![]() |
igazábol aanarchban ez nagyon megnehezitenéi a házfree meg 5%házas orkozást mert ha elfogy a piac akkor ugye lopni kell az emberkéket az azonositatlan 500k lakosu oribol a lakosokat hogy 24 orában tudjon lopni/utni az orkinca :D
de ettol fuggetlen meg lehet oldani hogy kevésbé energiatakarékosan pár koronként fokozni es lopni embert máshonnan :) annak ellenére hogy láttam már 8aska orkot fedezni ami rohadtul nem is teccett lehet még orulnék is neki ha elakadna picit :D emberileg jo gyerek de amugy nem komálom a kék lámákat jo 8asal nem volt láma de azért észrevettem nem idohiány hanem játéktudásbeli hianyosságokat is nomeg orkal fedezni hát a hajamat téptem ki kb :D aki nagy kék számot akar kuzdjon meg érte amugy mint a fulecskével jeleztem azt esetleg támogatnám hogy 100% foglalkoztatottságig menjenek el a lakosok az még nem okozna semmi bajt meg nagy anyagi kárt még A-ban az extrém orikkal nyomulóknak sem de 100% alá semmiképp nem kéne menni mert azért nem kéne nagy károkat okozni se normálban se anarchban senkinek ugyhogy ati egy ilyen bővitést pakolj bele légyszi nert nagyobb hekin stratégiailag fontos hogy befokozd a lakost plussz piacolj 4 mrdot hogy nehogy elfogyjon a töltény |
Quote:
pff... aki küzdött évekig, had legyen láma 8 év után..megengedheti :DD :PP |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Orulnek, ha legalabb a megfontolas alatt allo javaslatokat nem offolnatok szet.
Az utobbi 5 hsznek semmi, de semmi koze az eredeti felveteshez... |
Igazából itt már elég szépen le van írva minden pro és kontra. Annyit fűznék hozzá: Egyértelműen támogatom!
|
Quote:
lehet én irni nem tudok de neked a szovegértelmezésel akadhatnak problémáid a lényeg hogy nem kéne szivatni azokat akiknek extrém orijuk van hogy elmegy az emberuk ezért lenne jo koztes megoldásnak hogy elmegy 100% foglalkoztatottságig de ott megáll és tovább nem anarcban is nem kevés ori van 15-16% házakkal befokozva lakossal szabin a normálban nagyobb hekin is előfordulhat pár ilyen vagy bárhol máshol is miert kéne szivatni az embereket ? és anyagi kárt okozni az orijukban mert van pár soklakosu azonosositgatni bejáró aki akadályozza a kékeket a topkoreik elérésében |
anarchban némelyik orinak annyi pénzbe kerul a seregcsere hogy csak keresztutalással (saját cuccod veszed) lehet megoldani egy seregcserét extrém orival D-ben
ne szivassuk már azokat akiknek nincs termelőjuk de szeretnének utogetni nem kéne más játékát elrontani |
All times are GMT +1. The time now is 23:48. |