Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3987)

Batu 01-04-2010 23:01

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 235103)
én úgy éreztem az a hsz odavaló Batu,de többet valóban nem irkálok oda:)
mondjuk ide se nagyon a témában,mert kifejtettem a véleményemet rendesen:)

Ahogy érzed, ezzel nem tudok mit kezdeni.

Killer 01-04-2010 23:02

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 235102)
2 ori leföldelése szerintem messze áll a "szétkapástól". Tudtommal a többiek mentek maguktól a b topjából.De...
Nem tudom mire gondolsz az alsó 4 szint szétcseszésével? Itt-ott olcsó a teki vagy a nyersi? Másra nem tudok gondolni.
Nem szoktam sarcot kérni, nem szoktam ok nélkül pusztítani senki oriját. Túlságosan összemostok Tibuval, de ezek szerint ez az én keresztem. Megérdemlem.

a szétkapást azt nem úgy értettem hogy mi "hősök" mennyire elvertük az orikat:)nekünk sajna nem sok jutott a mókából,a kezdőlökés után a csoport lerendezte a dolgokat:D
ja ezúton is köszi azt pár milliárdot amivel megszponzoráltatok minket:)
nem kell az a sok bank:D

Pool 01-04-2010 23:03

Quote:

2 ori leföldelése szerintem messze áll a "szétkapástól". Tudtommal a többiek mentek maguktól a b topjából.De...
Nem tudom mire gondolsz az alsó 4 szint szétcseszésével? Itt-ott olcsó a teki vagy a nyersi? Másra nem tudok gondolni.
Nem szoktam sarcot kérni, nem szoktam ok nélkül pusztítani senki oriját. Túlságosan összemostok Tibuval, de ezek szerint ez az én keresztem. Megérdemlem.

Mivel a szövijeként lettél anarchos vele együtt, mégis hová mossunk?
A Tiszába?

Pool 01-04-2010 23:04

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 235107)
a szétkapást azt nem úgy értettem hogy mi "hősök" mennyire elvertük az orikat:)nekünk sajna nem sok jutott a mókából,a kezdőlökés után a csoport lerendezte a dolgokat:D
ja ezúton is köszi azt pár milliárdot amivel megszponzoráltatok minket:)
nem kell az a sok bank:D

A Legnagyobb Király Turul szövöetségesem, aki még azt is elbírta, hogy Tibu írkált neki msn és Papó fenyegett az orijából :)
Nem hiába tökös MAGYAR EMBER, aki nem tűri a szemetet :)

Remedy 01-04-2010 23:04

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 235099)
Akkor elnézést kérek! Pool néha úgy fel tud húzni, mint az asszony.:) Nem állt szándékomban beléd kötni, mint ahogy senkibe sem.
Annyi tekercs előállítása valóban nagyon hosszú idő lehet. Úgy érzem, ha valaki veszi a fáradságot a megtermelésére, akkor megérdemli, hogy újrázhassa. De azt hiszem ezzel a véleménnyel zárt kapukat döngetek és nem marad más, mint hogy csendben maradjak az ügyben lassan.

Nos, ha mondjuk 200 hekin egy 8-as szovi (8 ember, nem egy!) ir mondjuk tekercset, mondjuk fejenkent 120 konyvtarral, es megujrazzak egyszer L-ben, hogy G-s fellepesre osszejojjon az a 2 milliard tekercs, akkor ahhoz ugye 1 milliard tekercset kellett felvinni L-be. Ezt a 8as szovetseg 23 ev alatt tudja megirni, ha jol szamoltam. Tudod mit, ha veszi a faradsagot, hogy 23 evig irja, en is azt mondom, hogy megerdemli. (De persze feltehetoleg nem ez lenne az, ami zavarna engem, ugye?)

Pool 01-04-2010 23:07

Quote:

Túlságosan összemostok Tibuval, de ezek szerint ez az én keresztem. Megérdemlem.

Bezzeg -amikor lekaptuk Aquaut-ot és írtam Neked, lépj fel/fordulj le, amíg még lehet és nem leszel Tibuval egy lapon véve, azt írtad nem számít, ha kell G-ből jöttök sok pénzel, mert az kell a háborúhoz, mi úgysem bírjuk lével- nem voltál ennyire bűnbánó.
Egyáltalán nem sajnállak, max azt, hogy nem jól ismertelek eddig...:mad:

Batu 01-04-2010 23:08

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 235108)
Mivel a szövijeként lettél anarchos vele együtt, mégis hová mossunk?
A Tiszába?

Tisztában vagyok vele, hogy miket tettem. Sajnos ezen már nem tudok változtatni Pool. Megpróbálom a jövőt formálni, mást nem tehetek.
Az bánt, hogy ahol tehetitek belém rúgtok, de asszem megérdemlem.
Néha olyan stílusban tudsz írni, hogy kinyílik a bicska az ember zsebében.:)

Remedy 01-04-2010 23:09

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 235112)
lépj fel/fordulj le, amíg még lehet

Inkabb azt ird vkinek, hogy lepjen fel/forduljon le, mint azt, hogy lepjen le/forduljon fel...

Bocs, gondoltam egy vicc belefer itt is... :)

Pool 01-04-2010 23:10

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 235099)
Pool néha úgy fel tud húzni, mint az asszony.:)

Mindennek én vok az oka? hmmm, lehet, hiszen a topból is nekem irogattak állandóan, hogy grrrbrrrajjaj
Kezdem magam úgy érezni, mint vmi Keresztes Vitéz :)
De én sose haragszom érte, hogy ennyire népszerű vagyok...

Pool 01-04-2010 23:11

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 235114)
Inkabb azt ird vkinek, hogy lepjen fel/forduljon le, mint azt, hogy lepjen le/forduljon fel...

Bocs, gondoltam egy vicc belefer itt is... :)

Miközben írtam, nekem is ez jutott eszembe :)

All times are GMT +1. The time now is 09:22.