem már írtam erre... fúú... megint jó keveseket alszom... :()

szóval szerintem azért nem nyúl bele az egyensúlyba, mivel nem növel semmilyen eddigi maximumot. (eddig ugye az ork a legerősebb hadis, ez ez után is így marad.)

az egyetlen negatívuma ennek a szemnek, hogy a H5tools mehet a kukába... :D kell írjak egy sajátot... :p

Iron 01-21-2010 13:31

SiQ: Igen, valóban igazad van, annyira nem gondoltam bele.

siQ 01-21-2010 14:25

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 237882)
szóval szerintem azért nem nyúl bele az egyensúlyba, mivel nem növel semmilyen eddigi maximumot. (eddig ugye az ork a legerősebb hadis, ez ez után is így marad.)

az egyetlen negatívuma ennek a szemnek, hogy a H5tools mehet a kukába... :D kell írjak egy sajátot... :p

H5 tools -ot már eddig is javitani kellett fejben néhány esetben.

A másik érvedre legszivesebben három pontot irnék, de inkább írok egy példát. Legyen egy személyiség, amitől az Élőhalott 1%-al bénább hadis lesz, mint az Ork, szerinted belenyúltam az egyensúlyba vagy nem?:)

Dynosaur 01-21-2010 15:59

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 237885)
A másik érvedre legszivesebben három pontot irnék, de inkább írok egy példát. Legyen egy személyiség, amitől az Élőhalott 1%-al bénább hadis lesz, mint az Ork, szerinted belenyúltam az egyensúlyba vagy nem?:)

hmm... igen... de azért az új tábi nem ennyire radikálisan növel... :p

Akkor kiegészítem úgy, hogy azért nem annyira bántja szerintem az egyensúlyt, mert mindegyik fajt erősíti egy kicsit, kivétel a jelenlegi legerősebbet, de az így is a legerősebb marad, és nem 1%-kal, hanem fölényesen.

Nahh de mindegy, ez már csak meglátás, és felfogás kérdése... :)

Kubbi 01-21-2010 16:09

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 237890)

Akkor kiegészítem úgy, hogy azért nem annyira bántja szerintem az egyensúlyt, mert mindegyik fajt erősíti egy kicsit, kivétel a jelenlegi legerősebbet, de az így is a legerősebb marad, és nem 1%-kal, hanem fölényesen.

Az embert, és a félelfet is?

Dynosaur 01-21-2010 17:45

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 237891)
Az embert, és a félelfet is?

nem hittem, hogy valaki ebbe fog belekötni... :eek: :mad:

mért, szerinted nem?? ha beválasztja valaki félelffel a tábit akkor igen, hadilag őt is erősíti! Nehogy abba köss már bele, hogy mért nem ad bónuszt a félelfnek lopásra, vagy én már nem is tudom... :confused:

All times are GMT +1. The time now is 00:07.